27 Kasım 2015, Cuma 15:56:58

Rusya vizesiz seyahati kaldırdı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ile vizesiz seyahat anlaşmasını 1 Ocak itibariyle askıya aldıklarını açıkladı.
  • Tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis.
  • Aynen öyle.Ne kadar güçlü olduğun, aynı zamanda da vatandaşına yapılan muameleyle ölçülür. Senin vatandaşın konsolosluk kapılarında sürünüyorsa,1 aylık vize için banka hesapları,tapu senetleri, kredi kartı harcamalarına kadar klasörle evrak topluyorsa, gücün o kadardır. İngiliz- Amerikan pasaportuna yapsana sıkıyorsa. Genel anlamda söyledim, bu sadece Rusya için değil. Pasaportun kadar konuşursun.
  • Elin adami bir sey oldu mu hemen boyle tepki veriyor biz de yillardir bizim aleyhimize ne kadar olusum varsa koruyan,besleyen,yardim eden avrupa ulkelerine birak aynisini yapmayi, pasaportla ulkemize gelmelerini bile iptal ettik,sadece kimlikleriyle seyahat etmelerine izin verdik,hala da veriyoruz yetmiyor bir de adamlara her turlu gizli bilgilerimizi vize almak icin veriyoruz, veri tabani olusturmalarina sebep oluyoruz ayrica vize parasi,seyahat sigortasi vs ile zengin ediyoruz ! Gecen sene sadece soforler icin bu ulkenin sirketleri 7 milyon euro vize parasi odemis! Avrupalilar tek kurus vize parasi odemeden,kimlikleriyle ulkemize geliyorlar bundan buyuk rezalet,kepazelik,onursuzluk olur mu ? Bize paradan once seref,haysiyet lazim! Nerede kisasa kisas? Atip,tutmasinlar yok turkiye soyle guclu boyle sozu gecen bilmem ne diye! Hal ortada, pasaportun kadar guclusun o kadar!
  • ruslar kadar biz de bu tarz olaylara hemen tepki veriyoruz. çok büyütmeyin bence. 2 yıla kalmaz herşey normale döner.
  • Rusya! başka lafa gerek yok
  • Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Sayenizde tüm dünyaya maskara olduk
  • Ruslar kestaneyi cizdirince iyice tuhaflastilar. Ben de bunlari bi b.k sanirdim.
  • Abi siz Hawaii'de ne işle meşgulsünüz? :)
  • Ben alacagimi aldim :) gidemeyenler dusunsun.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ile vizesiz seyahat anlaşmasını 1 Ocak itibariyle askıya aldıklarını açıkladı.

Rusya ile Türkiye arasında 2010’da imzalanan anlaşmayla karşılıklı olarak vize uygulaması kaldırılmıştı. İki ülke vatandaşları 90 gün içinde 30 günü geçmeyen seyahatlerinde vize almadan giriş yapabiliyordu.

Dönemin Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, Türkiye ile Rusya arasında turistik vizenin kaldırılmasını “tarihi bir anlaşma” olarak tanımlamıştı.

Rusya vizesiz seyahati kaldırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

Hawaii ~ 8 yıl önce
Tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t.c pasaporta ~ 8 yıl önce
Aynen öyle.Ne kadar güçlü olduğun, aynı zamanda da vatandaşına yapılan muameleyle ölçülür. Senin vatandaşın konsolosluk kapılarında sürünüyorsa,1 aylık vize için banka hesapları,tapu senetleri, kredi kartı harcamalarına kadar klasörle evrak topluyorsa, gücün o kadardır. İngiliz- Amerikan pasaportuna yapsana sıkıyorsa. Genel anlamda söyledim, bu sadece Rusya için değil. Pasaportun kadar konuşursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t.c pasaport ~ 8 yıl önce
Elin adami bir sey oldu mu hemen boyle tepki veriyor biz de yillardir bizim aleyhimize ne kadar olusum varsa koruyan,besleyen,yardim eden avrupa ulkelerine birak aynisini yapmayi, pasaportla ulkemize gelmelerini bile iptal ettik,sadece kimlikleriyle seyahat etmelerine izin verdik,hala da veriyoruz yetmiyor bir de adamlara her turlu gizli bilgilerimizi vize almak icin veriyoruz, veri tabani olusturmalarina sebep oluyoruz ayrica vize parasi,seyahat sigortasi vs ile zengin ediyoruz ! Gecen sene sadece soforler icin bu ulkenin sirketleri 7 milyon euro vize parasi odemis! Avrupalilar tek kurus vize parasi odemeden,kimlikleriyle ulkemize geliyorlar bundan buyuk rezalet,kepazelik,onursuzluk olur mu ? Bize paradan once seref,haysiyet lazim! Nerede kisasa kisas? Atip,tutmasinlar yok turkiye soyle guclu boyle sozu gecen bilmem ne diye! Hal ortada, pasaportun kadar guclusun o kadar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
ruslar kadar biz de bu tarz olaylara hemen tepki veriyoruz. çok büyütmeyin bence. 2 yıla kalmaz herşey normale döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah belanı ~ 8 yıl önce
Rusya! başka lafa gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sefa ~ 8 yıl önce
Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Film ~ 8 yıl önce
Sayenizde tüm dünyaya maskara olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokadi Yiyince ~ 8 yıl önce
Ruslar kestaneyi cizdirince iyice tuhaflastilar. Ben de bunlari bi b.k sanirdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filizof bidiba ~ 8 yıl önce
Senin şu yorumunu bile eksilmeyen kansızlar varken, bu ülke çook uğraşır boş işlerle.
siyasetçiye ~ 8 yıl önce
Abi siz Hawaii'de ne işle meşgulsünüz? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaldırım Ustası ~ 8 yıl önce
Boş gezenlerin Boş Kalfası.
Cokda ~ 8 yıl önce
Ben alacagimi aldim :) gidemeyenler dusunsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000