28 Mart 2016, Pazartesi 16:47:30

Rusya gözlem uçuşunu yapacak

Rusya, daha önce iptal edilen Türkiye'deki gözlem uçuşunu yapacak.
  • valla havada bana denk gelmesin a330un kanadini vura vura dusururum
  • yalacbabam yala belki rus turşstler gelir:)
  • göz göre göre ülkemizi teslim edin. yahu nerede görülmüş. hele ki ilişkilerimiz kötüyken. neyi gözlemiyor bunlar. buna nasıl müsade ediliyo
  • Yaaa tmm.da kardeşim niye RUSYA ??? Neden RUSLAR bizim karamızı,Havasahamızı kotrol edecek ki,? Onlara ne ki.? Neyi araştıracaklar.?? Amaç ne birisi bana açıklayabilir mi? Rica etsem. RUS ların ne haddine benim hava sahamı kontrol etmek,Kim ki onlar ?? Lütfen birisi açıklama yazabilir mi ??
  • Bu ruslar kafalarına göre rota çizip sonrada cazgır yapıyorlardı. Yola gelmişler anlaşılan. Bilmeyenler için, anlaşmalar gereği Türkiye de belirli zamanlarda rusya üzerinde gözlem uçuşu yapıyor.
  • İzin yoksa hala nasıl uçabilecekler? Varmı bir açıklaması?

Rusya, daha önce iptal edilen Türkiye'deki gözlem uçuşunu yapacak.

Geçtiğimiz ayın başlarında Rusya, Uluslararası Açık Hava Anlaşması kapsamında Rus uçağı An-30B'nin Türkiye üzerinde gözlem uçuşu yapılmasını istemiş, Türkiye 2-5 Şubat tarihleri arasında uçuşun rotasında mutabakat sağlanamadığı için izin vermemişti.

Rusya gözlem uçuşunu yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

remzi ~ 8 yıl önce
valla havada bana denk gelmesin a330un kanadini vura vura dusururum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakışır ~ 8 yıl önce
yalacbabam yala belki rus turşstler gelir:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 8 yıl önce
göz göre göre ülkemizi teslim edin. yahu nerede görülmüş. hele ki ilişkilerimiz kötüyken. neyi gözlemiyor bunlar. buna nasıl müsade ediliyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
bu konu basit değil nato müttefikiyiz. rusyaya karşı 28 ülke adamlar kontrol edip gidecek merak etme zaten uydudan görünüyor.
AHL ÇLŞ. ~ 8 yıl önce
Yaaa tmm.da kardeşim niye RUSYA ??? Neden RUSLAR bizim karamızı,Havasahamızı kotrol edecek ki,? Onlara ne ki.? Neyi araştıracaklar.?? Amaç ne birisi bana açıklayabilir mi? Rica etsem. RUS ların ne haddine benim hava sahamı kontrol etmek,Kim ki onlar ?? Lütfen birisi açıklama yazabilir mi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASA ~ 8 yıl önce
Türkiye'nin üye olduğu uluslararası antlaşma kapsamında (open skies treaty) üye ülkeler birbirleri üzerinde uçma hakları var. Türkiye de aynı şekilde Rusya üzerinde uçuyor.
wiki ~ 8 yıl önce
Açık Semalar Antlaşması kapsamında taraf ülke toprakları üzerinde havadan silahsız gözlem uçuşları gerçekleştirilmektedir. Örnek olarak 2006 yılında Türkiye tarafından; Rusya(RF) ile 4 aktif 3 pasif, Ukrayna ile 2 aktif 2 pasif, Gürcistan ile 1 aktif Bosna-Hersek Federasyonu (BIH) ile 1 aktif gözlem uçuşu Türk ASA Gözlem Uçağı ile icra edilmiştir. Bu gözlem uçuşlarından 1 aktif Rusya görevi ABD ile ortak olarak, Gürcistan görevi Fransa ve Almanya ile ortak olarak, BIH görevi ise Almanya ile ortaklaşa gerçekleştirilmiştir.(Kaynak:Wikipedia)
route ~ 8 yıl önce
Bu ruslar kafalarına göre rota çizip sonrada cazgır yapıyorlardı. Yola gelmişler anlaşılan. Bilmeyenler için, anlaşmalar gereği Türkiye de belirli zamanlarda rusya üzerinde gözlem uçuşu yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izin vermediysek? ~ 8 yıl önce
İzin yoksa hala nasıl uçabilecekler? Varmı bir açıklaması?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000