22 Şubat 2021, Pazartesi 13:07:16

Rusya; 'Türkiye ile görüşmeye hazırız'

Rusya federal askeri-teknik işbirliği servisi FSVTS’nin yetkilileri, Türkiye’ye Rus yapımı savaş uçakları tedariki konusunda görüşmelere devam etmeye hazır olduklarını belirtti.
  • 90li yillari Özleyenler geri dönsun diyenler nerdesiniz
  • süper fikir hemen 50 tane savaş uçağı alalım. e uçak alınca uçakları yatıracak hangar ihtiyacı da doğacak. 50 uçaklık hangar ihalesi, bu hangarlara bir de pist lazım, pist ihalesi. oraya birkaç müdür, şef vs. mutlaka bu alımlar olmalı. senelik bomba garantisi de verilsin, uçmasa da atmasa da ödeyelim vatandaşlar olarak
  • F35 i vermezlerse Su 57 alırım diyecek yiğidi alnından öperim. Sonuna kadar desteklerim. Ama bu dediğimi yapacak daha doğmadı.

Rusya federal askeri-teknik işbirliği servisi FSVTS’nin yetkilileri, Türkiye’ye Rus yapımı savaş uçakları tedariki konusunda görüşmelere devam etmeye hazır olduklarını belirtti.

Türkiye’ye Su-35 ya da Su-57 jetleri tedariki üstüne yapılan görüşmelerde ilerleme sağlanıp sağlanamadığı sorusu karşısında bir FSVTS yetkilisi, “Defalarca söylediğimiz gibi, yeni uçaklarımız da dahil olmak üzere Rus yapımı askeri ürün çeşitlerimizin tamamının tedariki ihtimalini Türkiye ile ele almaya hazırız” dedi.

FSVTS yetkilisi Rus basınına açıklamalarında, Türkiye tarafının daha önce Su-35 uçakları ile ilgilendiğini de belirtti ve söz konusu uçakların tedarikine ilişkin bir başvuru yapılması halinde görüşmeye hazır olduklarını kaydetti.

Rus yetkili bunun yanında, beşinci nesil Su-57 uçakları için de görüşmelere hazır olduklarını söyledi ancak bu uçakların üretiminde Rusya Savunma Bakanlığı’nın gereksinimlerine öncelik verileceğini sözlerine ekledi.

Rusya; 'Türkiye ile görüşmeye hazırız'

Yorumlar

90 ~ 3 yıl önce
90li yillari Özleyenler geri dönsun diyenler nerdesiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 3 yıl önce
süper fikir hemen 50 tane savaş uçağı alalım. e uçak alınca uçakları yatıracak hangar ihtiyacı da doğacak. 50 uçaklık hangar ihalesi, bu hangarlara bir de pist lazım, pist ihalesi. oraya birkaç müdür, şef vs. mutlaka bu alımlar olmalı. senelik bomba garantisi de verilsin, uçmasa da atmasa da ödeyelim vatandaşlar olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yağşi ~ 3 yıl önce
F35 i vermezlerse Su 57 alırım diyecek yiğidi alnından öperim. Sonuna kadar desteklerim. Ama bu dediğimi yapacak daha doğmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bumtamtam ~ 3 yıl önce
Keske kafamıza gore alsakta uçursak pilotu alışacak hadi alıştı arızada bakımcısı teknik kitabını çözücekte yapıcak hadi yaptı arızalı parça bizim nato stocklarına uyduracak ikmalci hadi halletti malzeme ihtiyacı oldu rusyadan gelicekte takıcaz eğer aramız hala iyiyse tabi. Yani senelerdir askeriyede ortağımız olan abd bunları yapıosa rusya süründürür onun bunun kapısında gezinceğimize bu nesil savaş uçağı alma bi şekilde idare et mantıklı olan bu bence. Millete dileneceğine bana ver ver ver diye bu nesil savaş ucağı yapamıyacagın belli ama iha falan savunma sistemi geliştir alternatif nedim yoksa bu düzen hep böle gider.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000