29 Kasım 2021, Pazartesi 13:53:21

Rusya da seyahat kısıtlamasına gidecek

Rusya’nın, koronavirüsün Omicron varyantı nedeniyle yeni seyahat kısıtlaması kararları aldığı, bunları yakında duyuracağı belirtildi.
  • Buradakilerin ne aşı umurlarında nede hastalık , hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorlar.Oysaki hastahaneler dolu , bu bölgeden yeni bir varyant çıkmaması mucize .Seyahat eden arkadaşlar çok dikkat ederek kendilerini iyi sakınsınlar zira buradaki sağlık sistemi felaket Allah muhafaza karambole gidersiniz valla, yine ülkemiz içlerinde en iyi durumda en azından maske takma kuralını ciddi şekilde uyguluyor ruslardan çok daha bilinçli davranıyoruz...Aşıları işe yarıyor fakat sorun şu ki bunlar aşı yaptırmıyor...

Rusya’nın, koronavirüsün Omicron varyantı nedeniyle yeni seyahat kısıtlaması kararları aldığı, bunları yakında duyuracağı belirtildi.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Yevgeniy İvanov, ‘endişe verici’ kategorisine alınan Omicron varyantının yayılımı nedeniyle Rusya’nın da seyahat kısıtlaması kararları alıp almayacağı sorusu üzerine, koronavirüs kriz merkezinin cuma günkü toplantısında buna dair birtakım kararlar alındığını ve bunların yakında duyurulacağını söyledi.

Pek çok ülke ülke, Omicron varyantının yayılımının önünü kesmek adına bazı Afrika ülkelerine seyahat kısıtlamaları getirdi. Söz konusu karar, Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) koronavirüsün Omicron isimli mutasyonunu ‘endişe verici varyant’ kategorisine almasını izledi. Bu varyant, kasım ayının başında Güney Afrika’da tespit edilmişti.

Rusya da seyahat kısıtlamasına gidecek

Yorumlar

Moskovalı ~ 2 yıl önce
Buradakilerin ne aşı umurlarında nede hastalık , hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorlar.Oysaki hastahaneler dolu , bu bölgeden yeni bir varyant çıkmaması mucize .Seyahat eden arkadaşlar çok dikkat ederek kendilerini iyi sakınsınlar zira buradaki sağlık sistemi felaket Allah muhafaza karambole gidersiniz valla, yine ülkemiz içlerinde en iyi durumda en azından maske takma kuralını ciddi şekilde uyguluyor ruslardan çok daha bilinçli davranıyoruz...Aşıları işe yarıyor fakat sorun şu ki bunlar aşı yaptırmıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABzn ~ 2 yıl önce
Kültür turüzmüne gelücedük gelmiyah mı ?
Dogru ~ 2 yıl önce
Kesinlikle

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000