08 Temmuz 2009, Çarşamba 15:20:12

Richard Branson'da çöküş korkusu

Küresel kriz, dünyanın en zenginlerini de vurmaya devam ediyor...
  • IRKÇI DİYE İTHAM DA BULUNAN 1914-1915'İ OKUDUN MU ? TÜRK'E VE DÜNYA'YA YAPILAN DAHA FAZLASI VE AYRINTILISI INTERNETTE VE KİTAPLARDA YAZIYOR AÇ BİRAZ KARIŞTIR DA TARİHİNİ ÖĞREN ...
  • ırkçılardan bahsettim
  • Hitler amca keşke de aranıza uğrasaydı II. dünya savaşı bitmeden
  • Göreceksiniz; İngiltere'de de üç buçuk attıracağız.... --Cin ALi---
  • Bu adam daha bikaç hafta önce sağa sola "İngiltere'de büyük havayollarından biri önce işçi çıkaracak, sonra da batacak!" diyen adam değil mi? Aklı sıra BA'yı daha da zor duruma sokacaktı. Şimdi kazdığı kuyuya kendi de düşmüş görünüyor. İnşallah THY, ikisinin üzerine de sifonu çeker!
  • açın tarih sitelerinide ingilizlerin osmanlıyı arkadan vurmak için arapları nasıl kışkırttığını okuyun güneşi batmayan imparatorluk olan ülke gelecekte adım atacakları bir kara parçası kalmayacak. herkezi hep maşa olarak kullanıp igreç emellerine ulaşan bir merkezi kamara topluluğu her ülkenin milleti için halkın suçu yok politikacılar ve bürokratlar derler ama halk millet varsa devlet vardır dimi?yani uygulanan politikalar ükle vatandaşlarını menfaatleri içindir. Bu yüzden iyi ingiliz yoktur. Richard Bronson amcam daha beter olsun batsın çıkamasın belasını bulsun, haber çok iyi süper ilaç gibi geldi..
  • sadece ''ingiliz'' ise evet ırkçılık....... sanane
  • seni de allah adam yapsın
  • İNGİLİZ İSE ALLAH DAHA BETER YAPSIN....!

Küresel kriz, dünyanın en zenginlerini de vurmaya devam ediyor. İngiliz dolar milyarderi Sir Richard Branson'ın sahip olduğu havayolu şirketi Virgin Atlantic, bir süre önce küçüleceğini ve 600 çalışanını işten çıkaracağını açıklamıştı. Gelen haberler, Branson'ın perakende alanında da işlerinin iyi gitmediği yönünde.

İngiltere'de şirketlerin kuruluş başvuru işlemlerini gerçekleştiren Companies House'a göre, Sir Branson'ın sahip olduğu Virgin Megastore'lardan kaybı 300 milyon pound seviyesinde. İki yıl önce 125 mağazalık zincirini satın aldığı İngiltere'nin tanınmış oyun, müzik ve DVD perakendecisi Zavvi'nin, geçen yılın sonlarında iflas ederek kayyuma devredilmesinin maliyeti ise 100 milyon pound. Geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta Hollywood'daki, New York'ta Times Square'deki şubelerini kapatmak zorunda kalan Virgin Megastore'ların kayıpları grubun en büyük zararlarını oluşturuyor.

Virgin şirketleri içinde para kaybeden sadece müzik perakende şirketleri değil. Virgin Vie kozmetik şirketinin hisselerinin büyük bölümünü sattığında, Branson'ın kârlı demiryolu ve havayolu şirketleri yaklaşık 21 milyon pound zarar yazdı. Çünkü, satışı yaptığı şirketin Virgin adını kullanmaması için 8.8 milyon pounddan fazla para harcadı.

Virgin'in sahip olduğu içecek ve tatil işi yapan Barfair'ın bu yıl biraz daha iyi göstergelere sahip olduğu belirtilirken, bir önceki yıl 190 milyon pound zarar eden şirketin bu kez 55 milyon pound kâr ettiği açıklandı. Geçen yıl Barfair, Branson'ın ABD'deki yeni havayolu şirketi Virgin America'ya 165.6 milyon dolar fonlamıştı.

Gelinlik ve düğün kıyafetleri sunan Virgin Bride ise, yine grubun zarar eden şirketleri arasında yer alıyordu.

Taraf

Richard Branson'da çöküş korkusu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
IRKÇI DİYE İTHAM DA BULUNAN 1914-1915'İ OKUDUN MU ? TÜRK'E VE DÜNYA'YA YAPILAN DAHA FAZLASI VE AYRINTILISI INTERNETTE VE KİTAPLARDA YAZIYOR AÇ BİRAZ KARIŞTIR DA TARİHİNİ ÖĞREN ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ırkçılardan bahsettim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hitler amca keşke de aranıza uğrasaydı II. dünya savaşı bitmeden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Göreceksiniz; İngiltere'de de üç buçuk attıracağız.... --Cin ALi---

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu adam daha bikaç hafta önce sağa sola "İngiltere'de büyük havayollarından biri önce işçi çıkaracak, sonra da batacak!" diyen adam değil mi? Aklı sıra BA'yı daha da zor duruma sokacaktı. Şimdi kazdığı kuyuya kendi de düşmüş görünüyor. İnşallah THY, ikisinin üzerine de sifonu çeker!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
açın tarih sitelerinide ingilizlerin osmanlıyı arkadan vurmak için arapları nasıl kışkırttığını okuyun güneşi batmayan imparatorluk olan ülke gelecekte adım atacakları bir kara parçası kalmayacak. herkezi hep maşa olarak kullanıp igreç emellerine ulaşan bir merkezi kamara topluluğu her ülkenin milleti için halkın suçu yok politikacılar ve bürokratlar derler ama halk millet varsa devlet vardır dimi?yani uygulanan politikalar ükle vatandaşlarını menfaatleri içindir. Bu yüzden iyi ingiliz yoktur. Richard Bronson amcam daha beter olsun batsın çıkamasın belasını bulsun, haber çok iyi süper ilaç gibi geldi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sadece ''ingiliz'' ise evet ırkçılık....... sanane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
seni de allah adam yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İNGİLİZ İSE ALLAH DAHA BETER YAPSIN....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000