19 Ocak 2016, Salı 09:50:16

Rus heyeti Kahire Havalimanı'nı denetleyecek

Rusya Sivil Havacılık Kurumu'na bağlı bir ekibin, Kahire Havalimanı güvenliğini kontrol etmek için başkent Kahire'ye ulaştığı bildirildi.
  • Rusya önce kendi evinin önünü temizlesin. Malezya uçağının düşürülmesinden onlar sorumlu. Zamanında güney Kore uçağını resmen düşürdüler. Sivil uçak düşürme konusunda çok marifetlidirler!!!
  • Bu krizde tatil için gidecek başka yerleri yok. Ya Türkiye ya Mısır.

Rusya Sivil Havacılık Kurumu'na bağlı bir ekibin, Kahire Havalimanı güvenliğini kontrol etmek için başkent Kahire'ye ulaştığı bildirildi.

Mısır Havayolları Güvenliği Daire Başkanı Tarık Zeki, yaptığı basın açıklamasında, Rus Sivil Havacılık Kurumu'ndan bir ekibin iki ülke arasındaki seferlerin yeniden başlamasına hazırlık kapsamında Kahire Havalimanı güvenliğine ilişkin bir rapor hazırlanmak üzere Kahire'ye geldiğini ifade etti.

Heyetin Rusya Sivil Havacılık Kurumu'na bağlı üst düzey 4 müfettişten oluştuğunu belirten Zeki, "Söz konusu heyetin, önümüzdeki saatlerde, yolcu, kargo ürünleri ile havalimanı ve uçuş güvenliği gibi uygulamaları denetleme çalışmalarına başlaması öngörülüyor. Ayrıca Avrupa Birliği'ne bağlı uzmanlardan oluşan bir heyet de bu ay içinde havalimanının güvenliği kapsamında bir denetleme gerçekleştirecek" dedi.

Şarm eş-Şeyh-St. Petersburg seferini yapan 9268 sefer sayılı Airbus A321 tipi uçak 31 Ekim'de, havalandıktan kısa süre sonra 17'si çocuk 217 yolcu ve 7 kişilik mürettebatıyla, Mısır'ın Sina Yarımadası'nın kuzeyinde düşmüştü. Olayın ardından oluşturulan beşli soruşturma komisyonunda, Mısırlı soruşturma grubunun yanı sıra Rus, Fransız, Alman ve İrlandalı uzmanların yer aldığı belirtilmişti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kasım ayında, hükümete Mısır'a yapılan tüm uçuşların geçici olarak durdurulması talimatı vermişti.

Rus heyeti Kahire Havalimanı'nı denetleyecek

Yorumlar

Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Rusya önce kendi evinin önünü temizlesin. Malezya uçağının düşürülmesinden onlar sorumlu. Zamanında güney Kore uçağını resmen düşürdüler. Sivil uçak düşürme konusunda çok marifetlidirler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 8 yıl önce
Bu krizde tatil için gidecek başka yerleri yok. Ya Türkiye ya Mısır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000