13 Mayıs 2013, Pazartesi 08:52:48

RICHARD BRANSON ETEK GİYDİ HOSTES OLDU!

Virgin Media CEO’su Branson’ını mini elbisesiyle hostes olarak hizmet verirken gören uçak yolcuları neye uğradıklarını şaşırdı. Milyarderin iddia kurbanı olduğu ortaya çıktı...
  • Maymuna dönmüş. Reklamında iyisi kötüsü olmaz tabii ki.
  • Darısı Ali Sabancı'nın başına. Bronson'nun tam tersine ondan da para kazanırdı.
  • Hamdi Topçu'nun da verdiği sözleri tutacak cesareti göstermesini bekliyoruz.. (305 davasında mahkeme kararlarına ve kanuna uyacağım vs.)
  • Adamsın.
  • Ingilteredeki en guclu yapi insanlarin ozguvenli olmasi ve hayattan zevk Almayi bilmesidir. Ayrica bizdeki ego onlarda yok bide adamlar isle ozel yasami cok iyi ayiriyor aksam mudurunuzle icki icersiniz ama ertesi gun iste size yaptirmadigi is Kalamaz..
  • Kırmızı ruj Virgin'de de yasaklansın. Hiç yakışmıyor.
  • kırmızı rujlu!!! :))
  • çok çirkin bir kadın olmuş :)
  • Özgüvenin dibi.

İngiltere’de ilk özel uzay taşımacılığı yapmaya hazırlanan Virgin Grubu’nun CEO’su Richard Branson’ı (63) Avustralya ile Malezya arasındaki bir uçuşta hostes kıyafetlerinde servis yaparken görenler şaşkınlığa uğradı. 300 kişinin yolculuk ettiği Perth-Kuala Lumpur arası uçuşta Branson’ın görev almasının nedeni ise girdiği bir iddiayı kaybetmesiydi. Branson 2010’da Malezyalı Air Asia Havayollarının CEO’su Tony Fernandes ile Formula 1 yarışlarında kendi takımının kazanacağına bahse girmişti. İngiliz milyarder bu iddiasını kaybedince alacağı cezaya mahkûm oldu. Servetinin 4.6 milyar dolar olduğu tahmin edilen ve “Sir” ünvanı alan Branson, uçuş boyunca giydiği mini etek, sürdüğü kırmızı ruj ve taktığı sarı perukla yolcuların hizmetine koştu. Fernandes’in de yolculuk boyunca Branson’a sürekli talepte bulunması dikkat çekti.

Geliri hayır vakfına

Uçuşun bir idddianın yanı sıra Air Asia tarafından yardım kampanyasına da dönüştürüldüğü belirtilirken gelirin Avustralya’daki bir çocuk vakfına bağışlanacağı açıklandı. İngiltere, Japonya, Malezya ve Tayland başta olmak üzere toplamda 50 medya görevlisinin de eşlik edip görüntü yakalamaya çalıştığı uçakta Branson sempatik tavırlarıyla yolcuların beğenisini topladı. Yolcuların ellerini sıkan, onlarla gülümseyerek fotoğraf çektiren milyarder “Ben gerçekten eğlenceye ve kendinizi bir şeylerin akışına bırakmaya büyük bir inanç besliyorum. Eğer bir iddiayı kaybetmişseniz onu gerçekleştirmek için onurunuz olmalı ve eğer hayırseverlik adına para bağışlayabiliyorsanız, bugün yaptığımız gibi, iddianın sonucu çok daha iyi bir yere varabilir” diye konuştu.

 

RICHARD BRANSON ETEK GİYDİ HOSTES OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

xf ~ 11 yıl önce
Maymuna dönmüş. Reklamında iyisi kötüsü olmaz tabii ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXXX ~ 11 yıl önce
Darısı Ali Sabancı'nın başına. Bronson'nun tam tersine ondan da para kazanırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki Topçu? ~ 11 yıl önce
Hamdi Topçu'nun da verdiği sözleri tutacak cesareti göstermesini bekliyoruz.. (305 davasında mahkeme kararlarına ve kanuna uyacağım vs.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 11 yıl önce
Adamsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 11 yıl önce
Ingilteredeki en guclu yapi insanlarin ozguvenli olmasi ve hayattan zevk Almayi bilmesidir. Ayrica bizdeki ego onlarda yok bide adamlar isle ozel yasami cok iyi ayiriyor aksam mudurunuzle icki icersiniz ama ertesi gun iste size yaptirmadigi is Kalamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Kırmızı ruj Virgin'de de yasaklansın. Hiç yakışmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
kırmızı rujlu!!! :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 11 yıl önce
çok çirkin bir kadın olmuş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
Özgüvenin dibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000