01 Mayıs 2015, Cuma 08:08:39

RUM KESİMİ'NDEN DİREKT UÇUŞ AÇIKLAMASI

Rum Dışişleri Bakanı, KKTC tanınmadan havaalanının faaliyete geçmesinin yollarının bulunduğunu ifade etti
  • Ercan zaten berbat bir havalimanı. Larnakayı ortak kullansınlar. Böylece taşyapı rezilliğinden kurtuluruz
  • Bir cocuk degil 15. Cocuk. Banyoda katedildi. Siz olayi nerdenbiliyorsunuz . Bana ogren diyorsun. Ben hem o felaketin izlerini gordum hemde emin kisiler o banyonun icinde. Olayin nasil. Zuhur ettigini anlatti. Her taraf. Kan revan icindeidi.
  • Sayin yorumcu biz o olayi en kisa zamanda gittik Ve. Banyonun her tarafi. Kanlar icinde. Duruyordu . Ben cesetleri gormedim. Ben lofkose Bes parmak daglarinda. Yedek subaydi. Takim komutaniydim butun olaylari hepsini gidip yerinde. Gorme sansimiz vardi . Ben bunlari iskenbey kubrada atmiyorum . O olaylar icerisinde yasiyan Biriyim o bolgede gorev yapan. Subay arkadasim. Tum olaylari anlatti Girnede albayin sehit edilmesi kontrola gittigimiz vakit. Tavanda duvarlarda. Her taraf kan icinde idi daha kanlar kurumamisti. Siz bunlari bilmiyorsunuz.
  • 1Yorumda bahsedilen rumlar cocugu banyoda kursuna dizdi. Yorum yapan kisi belli ki her duyduguna gordugune inaniyor. O kisiler cocuklar rumlar tarafindan katledilmediler. Arastir da bulursun gercegini ben soylemeycem sana.
  • Yok turkiye geldi kurtuldunuz yok bilmem ne. Hikaye anlatmayin bize yorumcular. Tc kibrisa mecburdur o paralari gondersin.Jeopolitik stratejik ve daha bircok nedeniniz ve cikariniz var bu adadan. Kara kasina kara gozune mi kibrisa bakiyor saniyorsunuz turkiye? Saka gibisiniz arada bir tarih kitaplarini ve kibris tarihini okuyup ogrenin cahillik etmeden.
  • Sayin misafir cok dogru yurumlamisin. Ben Kibris harekatina katilmis biriyim Kibris. Bi felaket esiginde idi bizi kurtarin diyorlardi. Savas bitikten. Iki sene sonra Londrada bulunuyordum. Bir kibrisliyle kasilastim Hayatindan hic memnun degildi Bize turklere. Cember sakali turkler diyordu . Bunu hic unutmiyorum biz okadar sehit verdik. Okadar yatirim yapiliyor Turkiye den. Adaya. Su tasiyan. Boru hati deniz altinda doseniyor. Tamin ediyorum Bitmek uzere. Sayin cuhurbaskanimizin dedigi gibi. Senede. Bir. Milyar. Dolar. Kibrisa Yardim ediliyor. Ben ada ve sora ipsala hududunda gece gunduz uyku gozumuze. Girmiyordu. Rumlar 15. Cocugu. Banyoda. Kursuna dizdiler , Ne cabuk unutuldu. Cok yazilacak sey var. bu kadar . Yeter
  • Tanısanız ne olacak. Bitsin bu kavga. Kardeş milletler ayrılıyor. Siz ayrı milletlersiniz. Yıllardır ayrısınız zaten. Ayrıca bizim olan Ada'yı İngiliz'lerin sayesinde elde ettiniz.
  • Rum'dan politika söz konusu olunca dost olmaz. Ercan kuleyi bana teslim et diyeceklerdir.
  • ee akdenizde dogalgaz var israille beraber buldular ama gazı gonderecek tk yok türkiye hazır kıbrısta cumhurbaşkanıda değişti ilk açıklamada malum iki kardeş ülke olduk hemen bunlara iyilik yaramaz ne demişler besle kargayı oysun gözünü yarın başları sıkışınca yalvarırlar gene gel bizi kurtar diye

Rum Dışişleri Bakanı, KKTC tanınmadan havaalanının faaliyete geçmesinin yollarının bulunduğunu ifade etti

Rum Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis, KKTC’ye doğrudan uçuşların gerçekleştirilmesine imkân sağlayacak karşılıklı kabul edilebilir bir formülün bulunmasının mümkün olabileceğini açıkladı.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde yayınlanan Alithia gazetesinin haberinde, Rum Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis’in Rum Devlet Televizyonu’nda (RİK) yayımlanan bir programa katılarak soruları yanıtladığını ve KKTC’ye doğrudan uçuşların gerçekleştirebilmesine imkan sağlayacak bir formülün bulunabileceğini söylediğini yazdı.

Habere göre Kasulidis, konuyla ilgili bazı formüller üzerinde çalışılmış olduğunu ve uluslararası hukuk çiğnenmeden ve KKTC tanınmadan havaalanının faaliyete geçmesinin yollarının bulunduğunu iddia etti.

KKTC’de cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanan Mustafa Akıncı’nın kapalı bölge Maraş paketinde doğrudan uçuşların da yer almasının sorun yaratıp yaratmayacağının sorulması üzerine Kasulidis, "Uluslararası yasallık sağlandığı sürece hiçbir şey imkansız değildir. Bunları görüşeceğiz" yanıtını verdi. (T24)

RUM KESİMİ'NDEN DİREKT UÇUŞ AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ercan zaten berbat bir havalimanı. Larnakayı ortak kullansınlar. Böylece taşyapı rezilliğinden kurtuluruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir cocuk degil 15. Cocuk. Banyoda katedildi. Siz olayi nerdenbiliyorsunuz . Bana ogren diyorsun. Ben hem o felaketin izlerini gordum hemde emin kisiler o banyonun icinde. Olayin nasil. Zuhur ettigini anlatti. Her taraf. Kan revan icindeidi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sayin yorumcu biz o olayi en kisa zamanda gittik Ve. Banyonun her tarafi. Kanlar icinde. Duruyordu . Ben cesetleri gormedim. Ben lofkose Bes parmak daglarinda. Yedek subaydi. Takim komutaniydim butun olaylari hepsini gidip yerinde. Gorme sansimiz vardi . Ben bunlari iskenbey kubrada atmiyorum . O olaylar icerisinde yasiyan Biriyim o bolgede gorev yapan. Subay arkadasim. Tum olaylari anlatti Girnede albayin sehit edilmesi kontrola gittigimiz vakit. Tavanda duvarlarda. Her taraf kan icinde idi daha kanlar kurumamisti. Siz bunlari bilmiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
1Yorumda bahsedilen rumlar cocugu banyoda kursuna dizdi. Yorum yapan kisi belli ki her duyduguna gordugune inaniyor. O kisiler cocuklar rumlar tarafindan katledilmediler. Arastir da bulursun gercegini ben soylemeycem sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yok turkiye geldi kurtuldunuz yok bilmem ne. Hikaye anlatmayin bize yorumcular. Tc kibrisa mecburdur o paralari gondersin.Jeopolitik stratejik ve daha bircok nedeniniz ve cikariniz var bu adadan. Kara kasina kara gozune mi kibrisa bakiyor saniyorsunuz turkiye? Saka gibisiniz arada bir tarih kitaplarini ve kibris tarihini okuyup ogrenin cahillik etmeden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sayin misafir cok dogru yurumlamisin. Ben Kibris harekatina katilmis biriyim Kibris. Bi felaket esiginde idi bizi kurtarin diyorlardi. Savas bitikten. Iki sene sonra Londrada bulunuyordum. Bir kibrisliyle kasilastim Hayatindan hic memnun degildi Bize turklere. Cember sakali turkler diyordu . Bunu hic unutmiyorum biz okadar sehit verdik. Okadar yatirim yapiliyor Turkiye den. Adaya. Su tasiyan. Boru hati deniz altinda doseniyor. Tamin ediyorum Bitmek uzere. Sayin cuhurbaskanimizin dedigi gibi. Senede. Bir. Milyar. Dolar. Kibrisa Yardim ediliyor. Ben ada ve sora ipsala hududunda gece gunduz uyku gozumuze. Girmiyordu. Rumlar 15. Cocugu. Banyoda. Kursuna dizdiler , Ne cabuk unutuldu. Cok yazilacak sey var. bu kadar . Yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tanısanız ne olacak. Bitsin bu kavga. Kardeş milletler ayrılıyor. Siz ayrı milletlersiniz. Yıllardır ayrısınız zaten. Ayrıca bizim olan Ada'yı İngiliz'lerin sayesinde elde ettiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rum'dan politika söz konusu olunca dost olmaz. Ercan kuleyi bana teslim et diyeceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 9 yıl önce
ee akdenizde dogalgaz var israille beraber buldular ama gazı gonderecek tk yok türkiye hazır kıbrısta cumhurbaşkanıda değişti ilk açıklamada malum iki kardeş ülke olduk hemen bunlara iyilik yaramaz ne demişler besle kargayı oysun gözünü yarın başları sıkışınca yalvarırlar gene gel bizi kurtar diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000