22 Şubat 2022, Salı 09:47:11

Rusya 4 yeni vize tipi için harekete geçti

Rusya İçişleri Bakanlığı ülkede dört yeni vize türünün yürürlüğe konulmasının planlandığını açıkladı.
  • Bize de abd,ingiltere,kanada,avustralya kapıda vizeyle ve birçok ab ülkesi vatandaşı da günü geçmiş dahi olsa pasaport ve kimlikle ülkeye girip,9 ay çıkmadan kalıp,vergisiz ev,arsa alabiliyor ! Bu kadar düşmüşüz,elin adamına muhtaç hale gelmişiz,yol geçen hanına dönmüşüz hala utanmadan şöyle büyüdük böyle geliştik masalları anlatıyorlar !
  • AKP Rus uçağını düşürdü Rusya vize koydu

Rusya İçişleri Bakanlığı yetkilisi Valentina Kazakova ülkede “yatırımcı”, “tıp”, “evrensel” ve “özel” olmak üzere dört yeni vize türünün yürürlüğe gireceğini duyurdu.  Yeni vizelerle iş insanlarının Rusya’ya girişlerinin kolaylaşması hedefleniyor.

Rusya’da Başkan Vladimir Putin’in kısa süre önce imzaladığı yasa, iş amacıyla gelen veya 90 günden fazla ülkede kalan tüm yabancıların parmak izlerinin alınmasını öngörüyor.

Rusya 4 yeni vize tipi için harekete geçti

Yorumlar

vize ~ 2 yıl önce
Bize de abd,ingiltere,kanada,avustralya kapıda vizeyle ve birçok ab ülkesi vatandaşı da günü geçmiş dahi olsa pasaport ve kimlikle ülkeye girip,9 ay çıkmadan kalıp,vergisiz ev,arsa alabiliyor ! Bu kadar düşmüşüz,elin adamına muhtaç hale gelmişiz,yol geçen hanına dönmüşüz hala utanmadan şöyle büyüdük böyle geliştik masalları anlatıyorlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 2 yıl önce
AKP Rus uçağını düşürdü Rusya vize koydu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000