03 Ağustos 2020, Pazartesi 09:45:00

Rusya gidecek yolcular için yeni kural

Salgın sırasında yurt dışından Rusya’ya gelen yabancı ülke vatandaşları için yeni bir kural yürürlüğe girdi.
  • Biz ruslardan istemiyoruz. !!!!!

Salgın sırasında yurt dışından Rusya’ya gelen yabancı ülke vatandaşları için yeni bir kural yürürlüğe girdi. Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisi (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova, yabancı ülke vatandaşlarının uçağa binerken yanlarında, Rusça veya İngilizce olarak hazırlanan negatif koronavirüs test sonucunu bulundurmaları gerektiğini söyledi.

Bu test, uçuş gününden en fazla üç gün öncesine kadar yapılmış olmalı.

Rusya’ya gelen yabancıların daha önce, ülkeye giriş yaptıktan itibaren üç gün içinde koornavirüs testi yaptırma hakları bulunuyordu.

Popova, yurt dışından hava yoluyla ülkelerine dönen Rusya vatandaşlarının da artık “devlet hizmetleri” internet sitesinde özel bir anket doldurmalarının zorunlu olduğunu açıkladı.

Popova, uçakla yurt dışından dönen tüm Rusya vatandaşlarının Gosuslugi.ru sitesinde, uçuş kayıt işleminden daha geç olmamak kaydıyla anket doldurmaları gerektiğini söyledi.

Rusya gidecek yolcular için yeni kural

Yorumlar

Ama ~ 4 yıl önce
Biz ruslardan istemiyoruz. !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duyarlı vatandaş ~ 4 yıl önce
Biz neden herkese kapıyı açıyoruz. Duyarlı vatandaş hayatını iyice kısıtlarken, yöneticilerimizin hoyratça karar olması doğru değil. THY ve Turizm kurtulacak diye herkese kapıyı açmamamız gerekir.
Adnan ~ 4 yıl önce
Bizim turkiye yol geçen hattı gelen giriyor herangibi bir kısıtlama yok ama biz gidince her kısıtlama var

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000