12 Mayıs 2010, Çarşamba 14:35:14

RUSYA İLE VİZELER KALDIRILDI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev yaptığı ortak basın açıklamasında vize uygulamasının kalktığını belirtti.
  • Asagidaki yorumu destekliyorum. THY Rusya'da yeni noktalari en kisa zamanda acmali. Vizelerin kaldirilmasi potansiyeli arttiriyor. Is potansiyeli yüksek, diger batili havayollarinin ucmadigi noktalar ilgi cekici olacaktir. Murmansk bu acidan enteresan.
  • sozum ona dini butun dindar akpliler ozellikle rus bayanlarin erkeklerimiz tarafindan muslumanlastirip sevaba girilmesi icin boyle hayirli bir is yapmislardir....)))) bu uygulama baslasin sonra seyredelim senligi....
  • Ne zamandan itibaren uygulanacak ve nasil uygulanacak konusu detay ama onemli. Polise kayit olmak gerekecek mi? THY icin yeni noktalar belli oldu. Omsk, Nizhny Novgorod ve Murmansk'i istiyoruz Novosibirsk'den sonra...
  • bu vesileyle tip eğitimine vereceğim sermayeyle rusyadan eleman getirip burda çalıştırsak, 5 yılda kendi havayolumuzu kurarız. adına da Adam & Eve Airlines koyarız :)))

Rusya Devlet Başkanı Medvedev ve Cumhurbaşkanı Gül, yaptığı basın açıklamasında iki ülke ile vizelerin kaldırıldığını açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Medvedev, iki ülke arasında vizenin kaldırılması yolundaki anlaşmanın “tarihi bir anlaşma” olduğunu belirterek, “Her şeyden önce milyonlarca insanın hayatını kolaylaştıracak bir anlaşmadır. Tabii ki bu konuda başka faydalar da var, ancak insani bağlantısı daha önemli. 30 günlük ziyaret yapan herkes için, bizim turistlerimiz için de geçerli olacaktır” dedi.

 

Rusya Devlet Başkanı, kriz öncesi dönemde Türkiye’ye gelen Rus turist sayısının 3 milyon olduğunu hatırlatarak, geçen yıl 2,5 milyon insanın Türkiye’ye geldiğini, şimdi çok sayıda insanın vize parası vermeden Türkiye’ye gelme imkanı bulacağını söyledi.

Buna karşılık bazı kesimlerden vizesiz döneme ilişkin tepkiler de yok değil. Bazı kesimler, bir dönem Türkiye’de aile dramlarına neden olduğu gerekçesiyle özellikle “Rus hayat kadınlarının ülkeye sınırsız girmesi”ne karşı tepki gösteriyor.

Bazı kesimlerse, olayın daha çok ticari boyutuyla ilgileniyor. Bu anlaşmanın Türkiye ile dünya devi Rusya arasındaki ticaret hacmini patlatacağı düşüncesiyle vizesiz dönemi destekleyenler de az değil.

RUSYA İLE VİZELER KALDIRILDI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Asagidaki yorumu destekliyorum. THY Rusya'da yeni noktalari en kisa zamanda acmali. Vizelerin kaldirilmasi potansiyeli arttiriyor. Is potansiyeli yüksek, diger batili havayollarinin ucmadigi noktalar ilgi cekici olacaktir. Murmansk bu acidan enteresan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sozum ona dini butun dindar akpliler ozellikle rus bayanlarin erkeklerimiz tarafindan muslumanlastirip sevaba girilmesi icin boyle hayirli bir is yapmislardir....)))) bu uygulama baslasin sonra seyredelim senligi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne zamandan itibaren uygulanacak ve nasil uygulanacak konusu detay ama onemli. Polise kayit olmak gerekecek mi? THY icin yeni noktalar belli oldu. Omsk, Nizhny Novgorod ve Murmansk'i istiyoruz Novosibirsk'den sonra...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu vesileyle tip eğitimine vereceğim sermayeyle rusyadan eleman getirip burda çalıştırsak, 5 yılda kendi havayolumuzu kurarız. adına da Adam & Eve Airlines koyarız :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000