22 Eylül 2015, Salı 08:11:35

Rize-Artvin'de çalışmalar hız kazandı

Türkiye'de deniz üzerine yapılacak olan ikinci havalimanı için çalışmalar hız kazandı.
  • Şu Çukurova bölgesel havalimanı nı bitirin bir.5 milyon nüfuslu Adana-Mersin illerine hizmet verecek olan havalimanı nı özel sektör yapmıyorsa dhmi yapsın heryere havalimanını dhmi yapıyor.
  • Orayla ugrasacaginiza Adana ya yapin adam akilli liman.otobus terminali daha iyi havalimanindan.rezil bir durumda Adana havalimani.0
  • öncelikle bir Trabzonlu olarak bölgeye yapılan tüm yatırımları destekliyorum. Trabzonlular bu yatırımları niye kıskansın ki ? Trabzon un buna ihtiyacı asla olmaz . Neden mi ? Sadece bir örnek vermek için açın "Osmanlı döneminde Trabzon sancağını " açın ve okuyun..Ondan sonra yorum yaparsınız. Saygılar.
  • Artvin Havaalanı istiyor, burası asla Artvin havaalanı değil, sadece isim kandırmacası var
  • REİSİN MEMLEKETİNE HER ŞEY YAKIŞIR. HAVALİMANININ İSMİ RİZE RECEP TAYYİP ERDOĞAN HAVALİMANI OLMASI LAZIM. ARTVİN İLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMAYAN BIR HAVALİMANI.
  • iyi de uşağum Rize yolculari nerede inecek? Artvin yolculari nerede inecek?
  • musadenizle ben uyy demek istiyrum. havalimani uçlu koduni da buldum: RZX
  • Rize'ye 30 Artvine 123 km ama adı Rize -Artvin oluyor..Allah Allah, Allah Allah..aynen Zafer Bölgesel Havaalanı gibi Kütahyaya 45, Afyona 55 ama Uşaka 110 km yani 1.5 Saat ....uyanıklar Devlete yaptırmak için komşu illerin adını kullanıyorlar....madem ikisi kullacak niye iki vilayetin ortasına Karaya yapılmaz bu Havalimanı????
  • Trabzonlular kıskanmayın lütfen. Reise söyleriz size de yeni bir Havalimanı yapar. Yorumlarda ağlamayın. Ordu Giresun Havalimanından sonra Rize Artvin Havalimanıda yapılınca Trabzon'un bölgedeki hakimiyeti bitecek...Artık hizmet her yerde. Siyaseti kullanarak bütün yatırımları Trabzona çektiğiniz günler geride kaldı...
  • Milli servet boşuna heba olacak. Sadece yapmış olmak veya milletin gözüne hoş görünmek için yapılacak bir yatırıma ne gerek var ???

Türkiye'de deniz üzerine yapılacak olan ikinci havalimanı için çalışmalar hız kazandı.Rize ve Artvin illerinin ortak kullanacağı havalimanı Rize şehir merkezine 34, Artvin'e ise 123 kilometre uzaklıkta olacak.

Türkiye, dev bir projeye daha imza atmak için gün sayıyor. Rize'nin Çayeli ve Pazar ilçeleri arasındaki sahile yapılacak 2'inci dolgu havalimanı için sondaj çalışmaları tamamlandı. Havalimanının dolgusunda 100 milyon ton taş kullanılacak.

Havalimanının maliyeti 520 milyon lira

Dev proje için 266 hektar alanda dolgu çalışması yapılacak.

Yıllık 900 bin yolcu kapasiteli olacak havalimanının maliyeti 520 milyon lirayı bulacak.

Havalimanı, Doğu Karadeniz'in cennet köşelerini de misafirlerine daha da yakınlaştıracak.

Havalimanı Rize şehir merkezine 34, Artvin'e ise 123 kilometre uzaklıkta olacak.

Turizm işletmecileri ve yöre halkı temelin atılacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Rize-Artvin'de çalışmalar hız kazandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

ARFF ~ 9 yıl önce
Şu Çukurova bölgesel havalimanı nı bitirin bir.5 milyon nüfuslu Adana-Mersin illerine hizmet verecek olan havalimanı nı özel sektör yapmıyorsa dhmi yapsın heryere havalimanını dhmi yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adana ~ 9 yıl önce
Orayla ugrasacaginiza Adana ya yapin adam akilli liman.otobus terminali daha iyi havalimanindan.rezil bir durumda Adana havalimani.0

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRABZON' A ~ 9 yıl önce
öncelikle bir Trabzonlu olarak bölgeye yapılan tüm yatırımları destekliyorum. Trabzonlular bu yatırımları niye kıskansın ki ? Trabzon un buna ihtiyacı asla olmaz . Neden mi ? Sadece bir örnek vermek için açın "Osmanlı döneminde Trabzon sancağını " açın ve okuyun..Ondan sonra yorum yaparsınız. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Artvin Havaalanı istiyor, burası asla Artvin havaalanı değil, sadece isim kandırmacası var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REİS ~ 9 yıl önce
REİSİN MEMLEKETİNE HER ŞEY YAKIŞIR. HAVALİMANININ İSMİ RİZE RECEP TAYYİP ERDOĞAN HAVALİMANI OLMASI LAZIM. ARTVİN İLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMAYAN BIR HAVALİMANI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 9 yıl önce
iyi de uşağum Rize yolculari nerede inecek? Artvin yolculari nerede inecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cüzel ~ 9 yıl önce
musadenizle ben uyy demek istiyrum. havalimani uçlu koduni da buldum: RZX

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rize'ye 30 Artvine 123 km ama adı Rize -Artvin oluyor..Allah Allah, Allah Allah..aynen Zafer Bölgesel Havaalanı gibi Kütahyaya 45, Afyona 55 ama Uşaka 110 km yani 1.5 Saat ....uyanıklar Devlete yaptırmak için komşu illerin adını kullanıyorlar....madem ikisi kullacak niye iki vilayetin ortasına Karaya yapılmaz bu Havalimanı????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRABZON ~ 9 yıl önce
Trabzonlular kıskanmayın lütfen. Reise söyleriz size de yeni bir Havalimanı yapar. Yorumlarda ağlamayın. Ordu Giresun Havalimanından sonra Rize Artvin Havalimanıda yapılınca Trabzon'un bölgedeki hakimiyeti bitecek...Artık hizmet her yerde. Siyaseti kullanarak bütün yatırımları Trabzona çektiğiniz günler geride kaldı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 9 yıl önce
Doğru tespit. Altıma imzamı atarım.
lüzumsuz ~ 9 yıl önce
Milli servet boşuna heba olacak. Sadece yapmış olmak veya milletin gözüne hoş görünmek için yapılacak bir yatırıma ne gerek var ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000