26 Ocak 2019, Cumartesi 09:51:30

Rusya vize ücretlerini duyurdu!

Rusya Federasyonu, 2019 yılında tüm yabancılara uygulanacak vize ücretlerini açıkladı.
  • Hmmm,kardeşim düzeyli yorumlar yapılsın istedim sadece,kimisi yazmış isterlerse 1000 USD yapsın diye.ben bunun için bi yorumda bulundum.Aile ve Ticari faaliyetleri olan insanlar var dedim sadece,kötü bir yorum yapmadım.bekara karı boşamak kolaydır her zaman,yaşayan bilir,uçak düşürüldüğü zaman Türk insanlar neler yaşadı havalimanlarında.5 yıllık deport yiyenler oldu aramızdan.yaşayan bilir...
  • Ben gecen sene 130 dolara almistim zaten. 80 dolar ucuzmus.
  • konu ile hiç alakası olmayanlar yorum yapmışlar.Rusya dan aramızda evli olanlar,ticaret yapanlar ve aile bağlantıları olanlar da var.Vize ücreti bayaa bir kesimi ilgilendiriyor.Kuzey de veya soğuk bir memleket olarak görmeyin lütfen oraları,sıcak insanları vardır.böyle giderse vize ücreti ve uçak bileti gidiş dönüş ücretleri Ümre parasını geçecek.bizimkiler vizeleri kaldırmaya gitti,adamlar iyice zam yaptı.zaten bizler nemelazımcılıkla bugünlere geldik.Rusya ile ilgisi olmayanlar boşa yorum yapmasınlar,adam ömründe görmemiş bir de yorum yapıyor.ilgili arkadaşlar için vize ücretleri geçmiş olsun,umarım yakında vizeler kaldırılır veya e-vize rejimine geçilebilir.saygılar.
  • Rusya vizenizi en uygun fiyatlara sadece pasaport ve 1 resim ile https://www.rusyavize.net üzerinden kolayca alabilirsiniz.
  • Boşverin rusyayı. 80 doları gidin uıkraynada krallar gibi harcayın. Vizesiz ukraynayı tek geçerim ukrayna in rusya out
  • BU ZAMANA KADAR VİZELERİN KALKMASI LAZIMDI . . . BU NE BİÇİM DOSTLUK . . . BU NE BİÇİM MÜTTEFİKLİK . . . DIŞ İŞLERİNİN BECEREMİYORLARSADA CUMHURBAŞKANININ BİR AN ÖNCE BU İŞİ ÇÖZMESİ LAZIM . . . ATMAYA TUTMAYA GELİNCE KİMSE MANGALDA KÜL BIRAKMIYOR . . . EYYY PUTİN MADEM DOSTUZ MADEM MÜTTEFİKİZ KALDIR ARTIK VİZELERİ . . . SUMMER IS COMING TÜRK GENÇLİĞİ HAREKETLENMEYE BAŞLAYACAK TÜM PARA UKRAYNAYA AKACAK YOKSA . . .
  • Hrmen yorum yapıyonuz da sanki her hafta rusyaya gidiyosunuz. İstiyosa 1000 dolar yapsın. Turistik bir yer değil zaten rusya. Giden de düşünsün.
  • türkçesi gelmeyin, bu mu bizim dostumuz ?? kandırak cumhuriyeti
  • Ülkeniz sizin olsun.
  • bence meslek grubu olarak ayrilmali. kokpitten 10.000 falan alinmali. zamparalik kolay olmamali. rusyaya kardan adam yapmaya gitmiyoruz sonucta. tekstilcilerdende keza ayni ucret alinabilir. iyi kazaniyorlar sonucta

Rusya Dışişleri Bakanlığı konsolosluk bölümü, 2019 yılında tüm yabancılar için uygulanacak vize ücretlerini açıkladı.

TourDom’da yer alan habere göre, Rusya’ya tek giriş vize ücreti 80 dolar olacak. Bu fiyat, çift giriş için 128 dolar, çoklu giriş için de 240 dolar (bugünkü kur üzerinden yaklaşık 1265 TL) olarak uygulanacak.

Rusya’nın özel anlaşması olan ülkelerle bu tarifenin karşılıklı olarak farklı koşullarda belirlenebildiği belirtilen haberde bu ülke ve bölgeler AB ülkeleri, İzlanda, Lihtenştayn, Norveç, İsviçre, Japonya, Kuzey Kore olarak sıralandı.

Rusya vize ücretlerini duyurdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Smolensk ~ 5 yıl önce
Hmmm,kardeşim düzeyli yorumlar yapılsın istedim sadece,kimisi yazmış isterlerse 1000 USD yapsın diye.ben bunun için bi yorumda bulundum.Aile ve Ticari faaliyetleri olan insanlar var dedim sadece,kötü bir yorum yapmadım.bekara karı boşamak kolaydır her zaman,yaşayan bilir,uçak düşürüldüğü zaman Türk insanlar neler yaşadı havalimanlarında.5 yıllık deport yiyenler oldu aramızdan.yaşayan bilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani? ~ 5 yıl önce
Ben gecen sene 130 dolara almistim zaten. 80 dolar ucuzmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Smolensk ~ 5 yıl önce
konu ile hiç alakası olmayanlar yorum yapmışlar.Rusya dan aramızda evli olanlar,ticaret yapanlar ve aile bağlantıları olanlar da var.Vize ücreti bayaa bir kesimi ilgilendiriyor.Kuzey de veya soğuk bir memleket olarak görmeyin lütfen oraları,sıcak insanları vardır.böyle giderse vize ücreti ve uçak bileti gidiş dönüş ücretleri Ümre parasını geçecek.bizimkiler vizeleri kaldırmaya gitti,adamlar iyice zam yaptı.zaten bizler nemelazımcılıkla bugünlere geldik.Rusya ile ilgisi olmayanlar boşa yorum yapmasınlar,adam ömründe görmemiş bir de yorum yapıyor.ilgili arkadaşlar için vize ücretleri geçmiş olsun,umarım yakında vizeler kaldırılır veya e-vize rejimine geçilebilir.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmmm ~ 5 yıl önce
Ilgisi olmayanlar yorum yapmayacaksa sen de futbol ve siyaset konusunda hic yorum yapma madem... Futbolcu veya polotikaci degilsin cunku :) Kimin ne yorum yapacagi senin sinirlama getirebilecegin bir sey degil. Kaldi ki herkesin herkesin Rus tanidigi var. Hele bu camiada Rusya 'ya gitmemis Esim Amerikali kimse ABD hakkinda konusmasin o zaman :))))
Selçuk Gürühan ~ 5 yıl önce
Rusya vizenizi en uygun fiyatlara sadece pasaport ve 1 resim ile https://www.rusyavize.net üzerinden kolayca alabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ukrayna ~ 5 yıl önce
Boşverin rusyayı. 80 doları gidin uıkraynada krallar gibi harcayın. Vizesiz ukraynayı tek geçerim ukrayna in rusya out

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VİZE KALKSIN ~ 5 yıl önce
BU ZAMANA KADAR VİZELERİN KALKMASI LAZIMDI . . . BU NE BİÇİM DOSTLUK . . . BU NE BİÇİM MÜTTEFİKLİK . . . DIŞ İŞLERİNİN BECEREMİYORLARSADA CUMHURBAŞKANININ BİR AN ÖNCE BU İŞİ ÇÖZMESİ LAZIM . . . ATMAYA TUTMAYA GELİNCE KİMSE MANGALDA KÜL BIRAKMIYOR . . . EYYY PUTİN MADEM DOSTUZ MADEM MÜTTEFİKİZ KALDIR ARTIK VİZELERİ . . . SUMMER IS COMING TÜRK GENÇLİĞİ HAREKETLENMEYE BAŞLAYACAK TÜM PARA UKRAYNAYA AKACAK YOKSA . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 5 yıl önce
Hrmen yorum yapıyonuz da sanki her hafta rusyaya gidiyosunuz. İstiyosa 1000 dolar yapsın. Turistik bir yer değil zaten rusya. Giden de düşünsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyvah yandim ~ 5 yıl önce
Ben Rus kızıyla evlenicegim. Bu haber beni dusunduruyor
f/oadayadayıtorpilliburak ~ 5 yıl önce
gayet turistik rusya ukrayna belarus adım gıbı bılırım
Eyvah Yandim 'a ~ 5 yıl önce
Bence de sen kesinlikle Rus kiziyla evlenmelisin.Kararini destekliyorum. Simdiden tebriklerrr.Yeter ki bizim yakamizdan dusun. (Turk kizi)
türkçesi ~ 5 yıl önce
türkçesi gelmeyin, bu mu bizim dostumuz ?? kandırak cumhuriyeti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağolun ~ 5 yıl önce
Ülkeniz sizin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolar ~ 5 yıl önce
Amerika ile vize anlasmasi yok ama ucretler amerikan dolari uzerinden tarifelendirilmis..
f/o ~ 5 yıl önce
bence meslek grubu olarak ayrilmali. kokpitten 10.000 falan alinmali. zamparalik kolay olmamali. rusyaya kardan adam yapmaya gitmiyoruz sonucta. tekstilcilerdende keza ayni ucret alinabilir. iyi kazaniyorlar sonucta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 5 yıl önce
Kardanadam degil, kardankadin yapmaya gidiyorlarmis oyle diyollaaa. Buz da olur... Buzdankadin...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000