04 Ekim 2015, Pazar 08:24:29

Rus havayolu şirketi Transaero battı

Rusya’nın ikinci büyük havayolu şirketi olan Transaero’nun resmen iflas etmesinin Güney Kıbrıs için olumsuz gelişmelere sahip olduğu ve Rum yetkili birimlerinde kırmızı alarm verildiği bildirildi.
  • Antalya havalimanina 747 ler indiginde oyle icim huzur doluyordiki...eskide kaldi hepsi.alin sizin olsun,global dunyaniz batsin.
  • Azur bugun yavrudur, yarın bir kaplan olabilir. Büyüsün tabi, iş kapıları açılsın. Bütün mesele, iyi ve büyük görünmek değil!... Gerçekten iyi ve büyük olmaktır.
  • bakın dün sabah rusya ya kuvvetli nota verdik hemen sonuçları gelmeye başladı bizim notalarımıza Rusya değil mozart bile dayanamaz:)
  • Devler düşüyor. Birşeyler ters gidiyor. Global ekonomik dinamikler ters düz olurken kimse kör olmasın. Evet büyüyor ve büyüyor. Hava taşımacılığını tercih eden kitlenin artmasının sebebi, eskiden hakettiği fiyatlara satılan koltukların şimdi daha düşük fiyatlara gitmesidir. Arzın yüksek olduğu ortamda ya rekabetten fiyat kırılır yahut piyasa sanıldığı kadar karlı değildir ve sürümden kazanma mantığı hakimdir. Büyüyen sektörler hakettiği fiyatları gelişen sektör kadar gelişen tüketicinin tercihlerinden kazanır. Zayıf bir ekonominin hüküm sürdüğü bir ortamda, topluluklar satın aldıkları uygun! biletlerle sadece havalimanına gider ve gelir. Karlılık yerlerde gezebilir.. Ötesi yıkılan domino taşlarıdır malesef.
  • Çok yazık, ilk batı uçakları ile uçan ve 20 senedir Türkiye'ye Rus Turistlerini taşıyan koskoca şirket ruble krizi nedeniyle yok oldu gitti. Kalbim şirket çalışanları ve bu zor günlerde uçmak zorunda kalan ve havalimanlarında nakit ödeme alamadıkları için kendilerine içecek su yüklemesi dahi yapılmayan görevli Transaero personeli ile birlikte.
  • Thy burdan bayag bir kaptan alir ;-) yaninda bir kac tanede ucak eklese tamamdir
  • Geçen sene yine bu zamanlarda da NW battı dediler yaz geldi adamlar vızır vızır uçtular
  • Hemen THY bunların 747'lerini alsın Ankara-İstanbul çalıştırsın slot yetmiyor.
  • Transaero zorla batırıldı bakalım altında ne çıkıcak Aeroflot iflas etmiş şirketi almayacak ! Borçlarını ödememek için ama uçakları bedavadan sahip olacak Rusya'da rekabet 0 pahalı olan biletler daha da pahalanır
  • Azur geliyor acigi kapatacak!

Kıbrıs Rum Kesiminde yayınlanan Alithia gazetesi “Rusya Uçuşlarında Hava Boşluğu” başlığıyla manşete çektiği ve geniş yer verdiği haberinde, şu an Güney Kıbrıs ile Rusya arasındaki ana bağlantı hattını teşkil eden Rus Transaero şirketinin iflas etmesi yüzünden, Rum kesimindeki yetkili birimlerde kırmızı alarm verildiğini yazdı.

Transaero’nun Güney Kıbrıs’tan Rusya’ya ve Rusya’dan Güney Kıbrıs’a olmak üzere, haftada yaklaşık 40 sefer yaptığını kaydeden gazete, şirketin tek başına Rusya’daki birçok yerel havalimanından Güney Kıbrıs’a seferler yapmakta olduğunu kaydetti.

Şirketin, Güney Kıbrıs’a Rus turistlerin yüzde 75’ini getirmekte olduğunu kaydeden gazete, Rusların, adaya gelen turistlerin yüzde 30’unu teşkil etmekte olduklarını ifade etti. Yetkili birimlerin amacının, şirketin iflasının ve yakında sona erecek uçuş programının, turizm piyasası ve genel olarak da ekonomiye olan olumsuz etkilerinin derhal ve etkili bir biçimde ele alınması olduğunu kaydeden gazete, dün konu hakkında bir toplantı yapıldığını belirtti.

Gazete, şirketin yükümlülüklerini yerine getirmek için, önümüzdeki Aralık ayına kadar uçuşlarını sürdüreceğini ekledi.

Rus havayolu şirketi Transaero battı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

:(( ~ 8 yıl önce
Antalya havalimanina 747 ler indiginde oyle icim huzur doluyordiki...eskide kaldi hepsi.alin sizin olsun,global dunyaniz batsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deve ~ 8 yıl önce
Azur bugun yavrudur, yarın bir kaplan olabilir. Büyüsün tabi, iş kapıları açılsın. Bütün mesele, iyi ve büyük görünmek değil!... Gerçekten iyi ve büyük olmaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
azurcu ~ 8 yıl önce
belli ki sen yönetimin kadrosunun yalakasısın . belliki sen....., arkadaşlar aşağıdaki sorunları elinizden geldiği kadar yukarıya yansıtmayın diye; tembihlenenlerdensin.belliki sen arkadaşlar doları 2.5 e sabitliyeceğiz;;; aşağıyı konturol altında tutanlardansın.belliki sen emekçi değilsin. demekki sen muhattap alınacak birisi değilsin. kaplan olacak şirket çalışanının 3 kuruşunu keser mi?yakında göreceğiz kim kaplan kim tazı.patronunun hangi batan şirketle dirsek temasın olduğu sağır sultan bile biliyor.emekcilerin hakkını yediğin sürece ezileceksiniz. ezilenlerden olacaksınız bak ve gör.
Rusya ~ 8 yıl önce
bakın dün sabah rusya ya kuvvetli nota verdik hemen sonuçları gelmeye başladı bizim notalarımıza Rusya değil mozart bile dayanamaz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayale Devam ~ 8 yıl önce
Devler düşüyor. Birşeyler ters gidiyor. Global ekonomik dinamikler ters düz olurken kimse kör olmasın. Evet büyüyor ve büyüyor. Hava taşımacılığını tercih eden kitlenin artmasının sebebi, eskiden hakettiği fiyatlara satılan koltukların şimdi daha düşük fiyatlara gitmesidir. Arzın yüksek olduğu ortamda ya rekabetten fiyat kırılır yahut piyasa sanıldığı kadar karlı değildir ve sürümden kazanma mantığı hakimdir. Büyüyen sektörler hakettiği fiyatları gelişen sektör kadar gelişen tüketicinin tercihlerinden kazanır. Zayıf bir ekonominin hüküm sürdüğü bir ortamda, topluluklar satın aldıkları uygun! biletlerle sadece havalimanına gider ve gelir. Karlılık yerlerde gezebilir.. Ötesi yıkılan domino taşlarıdır malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meltlord ~ 8 yıl önce
Çok yazık, ilk batı uçakları ile uçan ve 20 senedir Türkiye'ye Rus Turistlerini taşıyan koskoca şirket ruble krizi nedeniyle yok oldu gitti. Kalbim şirket çalışanları ve bu zor günlerde uçmak zorunda kalan ve havalimanlarında nakit ödeme alamadıkları için kendilerine içecek su yüklemesi dahi yapılmayan görevli Transaero personeli ile birlikte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vvv ~ 8 yıl önce
Thy burdan bayag bir kaptan alir ;-) yaninda bir kac tanede ucak eklese tamamdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu Ruslar çok çakal ~ 8 yıl önce
Geçen sene yine bu zamanlarda da NW battı dediler yaz geldi adamlar vızır vızır uçtular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sait Hopsait ~ 8 yıl önce
Hemen THY bunların 747'lerini alsın Ankara-İstanbul çalıştırsın slot yetmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 8 yıl önce
Transaero zorla batırıldı bakalım altında ne çıkıcak Aeroflot iflas etmiş şirketi almayacak ! Borçlarını ödememek için ama uçakları bedavadan sahip olacak Rusya'da rekabet 0 pahalı olan biletler daha da pahalanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 8 yıl önce
Azur geliyor acigi kapatacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
azur ~ 8 yıl önce
azur mu geliyor? Transsaero deveydi siz onun tüyü bile etmezsiniz.Haddini bil................
azur air ~ 8 yıl önce
haddini bilecek biri varsa ona sensin azur.ha bilmem diyorsan bildiririz
azur ~ 8 yıl önce
işde sizin politikanız .haddini bildiririz. ezeriz vururuz.işine gelirse sen mi büyük şirket olacaksın ... güldürme sen değil kıralın gelsin dicem ama eski türk filimlerinde ki gibi komik olacaK çocukça.haddimi bildireceksen yaz oraya adını ismini cismini aramayan senin gibi olsun.yani KORKAK.....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000