17 Eylül 2019, Salı 16:05:21

Rusya THY'ye MC-21 satmak istiyor

Rusya Birleşik Uçak Şirketi (UAC) Genel Müdürü Yuriy Slyusar, İstanbul TEKNOFEST’te Rus basınına verdiği demeçte; 'THY başta olmak üzere büyük uçak filosuna sahip şirketlerle MC-21 ve Superjet uçaklarını içeren anlaşma arayışında olacağız” ifadelerini kullandı.
  • Alındıktan sonra jest olarak kılıçdara hediye edilmek şartıyla olabilir.
  • kimsenin aldığı falan yok zaten. şaka mısın?
  • Yurtdışına gezi yaparlar bir şeyler satın alır geliriz adamlar buraya gelir yine bir şeyler satmaya çalışırlar. Alemin kerizi biz miyiz?
  • Uçağın motoru usa teknofeste giden görür üstünde yazıyor
  • İstemeyen çok ama neden alınmaması gerektiğini yazan yok. Gerekçesi belirtilerek yapılacak yorumlar daha faydalı olur gibi.
  • RJ'ler geri gelsin daha iyyi:)
  • :)
  • Ya bi git :)
  • CUMHURBASKALIGI MAKAM UCAGI OLARAK ALABILIRLER.
  • Son vizeyi de kaldirirsaniz thy 15 adet siparis verir, bordo pasaportlar icin vizeleri kaldiririn rusya!

Rusya Birleşik Uçak Şirketi (UAC) Genel Müdürü Yuriy Slyusar, İstanbul TEKNOFEST’te Rus basınına verdiği demeçte “Havacılık, operatör ve leasing şirketleri ile çok sayıda görüşme planlıyoruz. THY başta olmak üzere büyük uçak filosuna sahip şirketlerle MC-21 ve Superjet uçaklarını içeren anlaşma arayışında olacağız” ifadelerini kullandı.

Rusya Birleşik Uçak Şirketi (UAC) Genel Müdürü Yuriy Slyusar, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşmekte olan İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2019’da, Sputnik’in de aralarında bulunduğu Rus basınına açıklamalarda bulundu. 
‘SU-35 SURİYE’DE KENDİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KANITLADI, TÜRKLER BUNUN FARKINDA’

Teknofest’in kendileri açısından Ağustos ayında Moskova Jukovski Uluslararası Havalimanı’nda düzenlenen havacılık fuarı MAKS-2019’ın devamı niteliğinde olduğuna işaret eden Slyusar “Cumhurbaşkanı (Recep Tayyip) Erdoğan MAKS’ta bizi bu fuara davet etti. Biz de en modern tüm araçlarımızı alıp geldik” diye konuştu.

Rusya'nın MS-21-300 yolcu uçağına büyük olduğuna işaret eden Slyusar “MC-21 uçağına da, sınıfının en iyisi olan modern savaş uçağımız SU-35’e de ilgi büyük. Su-35 uçağımız, Suriye’de kendisini en iyi şekilde kanıtladı. Türkler bunu çok iyi biliyor” dedi. 

‘THY VE BÜYÜK UÇAK FİLOSUNA SAHİP ŞİRKETLERLE ANLAŞMA ARAYIŞIMIZ VAR’

Festival kapsamında önemli bir dizi görüşme gerçekleştireceklerinin altını çizen Slyusar “Havacılık, operatör ve leasing şirketleri ile çok sayıda görüşme planlıyoruz. Türk Hava Yolları (THY) başta olmak üzere büyük uçak filosuna sahip şirketlerle MC-21 ve Superjet uçaklarını içeren anlaşma arayışında olacağız” ifadelerini kullandı.
Türkiye Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Rusya ziyareti sırasında Rus amfibik Be-200 uçaklarına ilgi gösterdiğini söyleyen Slyusar “Özellikle ABD’li partnerlerle ortak şirket formatında olmak üzere Türkiye’nin oldukça gelişmiş bir havacılık sanayii var. Türk meslektaşlarımızın projelerimizle ilgilenmesini umuyoruz” ifadelerini kullandı. 

Rusya THY'ye MC-21 satmak istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

olabilir ~ 5 yıl önce
Alındıktan sonra jest olarak kılıçdara hediye edilmek şartıyla olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
git işine ~ 5 yıl önce
kimsenin aldığı falan yok zaten. şaka mısın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satış ~ 5 yıl önce
Yurtdışına gezi yaparlar bir şeyler satın alır geliriz adamlar buraya gelir yine bir şeyler satmaya çalışırlar. Alemin kerizi biz miyiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hp ~ 5 yıl önce
Uçağın motoru usa teknofeste giden görür üstünde yazıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden ~ 5 yıl önce
İstemeyen çok ama neden alınmaması gerektiğini yazan yok. Gerekçesi belirtilerek yapılacak yorumlar daha faydalı olur gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 5 yıl önce
tip eğitimi başlı başına problem. kabin ekibi eğitimi. gerekli alt yapı hazırlanmalı. ve uçak kendini uluslararası alanda az da olsa kanıtlamalı. ciddi bir karar hangi havayolu firması olursa olsun. şehirler arası otobüs değil.
örnek ~ 5 yıl önce
Bütün sertifikasyon işlemleri bitmiş, tüm testlerden geçmiş, onay almış bir sukhoi ssj-100 demo uçuşunda dağa çakıldı. Bundan başka bir çok kaza kırım yaşadı.Askeri havacılıkta başarılı olabilirler fakat sivil havacılıkta felaketler.
RJ ~ 5 yıl önce
RJ'ler geri gelsin daha iyyi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 5 yıl önce
:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
te Allam ~ 5 yıl önce
Ya bi git :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEDIM ~ 5 yıl önce
CUMHURBASKALIGI MAKAM UCAGI OLARAK ALABILIRLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vize ~ 5 yıl önce
Son vizeyi de kaldirirsaniz thy 15 adet siparis verir, bordo pasaportlar icin vizeleri kaldiririn rusya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 5 yıl önce
Rusyanin bazi sehirlerine ucretsiz e vize ile gelebiliyorsunuz bordo pasaporta

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000