15 Temmuz 2016, Cuma 14:20:16

Rusya-Antalya hattında bilet fiyatları uçtu!

Rusya’da Türkiye`ye tur satışlarının serbest bırakılması sonrası fiyatları fırlayan uçak biletleri gündemde.
  • Onumuzdeki hafta Antalya'da tatil yapacaktim, sadece bilet fiyatlari iki kisi gidis gelis Moskova-Antalya 65000 olunca onun yerine iki kisi 12 gun ucak dahil Sri Lanka bileti aldim, otel dahil 95000 rubleye. Su anda fiyatlar daha da uctu ve antalyadan direk moskovaya donus 15-20 gunluk donemde yok. donus sadece AYT-IST-VKO seklinde oluyor ve yer bulunamiyor. Ilave sefer denildi, onu da koymuyorlar. bakalim Agustosta duzelir herhalde.
  • Thy ve aeroflot bu hatta %100 dolulukla ucuyor.cok iyide para kaldiriyorlar

Rusya’da Türkiye turlarının satışının serbest bırakılmasının ardından fiyatları fırlayan uçak biletleri gündemde. Charter uçuşlarına henüz izin çıkmayınca turlarda tarifeli uçuşlar kullanılırken, Moskova-Antalya seferlerinin bilet fiyatları 80 bin rubleye kadar yükseldi.

TürkRus'ta yer alan habere göre Aeroflot ve THY’de temmuz ayında Moskova-Antalya gidiş-dönüş uçak biletlerinin fiyatları 45-85 bin ruble arasında değişiyor.

17-23 Temmuz tarihlerinde Aeroflot’un Moskova-Antalya uçaklarının tamamen dolu olduğu, yalnızca 180 bin rublelik en pahalı biletlerin kaldığı belirtiliyor.

Henüz iki hafta öncesine kadar Antalya’a 15 bin rubleye uçulabildiğine dikkat çeken Gazeta.ru, “Bugünkü fiyatlarla Küba’ya, Endonezya’ya, Tayland’a, hatta Brezilya’ya uçmak mümkün” diye yazdı.

Moskova-Bali uçak biletleri bugün 38 bin ruble, Bangkok biletleri 50 bin ruble civarında.

En popüler bilet satış sitelerinden Aviasales’in verilerine göre, St.Petersburg-Antalya biletlerinin ortalama fiyatı geçen seneden bu yana yüzde 26, Yekaterinburg-Antalya biletleri yüzde 30 pahalandı.

Rusya-Antalya hattında bilet fiyatları uçtu!

Yorumlar

orkun ~ 8 yıl önce
Onumuzdeki hafta Antalya'da tatil yapacaktim, sadece bilet fiyatlari iki kisi gidis gelis Moskova-Antalya 65000 olunca onun yerine iki kisi 12 gun ucak dahil Sri Lanka bileti aldim, otel dahil 95000 rubleye. Su anda fiyatlar daha da uctu ve antalyadan direk moskovaya donus 15-20 gunluk donemde yok. donus sadece AYT-IST-VKO seklinde oluyor ve yer bulunamiyor. Ilave sefer denildi, onu da koymuyorlar. bakalim Agustosta duzelir herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi ~ 8 yıl önce
Thy ve aeroflot bu hatta %100 dolulukla ucuyor.cok iyide para kaldiriyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000