19 Eylül 2019, Perşembe 17:07:46

Rus Şövalyeleri TEKNOFEST'e damga vurdu

Rus Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Rus Şövalyeleri (Russian Knights), Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST’te gösteri uçuşu yaptı.
  • Adamlar; sev sekte, sevme sekte uçak-uydu-uzay istasyonu-nükleer bomba-roket vs. yapıyorlar. Yani üretiyorlar, bizim gibi hazırcı değiller. Sen gazını Rusya'dan al, nükleer santralini onlara yaptır, hava savunma sistemini onlardan al, Rus turistler gelsin de para kazanayım diye her şeyi yap. Ondan sonra adamlara 3-5 uçakla gösteri yaptı diye işgalci yaftası yapıştır. Komik olmayın.
  • avarsyacı gurup doluşmuş ataları rusları övüyor burda:)
  • Kendini bilmez , at gözlüğü takan arkadaslar ; anadolu kartallari tatbikati boyunca farkli ulkelerden gelen ucaklar tatbikat yaptığı zaman ulkemize goz dikmis mi oluyor ? Hic mi kafan calismiyor senin ... turk yildizlari farkli ulkelere gidip sov yapinca ulkelerine göz mu dikmis oluyoruz ? Hic okuma yazman yok mu senin ? Adamlar geldi gösteri yapti gayet normal. Sizin gibi dusunce sahipleri yuzunden bu ülke bu durumda. Her seyde bur art niyetiniz var. Gösteri bu gösteri...
  • Rusya bahaneyle topraklarimizda simdiden tatbikat yapiyor. Siz sov yapiyor diye haber yapiyorsunuz. Acin gozunuzu biraz. Yeter artik uyanin!
  • normal planlamada teknofestte saat 4 den sonra yarışmalarda bilet kazananların uçuşları yapılıyor ancak orada bilet kazananlardan çok bir şekilde tanıdık aracılığıyla gelen kişiler içeri alınıyor ve uçuşlara katılıyorlar. bugün bu sitede çalışan bir yazar da orada insanlar hak ettikleri uçuşları beklerken yanında 2 kişiyi getirdi ve direk uçuşlara katılmalarını sağladı. ayrıca bir çok görevli ve çalışan da (özellikle pilotlar) sevgililerini ve yanlarındaki kişileri, orada metrelerce sıra varken aradan alarak uçurdu. kısacası uçuşlara kanıp bilet kazanmaya çalışmayın uçmak için torpil bulmaya çalışın...
  • zamaninda da bunlar mazlum afgan halkini katletmisti neyse bosverin sozde ummetciyiz biz olmassak ummet yikilir kaybolur gider ;)
  • F 35 için Abd ' ye yalvaracağımıza ,Ruslardan Su 30 alalım işi bitirelim..Süper uçaklar vallahi..
  • Suriyede bizim desteklediğimiz direnişçi güçleri bombalayan uçaklar Türkiyede şov yapıyor gövde gösterisi yapıyor bu nasıl bir iştir ya bu ne rezilliktir arkadaş adeta über skandal. TÜrkiye adına utanç verici görüntüler.

Rus Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Rus Şövalyeleri (Russian Knights), Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST’te gösteri uçuşu yaptı.

Rusya'nın Kubinka şehrinden İstanbul'a kadar aralıksız uçarak gövde gösterisi yapan Su-30 pilotları, İstanbul semalarında da hünerlerini sergiledi.

Gösteri kapsamında Rus Havacılık Kuvvetleri pilotları, Rusların Su-30 jetlerinin üstün manevra kabiliyetlerini ve özgün koreografilerini ortaya koyarken senkronize bir şekilde yaptıkları hareketler izleyicilerin beğenisini topladı.

Türkiye'ye ilk kez bir gösteri sergileyen Rus akrobasi ekibi Türk Yıldızları pilotlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İşte o muhteşem gösteriden kareler:



































Rus Şövalyeleri TEKNOFEST'e damga vurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Ruslar ~ 5 yıl önce
Adamlar; sev sekte, sevme sekte uçak-uydu-uzay istasyonu-nükleer bomba-roket vs. yapıyorlar. Yani üretiyorlar, bizim gibi hazırcı değiller. Sen gazını Rusya'dan al, nükleer santralini onlara yaptır, hava savunma sistemini onlardan al, Rus turistler gelsin de para kazanayım diye her şeyi yap. Ondan sonra adamlara 3-5 uçakla gösteri yaptı diye işgalci yaftası yapıştır. Komik olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 5 yıl önce
avarsyacı gurup doluşmuş ataları rusları övüyor burda:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 5 yıl önce
Kendini bilmez , at gözlüğü takan arkadaslar ; anadolu kartallari tatbikati boyunca farkli ulkelerden gelen ucaklar tatbikat yaptığı zaman ulkemize goz dikmis mi oluyor ? Hic mi kafan calismiyor senin ... turk yildizlari farkli ulkelere gidip sov yapinca ulkelerine göz mu dikmis oluyoruz ? Hic okuma yazman yok mu senin ? Adamlar geldi gösteri yapti gayet normal. Sizin gibi dusunce sahipleri yuzunden bu ülke bu durumda. Her seyde bur art niyetiniz var. Gösteri bu gösteri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CC ~ 5 yıl önce
Rusya bahaneyle topraklarimizda simdiden tatbikat yapiyor. Siz sov yapiyor diye haber yapiyorsunuz. Acin gozunuzu biraz. Yeter artik uyanin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kzg ~ 5 yıl önce
ABD’de ülkeyi işgal etti ona bakarsan. Hala İncirlik’ten defolup gidemediler. Ben şahsen rahatsız oluyorum ülkemde yabancı askerlerin dolaşmasından
katılımcı ~ 5 yıl önce
normal planlamada teknofestte saat 4 den sonra yarışmalarda bilet kazananların uçuşları yapılıyor ancak orada bilet kazananlardan çok bir şekilde tanıdık aracılığıyla gelen kişiler içeri alınıyor ve uçuşlara katılıyorlar. bugün bu sitede çalışan bir yazar da orada insanlar hak ettikleri uçuşları beklerken yanında 2 kişiyi getirdi ve direk uçuşlara katılmalarını sağladı. ayrıca bir çok görevli ve çalışan da (özellikle pilotlar) sevgililerini ve yanlarındaki kişileri, orada metrelerce sıra varken aradan alarak uçurdu. kısacası uçuşlara kanıp bilet kazanmaya çalışmayın uçmak için torpil bulmaya çalışın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatyananinkuzeni ~ 5 yıl önce
zamaninda da bunlar mazlum afgan halkini katletmisti neyse bosverin sozde ummetciyiz biz olmassak ummet yikilir kaybolur gider ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 5 yıl önce
Bir yerlerini yalamaya pek meraklısı olduğun o İngiliz ve ABD'nin çok masum olduklarını zan ediyorsun değil mi?
Boşver ~ 5 yıl önce
F 35 için Abd ' ye yalvaracağımıza ,Ruslardan Su 30 alalım işi bitirelim..Süper uçaklar vallahi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 5 yıl önce
Suriyede bizim desteklediğimiz direnişçi güçleri bombalayan uçaklar Türkiyede şov yapıyor gövde gösterisi yapıyor bu nasıl bir iştir ya bu ne rezilliktir arkadaş adeta über skandal. TÜrkiye adına utanç verici görüntüler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kzg ~ 5 yıl önce
ABD ve Avrupa uçakları Müslümanların üzerine bomba yağdırmıyor değil mi hiç ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000