31 Ağustos 2017, Perşembe 09:01:39

Rusya havacılık alanında devrime hazırlanıyor

Rusya havacılık sanayi alanında devrim gibi kararlar almaya hazırlanıyor.
  • Önünüze ne atsalar yiyorsunuz yok Rusya şöyle yok Rusya bilmem ne ama adamların yaptıkları uçaklardan sipariş vermekten gocunmuyorsunuz ula uçak düşürme olayında o savaş uçağını indirmek o kadar kolay değildi adamlar dostluğa güvendi boş anında dalaşa girmeden arkadan vuruldu hemen meydanlarda çıkıp Rus uçakları manevra yapamıyor yok adi düşüyor dediniz kalkıp Amerika malı f16 ile Rus savaş uçaklarını kıyasladınız türkler rusyada ne sıkıntılar çekti halen çekiyor haberiniz var mı yok tabi sonra Rus asıllı LAZ niye burada sallıyor sallarım tabii bırakın bu işleri adamlar yapıyor işte
  • rusya resmen bitik böl birleştir ama sonuç aynı!! ürettiği shukoi uçakları iran a satmak için bile abd den onay alıyor!!

Kommersant gazetesi, Rusya Birleşik Uçak Şirketi’nin (UAK) havacılık sanayi alanında en büyük reformu yapmak istediğini yazdı.

Gazetenin kaynaklarına dayandırdığı habere göre Birleşik Uçak Şirketi, Sukhoi Sivil Havacılık Şirketi ve MS-21 tipi yolcu uçağının üreticisi İrkut şirketi ile birlikte tek bir tüzel şahıs oluşturmayı amaçlıyor. Kommersant’a bilgi aktaran kaynaklar, yeni oluşumun sadece genel koordinasyon çalışmalarıyla kalmayıp, MS-21 ve SSJ-100 projelerini de geliştirmeye devam edeceğini ifade etti.

Kommersant, sivil havacılık alanında yeni bir tüzel kişiyi oluşturma çabalarının tesadüf olmadığını, devlet savunma siparişlerinin azaldığı ortamda hükümetin hacim olarak askeri programlar kadar potansiyeli bulunan sivil havacılık sektörünün üzerinde durduğunu belirtti.

BİRLEŞME SAYESİNDE 850 MİLYON DOLARLIK TASARRUF

UAK’ya yakın bir kaynak, şirketin ‘ayrışık işletme ve yapıları’ geliştirmek için yeterli kaynağa sahip olmadığına, birleşme sayesindeyse yaklaşık 50 milyar rublelik (850 milyon dolarlık) bir tasarruf sağlanacağına dikkat çekti.

Kommersant, 3 şirketin birleşmesinin ayrıca kadro değişimlerine de yol açacağını, UAK Başkanı Yuriy Slyusar’ın geçiş döneminde İrkut’un başına geçeceğini, İrkut’un şu anki başkanı Oleg Demçenko’nun ise UAK’da başkan yardımcılığını üstleneceğini ve sivil programların baş tasarımcısı olacağını yazdı. Habere göre Sukhoi Sivil Havacılık Şirketi’nin şu anki başkanı Vladislav Masalov da görevini İlyuşin Finans Şirketi’nin Genel Müdürü Aleksandr Rubtsov’a devrederek uzun mesafeleri kat etmeyi amaçlayan geniş gövdeli bir uçak geliştirecek olan Rus-Çin ortak şirketinin yönetim kurulu başkanı görevine atanacak.

Kommersant, birleşme işlemi ile ilgili tüm kararların 3 şirketin yönetim kurullarının 1 Eylül’de yapılması planlanan ortak toplantısında hukuki temellere oturtulacağını ifade etti.

Rusya havacılık alanında devrime hazırlanıyor

Yorumlar

Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Önünüze ne atsalar yiyorsunuz yok Rusya şöyle yok Rusya bilmem ne ama adamların yaptıkları uçaklardan sipariş vermekten gocunmuyorsunuz ula uçak düşürme olayında o savaş uçağını indirmek o kadar kolay değildi adamlar dostluğa güvendi boş anında dalaşa girmeden arkadan vuruldu hemen meydanlarda çıkıp Rus uçakları manevra yapamıyor yok adi düşüyor dediniz kalkıp Amerika malı f16 ile Rus savaş uçaklarını kıyasladınız türkler rusyada ne sıkıntılar çekti halen çekiyor haberiniz var mı yok tabi sonra Rus asıllı LAZ niye burada sallıyor sallarım tabii bırakın bu işleri adamlar yapıyor işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Hava sahası ~ 7 yıl önce
Hava sahasına giren her düşman uçağı zaten düşürülmeyi göze almıştır düşürülmesinden daha doğal bişey yoktur. Rus havacılık sanayisine gelirsek iha projelerinde başarısız oldular. Kronik sorunlarını çözmekle uğraşmıyorlar temel sorunlarını bile çözemediler.
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Rusya birincisi türkiyenin dost iken güvenleri varken arkadan vurmasına içerledi doğru birşey içerlemeleri bizim türkler olsa neler neler etmezlerdi birde kendi tarafımızdan bakalım düne kadar başbakana varana kadar herkes emri ben verdim dedi ne hikmetse olay fetoya atıldı biz kardeşiz denilmeye başlandı ya kardeş ihlal falan yok dün kızıl meydanda mehteran takımı gösteri yaptı bu da bir ihlal o zaman ruslara güvenipte gittiler değilmi türkler he işte ruslarda türklere güvendiği için hava sahanı kullanmaya izin verdiğin için girdi ama bu olayı beklemiyordular. Neyse Türkiye'de Rusya gibi umarız başarısızda Olsa kendi yerli uçağını yapabilse diyelim
:) ~ 7 yıl önce
rusya resmen bitik böl birleştir ama sonuç aynı!! ürettiği shukoi uçakları iran a satmak için bile abd den onay alıyor!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000