02 Aralık 2015, Çarşamba 08:30:59

Rus şirketler kara kara düşünüyor

İmzalanan kararname ile her yıl Türkiye’ye Rus turistleri taşıyan 30 bin charter yani tarifesiz uçuşa da yasak getirildi.
  • 4 gündür yeni grup anlaşmaları için ingilteredeyim. İlk defa ingilizlerin antalyaya bukadar iştahlı olduğunu gördüm. Rusların gelememe olasılığı adamları mutlu etmiş resmen.
  • Aslında gelmemeleri daha iyi olurdu ama paşa paşa gelecekler görürsünüz. charter yasaklandığı içinde THY ile gelmek zorunda kalacaklar.
  • erdoganin isleri dis politika 0 haci hoca hadi ordan politikasi
  • suriyeye gitsinler. lazkiye kıyıları tam ruslara göre. beşar esat ruslar için otel yapmış. suriyeli aşığı putin ve tavandaşları direk siz suriye plajlarına gidin. bizim 5 yıldızlı oteller size fazla gelir
  • 3 şey yapalım hemen 1. boğazlar kapansın 2. uçuşları durudralım 3. otelleri kapatalım eğer yine düzelmezlerse okçuları oraya yollayalım dünyada ordusunda okçu olan tek ülkeyiz rusya tırsar!!
  • İlk gumleyen Antalya'daki MATS oldu. Gecmis olsun.
  • Maddi manevi iki ülkeninde birbirlerini zararları olacak bence bir ortak nokta artik bulunmali
  • Hepsini THY getirsin Moskova-Antalya hattı açsa dolu gelip dolu gitse keşke transaero yazın günde 4 tane 747-400 indiriyordu ltaı
  • pegas ve anex düşünsün.
  • evet esas ruslar düşünsün zaten biz düşünmüyoruz ve düşünmeyecez hatta kimse gelmesinki bizde ucuza tatil yapalım:) beter olun ruslar ve oteller!!

İmzalanan kararname ile her yıl Türkiye’ye Rus turistleri taşıyan 30 bin charter yani tarifesiz uçuşa da yasak getirildi.

Bu kararla sadece Rus şirketlerin taşıdığı yaklaşık 4 milyon turist 2016’da Türkiye’ye gelemeyecek. Sovyetler Birliği döneminde iki ülke arasındaki ulaşım anlaşması ile tarifeli uçuşlar dışında kalan ve sektörde ‘charter’ olarak adlandırılan tarifesiz seferlerin yapılması izni sadece Rus taşıyıcılara verilmişti.

Rus tarafına daha sonra götürülen ‘Türk havayolu şirketleri de Rusya’ya tarifesiz uçsun’ talebi ise Moskova tarafından onaylanmamıştı. Bu kararın ardından charter uçuşları yapan özel Rus havayolu şirketlerinin nasıl hareket edeceği ise merak ediliyor.

Rus özel havayolu şirketleri, Türkiye’ye yapılamayacak uçuşları Avrupa, Kuzey Afrika, ve Uzakdoğu’da farklı noktalara kaydırmayı hedefliyor. Ancak yapılan araştırmalar birçok Rus turistin Türkiye dışındaki noktaları düşünmediğini ortaya koyuyor. Rusya ise turistleri yaz tatili için Kırım’a gitmelerini öneriyor. (tourexpi)

Rus şirketler kara kara düşünüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Serdar ~ 8 yıl önce
4 gündür yeni grup anlaşmaları için ingilteredeyim. İlk defa ingilizlerin antalyaya bukadar iştahlı olduğunu gördüm. Rusların gelememe olasılığı adamları mutlu etmiş resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onları derdi.. ~ 8 yıl önce
Aslında gelmemeleri daha iyi olurdu ama paşa paşa gelecekler görürsünüz. charter yasaklandığı içinde THY ile gelmek zorunda kalacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medjai ~ 8 yıl önce
Tur satislari da yasaklandi ama
erdoganin isleri ~ 8 yıl önce
erdoganin isleri dis politika 0 haci hoca hadi ordan politikasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suriye ~ 8 yıl önce
suriyeye gitsinler. lazkiye kıyıları tam ruslara göre. beşar esat ruslar için otel yapmış. suriyeli aşığı putin ve tavandaşları direk siz suriye plajlarına gidin. bizim 5 yıldızlı oteller size fazla gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vurun ~ 8 yıl önce
3 şey yapalım hemen 1. boğazlar kapansın 2. uçuşları durudralım 3. otelleri kapatalım eğer yine düzelmezlerse okçuları oraya yollayalım dünyada ordusunda okçu olan tek ülkeyiz rusya tırsar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ~ 8 yıl önce
rusya değilde sen tırsmışsın hayırdır rusmusun yoksa
misafir ~ 8 yıl önce
İlk gumleyen Antalya'daki MATS oldu. Gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak ~ 8 yıl önce
canım sen nerde çalışıyorsun bakim tren istasyonunda mı? günaydın. 11 ay önce bu şirket işletmeyi durdur du .sen yazmak için mi konuşmak için mi yazdın.
Anıl Yıldırım ~ 8 yıl önce
Maddi manevi iki ülkeninde birbirlerini zararları olacak bence bir ortak nokta artik bulunmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY getirsin ~ 8 yıl önce
Hepsini THY getirsin Moskova-Antalya hattı açsa dolu gelip dolu gitse keşke transaero yazın günde 4 tane 747-400 indiriyordu ltaı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısın ~ 8 yıl önce
haklısın bence biraz cahilsin çünkü okadar rus u getirecek slotu putin kesin thy ye verir:)
Medjai ~ 8 yıl önce
Thy moskova/antalya arasinda zaten 8 yildir tarifeli sefer yapiyor. Arastir da yaz be gulum
misafir ~ 8 yıl önce
pegas ve anex düşünsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 8 yıl önce
evet esas ruslar düşünsün zaten biz düşünmüyoruz ve düşünmeyecez hatta kimse gelmesinki bizde ucuza tatil yapalım:) beter olun ruslar ve oteller!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alman turist ~ 8 yıl önce
ben almanyada yasiyorum. Burdaki almanlar ruslarin türkiyeye gitmedikleri icin sevindiler ve onlar simdi gidiyor. Ruslarin ne yemekte ne disarda terbiyeleri var. Antalya suanda cok sakindir!
Almanya ~ 8 yıl önce
Bir de Türkçe öğrensen ne güzel olacak. Yazdıklarından anladığım kadarı ile kime oy verdiğin belli. Almanların rusları sevmediğini nereden çıkarttın. Kamuoyu yoklaması mı yapıldı Almanyada.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000