12 Mart 2022, Cumartesi 09:37:12

Rus pilotun annesi özür diledi

Rus ordusunda görevli pilotun Ukrayna'da yaşayan annesi, oğlu adına özür diledi.
  • Konusmak zorundamiydi!
  • Bu taktikleri CIA mi veriyor acaba? Ama psikolojik harp konusunda iyi oldukları kesin. Kadının gelin size demeç vereceğim diye Ukrayna istihbaratını arayıp ulaşmadığı kesin, Kadının oğlu ellerinde esir, çocuğunun hayatı karşılığında istediklerini söyletiyorlar.

Rus ordusunda görevli pilotun Ukrayna'da yaşayan annesi, oğlu adına özür diledi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 16. gününde devam ediyor. Rus pilotlar askeri ve sivil alanları vurmaya devam ederken, Ukrayna İstihbarat Servisi (SBU), Rusya Hava Kuvvetleri'nde görevli olan ve Ukrayna işgalinde görev alan pilotun Ukrayna'da yaşayan annesine ulaştı.

Ukrayna'nın Kremençuk şehrinde yaşayan ve istihbarat kamerasına konuşan kadın, "Ben Kremençuk şehrinde yaşıyorum. Oğlum işgal altındaki Kırım'da Rus ordusunda pilot olarak görevli. 5 Mart'ta Rusya'nın kanuna aykırı emirleriyle Nikolayev bölgesine uçuş gerçekleştirdi ve orada uçağı düşürüldü ardından da esir alındı. Bizde basından öğrendik. Oğlumdan dolayı utanıyorum. Oğlumun bu suç olan emirleri nasıl yerine getirdiğini anlamakta zorlanıyorum. Oğlum için endişeliyim ama Tanrıya şükür yaşıyor. Ukrayna halkından doğru bir evlat yetiştiremediğim için oğlum ve kendi adıma özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Rus pilotun annesi özür diledi

Yorumlar

Anne ~ 2 yıl önce
Konusmak zorundamiydi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Propaganda ~ 2 yıl önce
Bu taktikleri CIA mi veriyor acaba? Ama psikolojik harp konusunda iyi oldukları kesin. Kadının gelin size demeç vereceğim diye Ukrayna istihbaratını arayıp ulaşmadığı kesin, Kadının oğlu ellerinde esir, çocuğunun hayatı karşılığında istediklerini söyletiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harbi mi ~ 2 yıl önce
Hiç akla gelmeyeni söylemişsiniz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000