16 Temmuz 2020, Perşembe 13:10:50

Rusya seferleri turizmcileri umutlandırdı

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, Rusya ile karşılıklı uçuşlara izin verilmesinin, turizmcileri umutlandırdığını bildirdi.
  • eyyyy hadi bakem alanyalılaaa yerli turistin yüzüne bakmıyordunuz..ne olduuuu? müstehaakkkk
  • Bunlar hayal. Bu seneyi unutun seneye hazırlık yapın. Siz olsanız seyahat eder misiniz
  • Ümitli değiliz kçö'de yatmadı kredi kartları kitlenecek artık borç harç içinde bir hayat var karşımda.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, Rusya ile karşılıklı uçuşlara izin verilmesinin, turizmcileri umutlandırdığını bildirdi.

Sili, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Rusya'nın Antalya ve Alanya için önemli bir pazar olduğunu söyledi.

Antalya'ya gelen misafirlerin yüzde 40'ının, Rusya ve çevre ülkelerden geldiğini vurgulayan Sili, "Bu anlamda hava sahasının açılması ve karşılıklı uçuşlara izin verilmesi önemli. THY ve Aeroflot'un seferleriyle tur operatörlerin bu uçaklardan kontenjan alarak misafir göndereceğini biliyoruz ama daha da önemli olan 'charter' seferlerin başlaması." dedi.

Tur operatörlerinin, ay sonu itibarıyla "charter" seferlerine başlanacağının bilgisini verdiğini belirten Sili, misafir akışının hızlanması ve Rusya'nın devreye girmesinin, gelecek sene için de çok önemli olacağını vurguladı.

Sezonun hareketleneceğini belirten Sili, "Bu sezon eskisi gibi olmayacak ama ciddi bir hareket başlayacak ve önümüzdeki seneye rahat bir giriş yapacağımızı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Almanya ve Orta Avrupa ülkelerinden de karar beklediklerini belirten Sili, yapılan çalışmalar sayesinde Almanya'da turizm kamuoyunda olumlu bir sonuca ulaştığını ifade etti.

Rusya seferleri turizmcileri umutlandırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

hrbo ~ 4 yıl önce
eyyyy hadi bakem alanyalılaaa yerli turistin yüzüne bakmıyordunuz..ne olduuuu? müstehaakkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayal ~ 4 yıl önce
Bunlar hayal. Bu seneyi unutun seneye hazırlık yapın. Siz olsanız seyahat eder misiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir tek biz ~ 4 yıl önce
Ümitli değiliz kçö'de yatmadı kredi kartları kitlenecek artık borç harç içinde bir hayat var karşımda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alanyali muhasebeci ~ 4 yıl önce
Isin icindeyim yeni yuksek okul bitirdim sansima gecen sene cok evrak islemi oldu.esnaf bitik zor cok zor islerimiz isleri umarim kasima kadar uzar esnaf para kazanir bizde ekmegimizi cikaririz
Ss ~ 4 yıl önce
Kçö nasil yatmadi ya. Benim daha bi gun gec yattigi bile olmadi.
Algı yapma ~ 4 yıl önce
.....
Sizin ~ 4 yıl önce
Dünya ya bakış açınıza bağlı. Siz ülkenizi dünyada nereye koyarsanız, karşıdan gelecek beklentiye bakmaksızın, 3. Şahısların Türkiye ye nasıl bakacağını bakmak gerek. Beynin yandı değil mi? Ama boş ver sen bunu anlayamayacak kadar küçük beyinlisin saygı değer diğer olumsuz ve gereksiz yorum yapan yorumcular
zico ~ 4 yıl önce
ne umudu yaa komik olmayın..alanyada otellerin çogu kapalı..3_5 tane dandik yer açık sadece...eee zamanında yerli turistin yüzüne bakmıyorlardı..şimdi yerli turist gelsin diye neredeyse yalvarıyorlar..hiç üzülmüyorum.müstehaak..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000