05 Temmuz 2016, Salı 15:34:46

Rötarlı kalkış yapana ceza verilecek

Rusya Federal Havacılık Ajansı (Rosaviatsiya), seferleri geciktiren 6 havayolu şirketine rötarlarla baş edememeleri durumunda ceza vereceğini açıkladı.
  • Keşke pegasusa da verseler böyle bir ceza
  • Türkiye içinde bu sistem gerekli. Rötar cezası caydırıcı olur.
  • Türkiye ye de şart bu
  • Onur aire versinler Bi zahmet

Rusya Federal Havacılık Ajansı (Rosaviatsiya), seferleri geciktiren 6 havayolu şirketine rötarlarla baş edememeleri durumunda ceza vereceğini açıkladı.

Havalimanlarında rötarlı kalkarak yolcuların birikmesine neden olan havayolu şirketleriyle ilgili önlemler alınmaya başlandı. Rosaviatsiya, "Royal Flıght","Severny Veter", "ICAR havayolu şirketi", "BİM AVİA", "AZUR Air" ve "Ural Havayolları" şirketlerinin rötarlı uçuşlarına son vermeleri için önlemler alınacak. Seferleri geciktiren havayolu şirketlerine ceza verilecek.

Bu havayolu şirketleri genellikle charter uçuşlar düzenliyor. Ve genelde seferleri hep geciktiriliyor dolayısıyla havalimanında yolcu yoğunluğu yaşanıyor ve diğer uçuş programlarında da değişiklik yapılmak zorunda kalınıyor.

Artık rötarlı kalkışlara son vermeyen, uçak trafiğinin düzenini bozan ve bu konuda önlem almayan  havayolu şirketleriyle ilgili önlemleri Rosaviatsiya alacak. Rosaviatsiya,  bu şirketler hakkında uluslararası uçuşları durdurma cezası da verebilecek, havayolları şirketlerinin lisans ve sertifikasyon taleplerini de kontrol edebilecek. (gazetem.ru)

Rötarlı kalkış yapana ceza verilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Pegasus ~ 8 yıl önce
Keşke pegasusa da verseler böyle bir ceza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabiha ~ 8 yıl önce
Keşke Sabiha Gökçene gerekli yatırımları yapmayanlara , kasıla kasıl trafiğimiz artıyor diyip Sabiha kilitlenene kadar kılını kıpırdatmayanlara kesseler keşke ceza. Siz zamanında kapı kapatıp 90 dakika motor çalıştırma izni için bekler, 40 dakika taksi yapar , karşı meydan da hazır olduğunuz halde 70 dakika kalkış slotu beklerseniz bunun sebebi Pegasus mudur ? Yoksa o havaalani kilitlensin , Pegasusun büyümesini en azından 3-4 sene yavaşlatırız diye plan yapan , hatta bunun için Sabiha Operasyonu ile büyük zarar etmeye devam eden bayrak taşıyıcı şirketi Sabiha 'ya sokarak , trafiğin en yoğun saatlerinde slot vererek o bayrak taşıyıcı şirkete sonra Pegasus istediğin yok kusura bakma meydan çok yoğun diyenler mi?
Pilot Baba ~ 8 yıl önce
Türkiye içinde bu sistem gerekli. Rötar cezası caydırıcı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 8 yıl önce
La bi get, hem pilot hem de baba olacan. Sanki rötar şirketin keyfine keder. Kimse havalimanlarının kapasite sorununu dillendirmiyor. Adamlar tavşana kaç tazıya tut derdinde, Aslanı tilkiye boğdurmaya çalışıyorlar. Bu ahmak millet te "Ben TC kimliği sahibiyim, eşit muamele görme hakkım var bu anayasa da yazıyor. Niye benim uçağıma rötar veriyor, bilet aldığım şirketi sıkıştırılıyor da diğerlerine iltimas geçiliyor?" diye devlete hesap soracağına, uçakta maraz çıkarıp hosteslere saldırıyor"HIRSIZ" diye yafta yapıştırıyor. Kusura bakılmasın ama ben eşeğim diye bağıranın sırtına bineni çok olur. Türkiye de bu sistem devlet devlet olursa halk ta halk olursa çalışır.
Güzel ~ 8 yıl önce
Türkiye ye de şart bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur air ~ 8 yıl önce
Onur aire versinler Bi zahmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeahhhh ~ 8 yıl önce
:))))
Kdh ~ 8 yıl önce
Yok öyle ucuza bişey artık!biraz aşın kendinizi..Zaten gelecekler.kaliteli müşteri gelsin paralı!biraz aklı çalıştırın ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000