09 Temmuz 2009, Perşembe 07:08:02

Rumların havaalanı baskısı sürüyor!

Rumlar, AB üyeliği için Türkiye'nin havaalanı konusundaki kriterleri uygulamaktan kaçındığını açıkladı...
  • Bu rum denen kendini insan zannedenler kibris tan her kalkisimizda bizim frekansi mandallayip kule knusmalarimizi engellemeye calsiyolar. 121.5 te sacma sapan rumca muhabbetler de cabasi. Once onlar kuzey kibrisi tanisin sonra BAKARIZ...
  • Kıbrıs sorunu çözülsün, Türkiye de AB'ye girsin ondan sonra açsak nasıl olur mr?
  • ab diye diye ne hale geldik bırakın a yı b yi salın gitsin gün gelecek onlar bizim peşimizden koşacak.
  • Biz AB dedikçe daha bu baskılar çok sürer.Son 50 yılda Türkiye kan ile can ile kazandıklarını hep masada vermiş.Aynı Osmanlının son günleri gibi.Bu günde boyuna istiyorlar.PKK istiyor Ermeniler istiyor,Yunanlar istiyor,Kıbrıslı Rum istiyor,İsrail istiyor,Patrikhane istiyor,ABD istiyor, AB istiyor,Araplar istiyor.Bizde nedense hayır diyemiyoruz. Hele durun bakarız diyoruz.

Kıbrıs Rum Yönetimi Dışişleri Bakanı Markos Kipriyanu, Türkiye'nin, limanlar ve havaalanlarını aralık ayına kadar açması yönündeki AB'ye üyelik yükümlülüğünü yerine getirmemesi halinde, bunun siyasi yansımalarıyla karşılaşacağını öne sürdü.

Kipriyanu, Lefkoşa'da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Türk tarafının ne söylediği kelime kelime tercüme edildiğinde, AB doğrultusundaki yükümlülüklerine uymakta isteksizlik belirgindir" ifadesini kullandı.

Kıbrıs Rum Yönetimi Dışişleri Bakanı, bunun sürmesi halinde, aralık ayında yansımalarının olacağını iddia etti.

CNNTürk

Rumların havaalanı baskısı sürüyor!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu rum denen kendini insan zannedenler kibris tan her kalkisimizda bizim frekansi mandallayip kule knusmalarimizi engellemeye calsiyolar. 121.5 te sacma sapan rumca muhabbetler de cabasi. Once onlar kuzey kibrisi tanisin sonra BAKARIZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kıbrıs sorunu çözülsün, Türkiye de AB'ye girsin ondan sonra açsak nasıl olur mr?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ab diye diye ne hale geldik bırakın a yı b yi salın gitsin gün gelecek onlar bizim peşimizden koşacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Biz AB dedikçe daha bu baskılar çok sürer.Son 50 yılda Türkiye kan ile can ile kazandıklarını hep masada vermiş.Aynı Osmanlının son günleri gibi.Bu günde boyuna istiyorlar.PKK istiyor Ermeniler istiyor,Yunanlar istiyor,Kıbrıslı Rum istiyor,İsrail istiyor,Patrikhane istiyor,ABD istiyor, AB istiyor,Araplar istiyor.Bizde nedense hayır diyemiyoruz. Hele durun bakarız diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000