27 Ocak 2019, Pazar 09:08:44

Rusların S-70'i görücüye çıktı

Rus yapımı S-70 Avcı'dan ilk görüntüler internette yayınlandı. 1.000 km/s maksimum hıza ulaşabileceği belirtilen İHA'nın çeşitli silahlar barındıracağı belirtildi.
  • Rus uçakları en dandik uçaklardır biz daha iyisini yaparız bakınız anka akıncı...
  • Türkiye hain abd'yi bırakıp rusya ve çinle birlikte hareket etmeli.
  • Harika görünüyor..

Rusya'nın ilk büyük insansız hava aracı S-70, testleri geçmeye devam ediyor. 2011'de yayınlanan Rusya Savunma Bakanlığı'nın sözleşmesi sonucunda, PJSC tarafından yürütülmeye başlayan bu büyük proje, Rusya donanmasının sahip olacağı ilk ağır insansız hava aracı olarak tarihe geçecek.

Daha önce de S-70'in üretildiğine dair haberler basında yer almıştı ve ilk uçuşları için hazırlıkların yapıldığı belirtilmişti. Yayınlanan bilgilere göre, S-70 ilk uçuş testini tamamladı. Radar gizliliğine sahip olan S-70 Avcı, 20 ton ağırlığında olacak. Uzun mesafeli uçuşlar gerçekleştirecek olan bu insansız hava aracı, çeşitli hassas silahlar kullanabilecek ve uçuş hızı 1.000 km/s'i bulacak.

Resmi çıkışı için 2020 yılı işaret edilse de herhangi bir problem olmadığı sürece S-70'in 2019 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Rusların S-70'i görücüye çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Canıtın ~ 5 yıl önce
Rus uçakları en dandik uçaklardır biz daha iyisini yaparız bakınız anka akıncı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çay çek ~ 5 yıl önce
Bi çay çek buraya demli olsun, canıtın arkadaşa da ver
İşte Rusun Gücü ~ 5 yıl önce
Türkiye hain abd'yi bırakıp rusya ve çinle birlikte hareket etmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekonomi ~ 5 yıl önce
Dünyanın ekonomisi abd nin elinde nasıl bırakacak birz yusuf yusuf eder...
Rusyayı ~ 5 yıl önce
Dost mu zannediyorsun ? Aynı şekilde Çin? İkisi Abd den daha beter düşmanlardır.Abd hainliğini saklayamamıştır olay bu kadar basit.
Saçmalama ~ 5 yıl önce
Rusya seni çok mu sevecek? Anlamadığın işe yorum yapıyorsun. Dostun yok, bunu bil yeter. Silah dilenip duruyoruz işte. Adam demirin ortasını delip satıyor, sen de içine mermi basıp sağa sola sıkıyorsun ve kendini bir halt sanıyorsun. Yıllardır değişmeyen tiyatro. Lafta senden büyüğü yok
.. ~ 5 yıl önce
Harika görünüyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000