21 Mayıs 2020, Perşembe 16:53:09

Rusya ile uçuşlar ne zaman başlayacak?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya ile uçuşların temmuz ortasında yeniden başlamasını umduğunu söyledi.
  • Böyle bir şey olabilir mi ya? sen gel 15 haziranda toplan 40 ülkeye uçuş izni ver. İçlerinde Belarusya olsun. Ama Rusya olmasın. Kardeşim sıkıldım artık gelmek istiyorum. En azından Gürcistanı açın be. Oradan otobüsle gelelin. O da yok. Rezillik. En çok Turist burdan geliyor zaten.
  • Tum Ulke olarak Avrupaya Turkıyeye tatıle gelın dıye yalvarıyoruz. Davetiyeler gonderiyoruz. sigorta garantısı veriyoruz. Yunanistan tum reservasyonlarımız doldu diye artık fazla turıst kabul etmiyor.
  • TÜRK TURİST EGE YADA AKDENİZE GİTTİĞİNDE SEZONDA OTEL, PANSİYON SAHİPLERİ G*TÜNÜ DÖNÜYORDU, ŞİMDİ KIRMIZI HALI SERERLER.
  • Koskoca ülkenin ekonomisini geçmişten günümüze ağırlıklı olarak turizm,hizmet ve inşaat sektörüne bağlarsanız hep o alanlara yatırım yaparsanız böyle bir krizde de ne yapacağınızı şaşırırsınız tabii. Yıllarca kendi insanına değer verme,kazıkla,ülkesinin nimetlerinden faydalandırma elin adamına 3 kuruşa uçak,otel herşey dahil faydalandır şimdi yerli turiste muhtaç kalınca iç turizm Mayıs sonu başlayacak de. Acaba kaç kişi riske girer de uçağa binip tatile gider otelde kalır? Ayrıca sadece Rusya'da bir günde 10 bin yeni vaka çıktı sen de hala oradan ve diğer ülkelerden turist gelsin diye umutla bekle sonra salgın artınca da Türkiye'ye turist gönderen ülkelere yine mektup gönderirsin. Şengen ülkeleri ve Rusya'dan kimse gelmez,kim dönüşte 14 gün karantinayı göze alır ve hangi ülke ülkesine virüs gelme ihtimalinin yüksekliğini yok sayar? Yurtdışında virüs sigorta kapsamına alınsın alınmasın diye de bir tartışma da var. Eğer uçakta,alanda veya otelde birisi hastalanırsa ne olacak? Sigorta karşılamazsa tedaviyi kim karşılayacak biz mi? Onca insan nasıl karantinaya alınacak? Bu sezonu unut,ona göre önlemini al,hayalci olma.
  • Neden yorumumu yayınlamıyorsunuz editör bey?
  • Adamın kardeşi piyasa 200 mil dolar taktı gitti,hala Rusya fln rahat rahat geziyor ne ala memleket?!
  • iç turizm mayıs sonu demiş. kim uçuyor mayıs sonu. ya bakanın dünyadan haberi yok
  • TuriZm bakanı kendi otellerinin önündeki plajlara SALDA gölündeki sit alanı ilan edilen kıyıdaki o güzelim kumları taşıtmış. Lanet olsun...
  • Rusya resmen kiriliyor su anda. Temmuz'a falan duzelmezler
  • Bakan bey kardeşinin şirketi atlasglobal hakkında bir açıklama yapsın.Adamın kardeşi 2bin çalışanın parasını vermedi ama turizm bakanı çıkıpta bir açıklama yapmıyor ben hakkımı haram ediyorum

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya ile uçuşların temmuz ortasında yeniden başlamasını umduğunu söyledi.

Sputnik’e konuşan Ersoy, “Yeni koronavirüs vaka sayısının her gün hızla düştüğünü memnuniyetle gözlemliyoruz, bu nedenle kademeli olarak kısıtlamaları kaldırıyoruz. İç turizm mayıs sonunda yeniden başlayacak, birçok Asya ve Avrupa ülkesi ile uçuşların haziran ortasında yeniden başlamasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ersoy, Rusya ile uçuşların da temmuz ortasında başlamasını umduğunu kaydetti.

Ersoy, Türkiye’nin salgın sonrasında uluslararası standartlara uygun olarak turizm sektöründe normalleşme süreci hazırlıklarını ilk bitiren ülkelerden biri olduğunu da ekledi.

Rusya ile uçuşlar ne zaman başlayacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Rusya'da mahsur ~ 4 yıl önce
Böyle bir şey olabilir mi ya? sen gel 15 haziranda toplan 40 ülkeye uçuş izni ver. İçlerinde Belarusya olsun. Ama Rusya olmasın. Kardeşim sıkıldım artık gelmek istiyorum. En azından Gürcistanı açın be. Oradan otobüsle gelelin. O da yok. Rezillik. En çok Turist burdan geliyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatma koç ~ 4 yıl önce
Aynen ya 3 aydır burdayım. Ve hala gelemiyorum bugünde lgs sınavım vardı onada giremedim(
Taner ~ 4 yıl önce
Tum Ulke olarak Avrupaya Turkıyeye tatıle gelın dıye yalvarıyoruz. Davetiyeler gonderiyoruz. sigorta garantısı veriyoruz. Yunanistan tum reservasyonlarımız doldu diye artık fazla turıst kabul etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PALA HAYDAR ~ 4 yıl önce
TÜRK TURİST EGE YADA AKDENİZE GİTTİĞİNDE SEZONDA OTEL, PANSİYON SAHİPLERİ G*TÜNÜ DÖNÜYORDU, ŞİMDİ KIRMIZI HALI SERERLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy bakan ~ 4 yıl önce
Koskoca ülkenin ekonomisini geçmişten günümüze ağırlıklı olarak turizm,hizmet ve inşaat sektörüne bağlarsanız hep o alanlara yatırım yaparsanız böyle bir krizde de ne yapacağınızı şaşırırsınız tabii. Yıllarca kendi insanına değer verme,kazıkla,ülkesinin nimetlerinden faydalandırma elin adamına 3 kuruşa uçak,otel herşey dahil faydalandır şimdi yerli turiste muhtaç kalınca iç turizm Mayıs sonu başlayacak de. Acaba kaç kişi riske girer de uçağa binip tatile gider otelde kalır? Ayrıca sadece Rusya'da bir günde 10 bin yeni vaka çıktı sen de hala oradan ve diğer ülkelerden turist gelsin diye umutla bekle sonra salgın artınca da Türkiye'ye turist gönderen ülkelere yine mektup gönderirsin. Şengen ülkeleri ve Rusya'dan kimse gelmez,kim dönüşte 14 gün karantinayı göze alır ve hangi ülke ülkesine virüs gelme ihtimalinin yüksekliğini yok sayar? Yurtdışında virüs sigorta kapsamına alınsın alınmasın diye de bir tartışma da var. Eğer uçakta,alanda veya otelde birisi hastalanırsa ne olacak? Sigorta karşılamazsa tedaviyi kim karşılayacak biz mi? Onca insan nasıl karantinaya alınacak? Bu sezonu unut,ona göre önlemini al,hayalci olma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birkişi ~ 4 yıl önce
Neden yorumumu yayınlamıyorsunuz editör bey?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadi ~ 4 yıl önce
gecen hafta Cavusoglu Alman Bıld gazetesınekonuştu Alman yetkılılere Turkıyeye gelecek Alman turıstlere TUV /Sıgorta garantısı verecegız dedı.cunku Alman sıgorta şirketleri kesinlikle kabul etmıyor.
Cpt ~ 4 yıl önce
Adamın kardeşi piyasa 200 mil dolar taktı gitti,hala Rusya fln rahat rahat geziyor ne ala memleket?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TKlı ~ 4 yıl önce
iç turizm mayıs sonu demiş. kim uçuyor mayıs sonu. ya bakanın dünyadan haberi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öyle der ~ 4 yıl önce
Bakanın kaç tane oteli var, yatırımı, acentası var iç turizmden ekmek yiyen biliyor musun? Ya ne deseydi? :)
ramoo ~ 4 yıl önce
arkadas ben artik kimsenin aciklamasini samimi bulmuyorum.yaptiklari tek gercek milleti yalanlarla oyalamak.eger emin degilseniz,umuuorum su gun,umuyotum bu gun diye aciklama yapmak zorunda degilsizniz.insanlarin umutlariyla oynamaktan vazgecmelisiniz.yaptiklariniz koronadan daha cok acıtiyor insanlari.
Tt ~ 4 yıl önce
TuriZm bakanı kendi otellerinin önündeki plajlara SALDA gölündeki sit alanı ilan edilen kıyıdaki o güzelim kumları taşıtmış. Lanet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmışız ~ 4 yıl önce
ne pislik bir ülke olduk arkadaş
olmaz ~ 4 yıl önce
Rusya resmen kiriliyor su anda. Temmuz'a falan duzelmezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mruro ~ 4 yıl önce
Sende günde 200 bin test yap sende kırılırsın kırılma falan yok Rusya'da ayık ol
Bence ~ 4 yıl önce
Bakan bey kardeşinin şirketi atlasglobal hakkında bir açıklama yapsın.Adamın kardeşi 2bin çalışanın parasını vermedi ama turizm bakanı çıkıpta bir açıklama yapmıyor ben hakkımı haram ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sus bakiyim ~ 4 yıl önce
Bakan o, tabiki soylemicek :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000