24 Şubat 2018, Cumartesi 12:08:54

Rus hayalet uçakları ilk kez oraya indi

Rusya'nın 5. nesil Su-57 avcı uçakları Suriye'nin Hmeymim Hava Üssü'nde görüntülendi. Uzmanlar, Su-57'lerin uçuşunun ABD’nin ‘hayalet uçaklarının’ bu ülkede gerçekleştirdikleri uçuşlara yanıt niteliği taşıdığını ifade etti.
  • MaşAllah uçağın güzelliğine. Rabbim en kısa zamanda ülkemizede bu güzellikleri nasip etsin..
  • Milli uçağımız 2023 de göklerde... seçimler yaklaştı
  • Suriye artik bizimdir.... Turkiyenin gucunu artik tum dunya gorecek. Tekbir !!!
  • Hürkuş'un silahlı versiyonu Hürkuş C de inşallah savaş tecrübesi kazanır Afrin'de Münbiç'te. Gerçek savaş ortamında edinilen tecrübelerle biraz daha geliştirilir.
  • Hmmeymim üssünde keklik gibi avlanmazlarsa...

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan bir kaynak, Rus basınına yaptığı açıklamada 5. nesil Su-57 avcı uçaklarının ilk kez Suriye’deki Hmeymim Hava Üssü’ne geldiğini söyledi.

Sputnik'in haberine göre Su-57’lerin Suriye’nin semalarındaki varlıklarının, ABD’nin (F-22 Raptor ve F-35 Lightning gibi) ‘hayalet uçaklarının’ bu ülkede gerçekleştirdikleri uçuşlara bir yanıt olduğunu belirten yetkili, ayrıca ‘avcı uçaklarını gerçek şartlarda test etme görevinin bulunduğunu’ da sözlerine ekledi.

'RUSYA TEST AŞAMASINDAKİ ÜRÜNLERİ SURİYE'DE DENİYOR'

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan 'Eksport Voorujeniy' dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Andrey Frolov, Rusya Savunma Bakanlığı’nın gerçekten de test aşamasındaki tüm yeni ürünleri Suriye’de denediğine dikkat çekti. Frolov, Rus hava kuvvetlerinin ‘gerçek bir deneyime’ sahip olmasının yanında bunun Rus ürünleri için ayrıca iyi bir reklam olduğunu kaydetti.

Reklam hamlesinin öncelikle Hindistan’ı hedeflediğini belirten Frolov, “Hindistan pazarında Lockheed Martin aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Bunun dışında Hindistan ile (5. nesil avcı uçağını geliştirmeyi öngören Rus-Hint ortak proje olan) FGFA projesi konusunda da sıkıntılar var. Su-57’lerin geçen yıl kamuya açık bir biçimde test edilmedi ve (şimdi) Suriye’ye gönderilmesi, Hindistan’a FGFA’nın gerçek bir proje olduğunu ve üretilen prototipin aktif olarak uçtuğunu, hatta çatışma bölgelerinde kullanılabildiğini kanıtlamaya yönelik bir adım” ifadelerini kullandı.

Rus hayalet uçakları ilk kez oraya indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Vatandaş ~ 6 yıl önce
MaşAllah uçağın güzelliğine. Rabbim en kısa zamanda ülkemizede bu güzellikleri nasip etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 6 yıl önce
adamalr orda masum müslümanları vuruyor!!
BA ~ 6 yıl önce
rabbin nasip etmez, insan yapar ve eğer insan aptalsa hiç birşey yapılamaz, köle olunur
Hamdolsun ~ 6 yıl önce
Milli uçağımız 2023 de göklerde... seçimler yaklaştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afrin ~ 6 yıl önce
Suriye artik bizimdir.... Turkiyenin gucunu artik tum dunya gorecek. Tekbir !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekbir ~ 6 yıl önce
Allahuekber!
İnşallah ~ 6 yıl önce
Hürkuş'un silahlı versiyonu Hürkuş C de inşallah savaş tecrübesi kazanır Afrin'de Münbiç'te. Gerçek savaş ortamında edinilen tecrübelerle biraz daha geliştirilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komiksin ~ 6 yıl önce
Hürkuş sapanla indirilecek bir uçak. Hangi devirde yaşıyorsun? Uçuş eğitimi ayrı, harp ayrı. Hürkuş'a silah donatıp savaşmaya gönderemezsin bu devirde. Uçağı kaybetmeyi geçtim, pilot denen insan kolay yetişmiyor.
İnşallah ~ 6 yıl önce
33 bin ft irtifaya çıkabilen 1,5 ton silah taşıyabilen (F-16 6 ton silah yükü taşıyabiliyor) yazılımları milli, Türkiye'de üretilen turboprop motorlu gerçek bir uçağın, İnsansız hava araçları bile Afrin'de faydalı oluyorken gerçek bir uçağın faydalı olamayacağını mı düşünüyorsun? Ayrıca askeri silahlı versiyonu var Hürkuş C.
Komik mi ? ~ 6 yıl önce
Hurkus c CAS yapacak ucaktir, ABD de muadili super tucano alıyor.. bu uçağın yaptığı işi f22 ye yaptıramazsin. Zaten hurkus un da zamanla insansizlastirilacagi söylenmişti.
Syria ~ 6 yıl önce
Hmmeymim üssünde keklik gibi avlanmazlarsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000