30 Haziran 2022, Perşembe 14:41:28

Rus havacılığında yedek parça krizi büyüyor

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısıyla başlayan yaptırımlar Rus havacılığını da derinden etkiledi.
  • hani ruslar uçup kaçıyordu. yok şöyle füzesi var yok böyle roketi vardı? Daha uçak parçası yapmaktan acizler. sovyet diktatörlüğünden kalma hurdalarla dünyaya meydan okumaya çalışıyorlar. adamı böyle madara ederler işte.
  • Ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi temel ve saz arkadaşları yedek parçaları yerli ve milli olarak yapar ruslara verir,dostum putin'in övgülerine mazhar olur evelallah, inşallah,maşallah,hamdolsun, amin...

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısıyla başlayan yaptırımlar Rus havacılığını da derinden etkiledi.

Savaşın başladığı Şubat ayında 968 ticari uçağı bulunan Rusya'nın Mayıs ayı sonu itibarıyla 876 uçakla operasyonlarını sürdürmeye çalıştığı aktarıldı. Ayrıca kiralık olarak Rusya'ya uçak gönderen şirketlerin de uçaklarını geri çağırdığı, bu nedenle 10 Haziran'da uluslararası uçuş yapan uçak sayısının 179'a düştüğü bildirildi. Bu rakamın normal şartlarda 490'ın üzerinde olması gerektiği ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olayda ise; Air Serbia'nın Belgrad-Moskova seferini yapan Airbus A320 tipi yolcu uçağının Sheremetyevo Havalimanı'na indiği ancak kaptan pilotun motorda bir arıza tespit etmesi üzerine dönüş seferinin yapılamadığı aktarıldı.

Ancak Airbus konuyla ilgili yardım talebini geri çevirince uçağın Belgrad'a dönmesinin 1 haftayı bulduğu öğrenildi.

Rus havacılığında yedek parça krizi büyüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

rusya balonu ~ 2 yıl önce
hani ruslar uçup kaçıyordu. yok şöyle füzesi var yok böyle roketi vardı? Daha uçak parçası yapmaktan acizler. sovyet diktatörlüğünden kalma hurdalarla dünyaya meydan okumaya çalışıyorlar. adamı böyle madara ederler işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vortex ~ 2 yıl önce
Sen nasil bir cahilsin ya. Her habere inaniyor musun sen?
Kim madara olmuş??? ~ 2 yıl önce
Adamlar savaşta ve attıkları adımlarla para birimleri savaştan sonra %30 değer kazandı. Doları reserve para birimi olmaktan çıkarttılar. Petrol ödemelerini ruble olarak alıyorlar, nerenle bakıyorsun olaylara???
Ruski ~ 2 yıl önce
Ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi temel ve saz arkadaşları yedek parçaları yerli ve milli olarak yapar ruslara verir,dostum putin'in övgülerine mazhar olur evelallah, inşallah,maşallah,hamdolsun, amin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brain ~ 2 yıl önce
Kafayı yemissiniz
Vatansever ~ 2 yıl önce
Lafa bakarım lafmı diye söyleyene bakarım adammı diye ne o kıskandınızmı Allah Rızası için şu CHPnin bir dikili agacı olsun iha siha yapıldı sizin zihniyet hdp ile el verin birlikte ülkeyi batırın eğer bayrağını çok seviyorsan ki ben çok seviyorum yarın bir zahmet Florya sosyal tesisleri ine gitte o güzelim bayrağın halini gör doldurmuşlar isparka teröristleri şehit kanıyla sulanan bayrağı indirip bağlamışlar tamam
Vatansever yazana ~ 2 yıl önce
Sen kendini ve kendin gibi sahibinin seslerini sorgula. Hdp'lilerle meydanlarda elele megri megri diye şarkılar söyleyen,Kobani'ye selam gönderen,aponun kardeşini devlet tvsine çıkaran,teröristlerin ayağına hakim gönderen,barzo'yu Ankara'da resmi törenle karşılayıp paçavrasını göndere çektiren,şehirlere hendekler kazılırken güvenlik güçlerine karışmayın emri veren,Türklük faşistliktir,Türk demeyelim,milliyetçiliği ayaklar altına aldık,Türk diye bir şey yoktur diyen,Andımızı ve T.C'yi yasaklayan,askerliği parayla satan,çocuklarını askere yollamayan,fetocuları palazlandıran,her kuruma tıka basa dolduran,ekonomiyi mahveden,yandaşları döviz kuru üzerinden garantilerle iyice zengin eden,her tarafı yolsuzluk,rüşvet,çökme,suça batmış,adaleti,eğitimi herşeyi bitiren iktidara laf söyle!
Vatansever e ~ 2 yıl önce
Tam cevap verecektim baktım 25 dislike sıfır like. İşte pislik zihniyetinin halk nazarında karşılığı bu.... Yeter bu cevap sana....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000