28 Ocak 2013, Pazartesi 14:51:28

REKABETE DAYANAMADI

Almanya’da pek çok havayolu şirketi ayakta kalabilmek için tasarruf tedbirlerini artırırken, bazılarıysa rekabet şartlarına dayanamayarak iflas ediyor. Bunlardan biri de OLT havayolu şirketi oldu...
  • Avrupa'da ekonomik krize rağmen tutunmaya çalışan bir çok havayolu şirketi var. Onlara baktıkça thy'nin ne kadar şanslı olduğunu görüyorum. Başındaki yöneticilerin şirketi adeta yağmalamalarına rağmen hala ayakta, tek kelime ile helal olsun.

Bremen merkezli OLT şirketi, bütün uçuşlarını durdurduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından uçaklar havalimanlarında kaldı. Şirketten yapılan açıklamada, OLT’nin iflas başvurusunda bulunduğu bildirildi.

OLT’nin bir sözcüsü, Hollandalı yatırım şirketiyle yapılan görüşmelerin başarısız olduğunu ve tasarruf konsepti konusunda anlaşamadıklarını duyurdu.

15 adet uçağa sahip olan havayolu şirketi, Bremen başta olmak üzere Dresden, Saarbrücken, Münster/Osnabrück ve Karlsruhe/Baden-Baden’den uçuş yapıyordu.

Söz konusu şirket geçtiğimiz yaz aylarında da Polonya’da iflas bildirmiş ve bu ülkeden de çekildiğini açıklamıştı. (Akşam)

REKABETE DAYANAMADI

Yorumlar

M.Kaya ~ 11 yıl önce
Avrupa'da ekonomik krize rağmen tutunmaya çalışan bir çok havayolu şirketi var. Onlara baktıkça thy'nin ne kadar şanslı olduğunu görüyorum. Başındaki yöneticilerin şirketi adeta yağmalamalarına rağmen hala ayakta, tek kelime ile helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000