13 Ağustos 2009, Perşembe 16:02:10

RİZE'YE HAVAALANI OLMAZ!

Rize’de bir dizi açılışa katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize’ye havaalanı yapılmasının akıllıca bir yatırım olmayacağını söyledi. Hemşehrilerine de ilginç bir tavsiyede bulundu.
  • ama bugünde diyor ki yapacağız ben anlamadım. :) artık ranrabl mış sanırım
  • Ya diyorum işte adam olmaz bunlarda . nasıl olmaz . hep istanbula yatırım yapıyosun . gel biraz memleketine yatırım yap . adam olun adam . millet istiyorsa yapacaksın kardeş
  • biz istiyoruz sayın başbakanım. batum türk sınırları dışında
  • havaalanlarını uzaylı inşaat şirketlerimi yapıyor????? hepimizin bildiği yol, ev baraj vs yapan şirketler yapıyor. avrupada da her tarafta yollar, tren metro vs güzel ama yinede her yerde havaalanı var. yüksekovaya yapılıyorda karadenize neden yapılmasın???bugüne bakmayın önümüzdeki yıllara bakın.ORGİ ordu ve giresun için bir ANKA kuşudur. eninde sonunda yapılacaktır.
  • ( ORGİ ) havaalanı yapılmalı neden derseniz çünkü ticarat kapısı olucak çok yakında anlarsınız saygılar......
  • tabi olmaz batumda var ya kazın ayağı öyle değil siz isyan etmiyosunuz ki siz bölmüyosunuz ki rize ve artvine de havalimanı yapalım.sınır geçin da kardesum ama dogunun her ilinde var neden acaba??????????????
  • havaalanı yapımı uzmanlık gerektiren bir konudur. diğer inşaat işlerine benzemez. her yere de havaalanı yapılmaz. karadenizde iller arasında ulaşımı sağlayan karayolu oldukça iyi durumdadır. ayrıca hangi ilin ezilip ezilmediği de verilen teşviklere ve önceliklere bakılarak anlaşılabilir. ayrıca havaalanı için kullanılan isim de son derece absürd.
  • doguda havaalanı olmayan şehir kalmadı rize neden olmasın
  • 7 yildir sizin siyasiler nerde??havacilikta 1000%ilerledik ama sizin TAKIM tutmaniz bunlari size göstermez!!!
  • ORGİ ye karşı olan arkadaş ya trabzonlu yada samsunlu. yıllardır ordu ve giresunu eziyorsunuz. bu illerin en ufak gelişmesini bile kaldıramıyorsunuz. elinde metre havaalanları arasını ölçenler kayseri nevşehir arası,diyarbakır ile batman ve mardin arasınıda ölçsün. yüksekovaya havaalanı yapacakken hangi kriterlere göre karar alınmış ona baksınlar. önümüzdeki 10 yılda dahada gelişecek hava trafiği için yeni meydanlar şart. tabi daha küçük uçaklar alınarak 3 kmlik meydanlar yerine maliyeti daha az olacak daha küçük meydanlar yapılabilir.bunlardan biride ORGİ olacak.bunu kimse engelleyemeyecek..

Rize’de Hemşehrilerine seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize’ye havaalanı isteğini ilginç gerekçelerle geri çevirdi

Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:

“Bana diyorlar ki Rize’ye havaalanı… Bende diyorum ki, “Kusura bakmayın Rize’ye havaalanı olmaz”. Niye? Çünkü şurada Batum Havaalanı var. Öbür tarafta da Trabzon Havaalanı var. İnanın İstanbul’dan Atatürk Havalimanı’ndan çık Beşiktaş’a buradan daha geç gidersin. İstanbul’da oturanlar bilir. Öyleyse biz yatırımı yaparken dikkatli olacağız. Ekonomide bir kaide vardır, yatırım rantabl olan araziye yapılır. Zarar edeceksen oraya o yatırım yapılmaz."  

RİZE'YE HAVAALANI OLMAZ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

tekyol ~ 7 yıl önce
ama bugünde diyor ki yapacağız ben anlamadım. :) artık ranrabl mış sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya diyorum işte adam olmaz bunlarda . nasıl olmaz . hep istanbula yatırım yapıyosun . gel biraz memleketine yatırım yap . adam olun adam . millet istiyorsa yapacaksın kardeş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
biz istiyoruz sayın başbakanım. batum türk sınırları dışında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
havaalanlarını uzaylı inşaat şirketlerimi yapıyor????? hepimizin bildiği yol, ev baraj vs yapan şirketler yapıyor. avrupada da her tarafta yollar, tren metro vs güzel ama yinede her yerde havaalanı var. yüksekovaya yapılıyorda karadenize neden yapılmasın???bugüne bakmayın önümüzdeki yıllara bakın.ORGİ ordu ve giresun için bir ANKA kuşudur. eninde sonunda yapılacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
( ORGİ ) havaalanı yapılmalı neden derseniz çünkü ticarat kapısı olucak çok yakında anlarsınız saygılar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tabi olmaz batumda var ya kazın ayağı öyle değil siz isyan etmiyosunuz ki siz bölmüyosunuz ki rize ve artvine de havalimanı yapalım.sınır geçin da kardesum ama dogunun her ilinde var neden acaba??????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
havaalanı yapımı uzmanlık gerektiren bir konudur. diğer inşaat işlerine benzemez. her yere de havaalanı yapılmaz. karadenizde iller arasında ulaşımı sağlayan karayolu oldukça iyi durumdadır. ayrıca hangi ilin ezilip ezilmediği de verilen teşviklere ve önceliklere bakılarak anlaşılabilir. ayrıca havaalanı için kullanılan isim de son derece absürd.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
doguda havaalanı olmayan şehir kalmadı rize neden olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
7 yildir sizin siyasiler nerde??havacilikta 1000%ilerledik ama sizin TAKIM tutmaniz bunlari size göstermez!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ORGİ ye karşı olan arkadaş ya trabzonlu yada samsunlu. yıllardır ordu ve giresunu eziyorsunuz. bu illerin en ufak gelişmesini bile kaldıramıyorsunuz. elinde metre havaalanları arasını ölçenler kayseri nevşehir arası,diyarbakır ile batman ve mardin arasınıda ölçsün. yüksekovaya havaalanı yapacakken hangi kriterlere göre karar alınmış ona baksınlar. önümüzdeki 10 yılda dahada gelişecek hava trafiği için yeni meydanlar şart. tabi daha küçük uçaklar alınarak 3 kmlik meydanlar yerine maliyeti daha az olacak daha küçük meydanlar yapılabilir.bunlardan biride ORGİ olacak.bunu kimse engelleyemeyecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000