08 Nisan 2015, Çarşamba 08:05:11

RUS PİLOTLARA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Amiral William Gortney, Rus stratejik havacılık pilotlarının işlerini profesyonelce yaptığını ve diğer ülkelerin hava sahaları yakınında uçarken uluslararası kurallara uyduğunu söyledi.
  • yiğidi övmüş hakkını yememiş. ancak kendileri de bölgeleri karıştırıyorlar sadece ruslar kaşımıyor.
  • Adamlar kendi uçaklarını üretiyor. Tabi güçlü olurlar.

ABD Silahlı Kuvvetleri Kuzey Komutanlığı Komutanı Amiral William Gortney, Rus stratejik havacılık pilotlarının işlerini profesyonelce yaptığını ve diğer ülkelerin hava sahaları yakınında uçarken uluslararası kurallara uyduğunu söyledi.

Rusya Hava Kuvvetleri, son yıllarda, Avrupa, ABD ve Kanada sınırlarının yakınları dahil uluslararası bölgeler üzerindeki stratejik uçuşlarını sıklaştırdı. Bu bağlamda, Batı ülkeleri defalarca endişelerini dile getirerek Rusya'yı gerginliği tırmandırmakla suçlamıştı.

Ancak ABD'li Amiral William Gortney farklı bakış açısına sahip. Yetkili, bugün düzenlediği basın toplantısında, "Rusların neler yaptığını yakından takip ediyoruz. Onlar, uluslararası sular üzerinde bulunan her türden uçaklar için geçerli tüm uluslararası standartlara uyuyor. Çok profesyonelce uçuyorlar, biz de. Çünkü onları çok yakından takip ediyoruz" dedi.

Rusya'nın, Sovyetler Birliği'ne göre çok daha etkili silah ürettiğini ifade eden Gortney, Rusya Hava Kuvvetleri'nin uzun menzilli uçuş sayısını arttığını kaydetti ancak bir rakam vermedi.

Amiral, "Uzun menzilli uçuşları ile dünya gücü oldukları sinyali veriyorlar bizlere. Biz de aynısını yapıyoruz" dedi. (sputniknews)

RUS PİLOTLARA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Yorumlar

kadir ~ 9 yıl önce
yiğidi övmüş hakkını yememiş. ancak kendileri de bölgeleri karıştırıyorlar sadece ruslar kaşımıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adamlar kendi uçaklarını üretiyor. Tabi güçlü olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000