08 Haziran 2023, Perşembe 10:41:19

"Rusya pazarına 4 kat daha pahalıya bilet satılıyor!"

Türk otelleri ile hava yolu şirketlerinin Rusya pazarına, Avrupa pazarına verdiğinden daha yüksek fiyat verdiği ileri sürüldü.
  • Antalyadayim; bu sene Rus turist cok az; thy basta havayollarida cok az sefer yapiyor Rusyaya; enteresan
  • Bunlar kadar ölücü bir tayfa yok.
  • Otellerin durumu standart Türk işi muhabbet orada söz konusu etik değerler fakat havayollarına gelince hem akaryakıt maliyetleri hem de alınan risk söz konusu, tabii ki aynı tarife uygulanamaz… Hiç bir havayolu şirketinin uçmadığı, yaptırım uygulandığı ve savaşta olan bir ülkeden bahsediyoruz.. Arzu ederletse baltık denizinde yüzebilir arkadaslar
  • Bedavaya ağırlayalım isterseniz?!

Türk otellerinin Rusya pazarına, Avrupa pazarına verdiğinden daha yüksek fiyat verdiği ileri sürüldü.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), Türk otellerin Avrupalı konuklardan farklı olarak Rus turistlere daha yüksek fiyat verdiğini iddia etti. ATOR yetkilisi Aleksan Mkrtçyan, farklı fiyat politikasının Rus turistlerin alternatifsiz olmasından kaynaklandığını söyledi.

TürkRus’ta yer alan habere göre, Avrupalı turistlere ucuz fiyat vermeyen Türk otellerinin bu turistleri Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan, İspanya ve İtalya gibi ülkelere kaptırma riski mevcut olduğu ancak Rusya'dan gelen konuklar için böyle bir riskin söz konusu olmadığı belirtiliyor.

Mkrtçyan hava yolu şirketlerinin de aynı politikayı takip ettiği fikrinde. Buna göre Antalya'ya Almanya'dan uçmak, Rusya'dan uçmaya kıyasla 4 kat daha ucuz.

Ancak birlik yetkilisi bu politikanın Türk otellerinin geçtiğimiz yıla kıyasla daha az Rus turist ağırlama sonucunu verebileceği uyarısında bulunuyor.

Aleksan Mkrtçyan Rus turistlere rezervasyon için acele etmemelerini tavsiye ediyor. Buna göre seyahat tarihinden kısa bir süre önce daha ucuza tur ya da bilet bulmak mümkün olabilir.

"Rusya pazarına 4 kat daha pahalıya bilet satılıyor!"

Yorumlar

Ruslar az ~ 11 ay önce
Antalyadayim; bu sene Rus turist cok az; thy basta havayollarida cok az sefer yapiyor Rusyaya; enteresan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 11 ay önce
Bunlar kadar ölücü bir tayfa yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nws ~ 11 ay önce
Otellerin durumu standart Türk işi muhabbet orada söz konusu etik değerler fakat havayollarına gelince hem akaryakıt maliyetleri hem de alınan risk söz konusu, tabii ki aynı tarife uygulanamaz… Hiç bir havayolu şirketinin uçmadığı, yaptırım uygulandığı ve savaşta olan bir ülkeden bahsediyoruz.. Arzu ederletse baltık denizinde yüzebilir arkadaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ~ 11 ay önce
Bedavaya ağırlayalım isterseniz?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000