20 Eylül 2021, Pazartesi 14:02:26

Rize-Artvin Havalimanı'nda Çalışmalar Ne Durumda?

Rize-Artvin Havalimanı'nın alt yapısında yapılması planlanan 100 milyon ton dolgunun 97 milyon tonu tamamlandı. Havalimanı inşaatının son hali havadan görüntülendi.
  • Burası sadece artvine gelen turistlere yarar. Rize havagazı artvinin yanında
  • Rize değil artvin. Esas orası önemli. Yerli turistler için çok işe yarayacak. Rizeye kim gidecek acaba
  • Denizleri doldurup havalimanı yapıyoruz. OGU bitti günde 5-10 sefer yapılıyor emrği geçen herkesten Allah razı olsun. Şimdi Rize Artvin de biter buraya da 5-10 sefer yapılır. Toplasan 20 sefer eder yaklaşık 3-4 bin kişi yararlanır. SAW a sadece bir pist yapılacak, şehir efsanesi bu olsa gerek. 2017 de bitecek kaparisite ve kapasite 7-8 yüze çıkarılıp ilave 30 milyon yolcuya çıkarılacak denildi. Bir gün pist çöktü, dğer gün tünel çatladı derken 5 yıl geçti.
  • Gercekten bitse ne olur? Onun icin devamli haber oluyor!
  • Ordu Giresun pisti komple göçük dolu... inşallah burası düzgün yapılır...
  • Geminin işi biteli 2 sene oldu. Eski haberlerden kopyala yapıştır yapmayın.

Rize-Artvin Havalimanı'nın alt yapısında yapılması planlanan 100 milyon ton dolgunun 97 milyon tonu tamamlandı. Havalimanı inşaatının son hali havadan görüntülendi.

Rize Valisi Kemal Çeber geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, havalimanının üst yapısında ise yüzde 47,5 tamamlanma olduğu ifade etmişti.

Rize-Artvin Havalimanı projesinde pist, terminal binaları ve çay bardağı şeklinde olacak giriş tagı kule de şekillenmeye başladı.

3 bin metre uzunluğu ve 45 metre genişliğe sahip olacak olan Rize-Artvin Havalimanı'nda 400 kamyon her gün dolgu malzemesi taşırken, aynı zamanda 2 adet alt kısmı dolguya göre açılabilen ve bu sayede nokta atışlar ile dolguyu gerçekleştiren 2 adet de gemi 24 saat aralıksız çalışıyor.

İşte Rize-Artvin Havalimanı'nın havadan çekilen son görüntüsü:

Rize-Artvin Havalimanı'nda Çalışmalar Ne Durumda?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Ne rizesi ~ 3 yıl önce
Burası sadece artvine gelen turistlere yarar. Rize havagazı artvinin yanında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artvin ~ 3 yıl önce
Rize değil artvin. Esas orası önemli. Yerli turistler için çok işe yarayacak. Rizeye kim gidecek acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rizeli ~ 3 yıl önce
Rize’ye kim gidecek derken pardon da neyin kafasını yaşıyorsun sadece Rize’nin yaylalarına gelecek turist yeter asıl saçma sapan Artvin’i kim ne yapsın şunlara bak
Güçlü ülke ~ 3 yıl önce
Denizleri doldurup havalimanı yapıyoruz. OGU bitti günde 5-10 sefer yapılıyor emrği geçen herkesten Allah razı olsun. Şimdi Rize Artvin de biter buraya da 5-10 sefer yapılır. Toplasan 20 sefer eder yaklaşık 3-4 bin kişi yararlanır. SAW a sadece bir pist yapılacak, şehir efsanesi bu olsa gerek. 2017 de bitecek kaparisite ve kapasite 7-8 yüze çıkarılıp ilave 30 milyon yolcuya çıkarılacak denildi. Bir gün pist çöktü, dğer gün tünel çatladı derken 5 yıl geçti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok doğru ~ 3 yıl önce
3 bin yolcunun yararlanacağı meydanlara inanılmaz yatırımlar yapılıyor, 30 milyon yolcunun daha yararlanacağı SAW ikinci pisti bitmediği için SAW da taksi süreleri zaman zaman 1 saat üzerine çıkıyor. Ayrıca meydan kapasitesi sınırlı olduğu için yurtdışından gelecek uçaklar CTOT nedeniyle bekletiliyor.
Hikaye ~ 3 yıl önce
Gercekten bitse ne olur? Onun icin devamli haber oluyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kot ~ 3 yıl önce
Ordu Giresun pisti komple göçük dolu... inşallah burası düzgün yapılır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayda ~ 3 yıl önce
Doldurma zemin olduğu için en az 5-7 sene geçmesi lazımmış ki otursun. Yoksa ogu pist ortasındaki tümsek hep yama yapmak ile geçmez.
53 ~ 3 yıl önce
Oturma tam olsun diye pistin üstüne ek dolgu yapıldı, aylara o dolgu pist üstünde durdu sonradan kaldırıldı.
53 ~ 3 yıl önce
Geminin işi biteli 2 sene oldu. Eski haberlerden kopyala yapıştır yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000