21 Eylül 2013, Cumartesi 09:28:33

RUSLAR BREZİLYA'YA BEDAVA UÇACAK

Tüm Rusya Taraftarlar Birliği Başkanı Aleksandr Şprıgin tarafından yapılan açıklamada, Rusya Milli Takımı’nın Dünya Kupası finallerine kalması halinde, taraftar birliği ile anlaşmaya varan bir havayolu şirketinin, maçları izlemeleri için Rus taraftarları Brezilya’ya bedava götüreceği bildirildi.

Ria Novosti Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, Rus taraftarlar Moskova – Rio de Janeiro hattında düzenlenecek uçuşta ücretsiz olarak yer alacak ve turnuva bitiminde düzenlenecek olan aynı hattaki bir başka bedava uçuş ile de geri dönecekler.

Yaptığı açıklamada, ‘Avrupa Futbol Şampiyonası için 4 uçak vardı. Şimdi ise 2 uçak var. Seferler gidiş dönüş olarak ve aralarında 10 günlük bir zaman olacak şekilde düzenlenecek. Taraftarların başvurularını şahsen ben inceleyeceğim. Mayıs ayına doğru her şey netleşir’ şeklinde konuşan Şprıgin, anlaşmaya varılan havayolu şirketinin Dünya Kupası için indirimli seferler düzenlemek için çalıştığını da belirterek ‘Futbol turnuvası için aklı başında rakamlarla, yaklaşık 30-40 bin Ruble (yaklaşık 1800-2500 Lira) fiyatla gidiş-dönüş seferler düzenlemeyi planlıyorlar. Şu anki tarifelerle söz konusu tarihlere baktığınız zaman 130 bin Ruble (yaklaşık 8000 Lira) gibi fiyatlar görürsünüz ki, bu rakamlarla mantıklı bir fiyatlandırmadan bahsetmek mümkün değildir’ dedi.

RUSLAR BREZİLYA'YA BEDAVA UÇACAK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000