27 Ekim 2017, Cuma 17:36:34

Rötara sinirlenen çift polislerle kavga etti

Çin'de uçuşa geç kalan görevlileri uyaran Çinli bir yolcuyu polisler döverek yaka paça sürükledi, eşiyle birlikte uçaktan dışarı çıkardılar. O anlar ise başka bir yolcu tarafından böyle kaydedildi.
  • Problem ne olursa olsun şikayetini yazı olarak iletirsin uçak içinde eline koluna sahip çıkıcaksın ister yolcu ister görevli kimse kimseye dokunamaz paketler götürürler müdahale sert olmuş ama diğer insanlarında devam uçuşları var kimseyi geciktiremezsiniz .
  • Cinde insanlar cok sert davraniyo aslinda hic gerek yok.
  • Havayolu hizmetinde müşteri benim gözümde her zaman haksızdır. Uçak neden bilerek rötar yapsın ? Yüzde kaçtır ekinin geç gelmesi ? Yada uçağın arızalanması ? AHL'de rötarın sebeni firmamı hostesler mi ? Pegasus onur hariç , içecek yemekli hizmetli uçaklarda o kadar lanet müşteriler var ki artık lanet okunsa azdır. Polisin tavrı çok doğru.
  • Bence bu cift cinliler bu ucagi begenmediler A318 ile gitmek istediker sıkısa sıkısa
  • Bakkala soylesinler ekmekde vermesin bunlara. Ne bu ya ?
  • Cahil her yerde cahil sanki o rötar bilerek yapılıyor o ekip orada beklemekten zevk alıyor
  • Fazla bizınıs gaz yapmış, birde üzerine ara sıcak soslu köpek ağır gelmiş
  • 50 tl'ye uçağı satın almış ve en ufak rötarda kendini kral veya padişah zanneden her yolcumuza aynı muamele gerekiyor. Ama ukalalık yapan personele'de onu adam edecek aynı güvenlik görevlileri gerekiyor. Toplam 10 yılını ahl ve saw alanda geçirmiş kişi olarak başka bir yöntemin mümkün olmadığını keşif etmiş bulunuyorum, hatta bir hacı tarafından doğmamış cocuğumun kanserden çürüyerek ölmesini görmemi nasip edecek dilekleri işitmiş ki uçağın TZX alanına sis nedeniyle inememe sebebinden ötürü bu yürek dolu dilekleri ayrıca kendini belediye başkanı sanan karadenizli zatın sinkaflı küfürlerine maruz kalmış. sebep check-in kapanış saatinden (30DK dom) 25 dk sonra gelmesi yani ucağın kalkışına 5 dakika kala ki boarding bitmiş uçak push back de iken. Bunun üzerine de THY ve billimum devlet görevlisi tarafından yazılı ve sözlü savunma isteğine maruz kalmış kişi olarak. Bu örnekleri söylediklerimi yanlış anlamaya meyilli kişiler için verdim. Daha bunun gibi çok örneğimin olmasına rağmen...
  • Ucaktaki amir arkadasim. Tavuk nasil biter kavgasi bu rotar icin degil.
  • Sizin yüzünüzden yıllarca Uygur Türklerinin gözyaşı dinmedi, az bile yapmışlar. Bir daha uçağa almasınlar bu yürek yemişleri!

Çin'de uçak seyahati yapacak bir çift, uçuş ekibinin uçağa geç gelmesi ve rötar yaşanması nedeniyle sinirlendi. Kabin ekibini uyaran yolcuya polisler müdahale etti.

Olayın bugün Çin'deki bir havalimanda yaşandığı belirtilirken uçuşa dair bilgi paylaşılmadı.

Polislerin çifti kelepçeleyerek uçaktan indirdiği anlar kameralara yansıdı. 

İşte o görüntüler;

Rötara sinirlenen çift polislerle kavga etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

ohh cok iyi oldu ~ 6 yıl önce
Problem ne olursa olsun şikayetini yazı olarak iletirsin uçak içinde eline koluna sahip çıkıcaksın ister yolcu ister görevli kimse kimseye dokunamaz paketler götürürler müdahale sert olmuş ama diğer insanlarında devam uçuşları var kimseyi geciktiremezsiniz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Cinde insanlar cok sert davraniyo aslinda hic gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müşteri ~ 6 yıl önce
Havayolu hizmetinde müşteri benim gözümde her zaman haksızdır. Uçak neden bilerek rötar yapsın ? Yüzde kaçtır ekinin geç gelmesi ? Yada uçağın arızalanması ? AHL'de rötarın sebeni firmamı hostesler mi ? Pegasus onur hariç , içecek yemekli hizmetli uçaklarda o kadar lanet müşteriler var ki artık lanet okunsa azdır. Polisin tavrı çok doğru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 6 yıl önce
Bence bu cift cinliler bu ucagi begenmediler A318 ile gitmek istediker sıkısa sıkısa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakkal ! ~ 6 yıl önce
Bakkala soylesinler ekmekde vermesin bunlara. Ne bu ya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Cahil her yerde cahil sanki o rötar bilerek yapılıyor o ekip orada beklemekten zevk alıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizımıss ~ 6 yıl önce
Fazla bizınıs gaz yapmış, birde üzerine ara sıcak soslu köpek ağır gelmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müstehak ~ 6 yıl önce
50 tl'ye uçağı satın almış ve en ufak rötarda kendini kral veya padişah zanneden her yolcumuza aynı muamele gerekiyor. Ama ukalalık yapan personele'de onu adam edecek aynı güvenlik görevlileri gerekiyor. Toplam 10 yılını ahl ve saw alanda geçirmiş kişi olarak başka bir yöntemin mümkün olmadığını keşif etmiş bulunuyorum, hatta bir hacı tarafından doğmamış cocuğumun kanserden çürüyerek ölmesini görmemi nasip edecek dilekleri işitmiş ki uçağın TZX alanına sis nedeniyle inememe sebebinden ötürü bu yürek dolu dilekleri ayrıca kendini belediye başkanı sanan karadenizli zatın sinkaflı küfürlerine maruz kalmış. sebep check-in kapanış saatinden (30DK dom) 25 dk sonra gelmesi yani ucağın kalkışına 5 dakika kala ki boarding bitmiş uçak push back de iken. Bunun üzerine de THY ve billimum devlet görevlisi tarafından yazılı ve sözlü savunma isteğine maruz kalmış kişi olarak. Bu örnekleri söylediklerimi yanlış anlamaya meyilli kişiler için verdim. Daha bunun gibi çok örneğimin olmasına rağmen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 6 yıl önce
Ucaktaki amir arkadasim. Tavuk nasil biter kavgasi bu rotar icin degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Sizin yüzünüzden yıllarca Uygur Türklerinin gözyaşı dinmedi, az bile yapmışlar. Bir daha uçağa almasınlar bu yürek yemişleri!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Kevser hanım siz yorum yapınca çok mutlu oluyorum sağolun..
zeka!! ~ 6 yıl önce
Bu yolcuyu ve karısını tutukladıkları için artık Uygur Türkleri rahat bir nefes alabilir :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000