07 Ağustos 2018, Salı 11:39:40

Rekabet Kurulu'ndan 3. havalimanı kararı

Rekabet Kurulu tarafından Cengiz İnşaat, Mapa İnşaat, Limak İnşaat, Kolin İnşaat ve Kalyon İnşaat Ortak Girişim Grubu'nun İstanbul 3. Havalimanı'nda hizmet vermek üzere 4 yeni ortak girişim grubu kurması işlemine menfi tespit belgesi kararı verildi.
  • Skay tankinge vermesinler de kime veriyorlarsa versinler yakıt işini
  • Niye yazdim bunu? Çünkü medyada yok. Sabah okuyup atv seyredenlerin haberi yoktur mahtımılın.
  • Hangi ruhsatı isterlerse verecekler herifler 1 yatırdı 10000 alacak. Ülke ekonomisi inşaat üzerinden dönüyor. İnşaat sektörü patladığı an geçmiş olsun.
  • Şimdi yakıt işini kim yapacak yeni firma olsunda oraya geçelim
  • skytanking girmesn de kim giriyorsa girsin işciye hakkını vermeyen şirket !!!!!!!!
  • "Menfi tespit belgesi" ne oluyor? "Menfi", eski Türkçe'de OLUMUSUZ, "Müspet" OLUMLU denmektir. Ortada "Menfi Tesbit" varsa, olumsuz cevap verilmiş demektir!!!???
  • CMLKK manidar olmuş ) hep beraber çökecekler pastaya
  • Frankfurt havalımanı ana baba gunu ucurlar ıptal edıldı
  • Yani pastayı hep aynı isimler YİYECEK! E tabi sultanlarına da göbeğinden büyük bir pay verirler...
  • Ballı kaymaklı börek. Yürü be Turkiyem kim tutar seni. Sen herşeye mustehaksin.. kredileri ver.. 25 yıl işletmeyi ver.. yolcu garantisi ver.. yolcu başına euro ver.. yıllık kirayı ertele.. şimdi de yakıt ihalesini de ver.. ver babam ver.. benim trabzonlu ordu lü afyon lu kırşehirli kahraman yerli ve milli vatandasim dunyanin en buyuk havaalanina sahip oldugu icin gobek atsın.. yakışır benim milletime

Rekabet Kurulunca, Cengiz İnşaat, Mapa İnşaat, Limak İnşaat, Kolin İnşaat ve Kalyon İnşaat Ortak Girişim Grubu tarafından İstanbul 3. Havalimanı'nda hizmet vermek üzere 4 yeni ortak girişim grubu kurulması işlemine menfi tespit belgesi verilmesi onaylandı.

Kurul, İstanbul 3. Havalimanı'ndaki uçaklar için gerekli olan jet akaryakıtının tedarikçilerden satın alınması, depolanması, havayolu şirketlerine satılması ve uçaklara hidrant sistemi vasıtasıyla ikmali faaliyetlerini yerine getirmek üzere, Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ, Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Kolin İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Ortak Girişim Grubu tarafından bir ortak girişim şirketinin (İGA Havalimanı Akaryakıt Hizmetleri AŞ) kurulması işlemine menfi tespit belgesi verilmesine karar verdi.

Söz konusu ortak girişim grubunun, İstanbul 3. Havalimanı'nda otopark hizmetlerinin verilmesinden, döviz alımı ve satımı faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinden ve akaryakıt istasyonları işletmeciliği hizmetlerinin verilmesinden sorumlu olmak üzere, üç yeni ortak girişim şirketi (CMLKK Otopark İşletme Hizmetleri AŞ, CMLKK Döviz Ticaret Yetkili Müessese AŞ ve CMLKK Akaryakıt İstasyonları İşletmeciliği AŞ) kurması işlemine de menfi tespit belgesi verilmesi uygun görüldü.

Rekabet Kurulu'ndan 3. havalimanı kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Numan ~ 6 yıl önce
Skay tankinge vermesinler de kime veriyorlarsa versinler yakıt işini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolar 5.30 tl ~ 6 yıl önce
Niye yazdim bunu? Çünkü medyada yok. Sabah okuyup atv seyredenlerin haberi yoktur mahtımılın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Naçizane ~ 6 yıl önce
Hangi ruhsatı isterlerse verecekler herifler 1 yatırdı 10000 alacak. Ülke ekonomisi inşaat üzerinden dönüyor. İnşaat sektörü patladığı an geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakıt operatörü ~ 6 yıl önce
Şimdi yakıt işini kim yapacak yeni firma olsunda oraya geçelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skytanking ~ 6 yıl önce
skytanking girmesn de kim giriyorsa girsin işciye hakkını vermeyen şirket !!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 6 yıl önce
"Menfi tespit belgesi" ne oluyor? "Menfi", eski Türkçe'de OLUMUSUZ, "Müspet" OLUMLU denmektir. Ortada "Menfi Tesbit" varsa, olumsuz cevap verilmiş demektir!!!???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Comolokko ~ 6 yıl önce
CMLKK manidar olmuş ) hep beraber çökecekler pastaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bılgınıze ~ 6 yıl önce
Frankfurt havalımanı ana baba gunu ucurlar ıptal edıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 6 yıl önce
Yani pastayı hep aynı isimler YİYECEK! E tabi sultanlarına da göbeğinden büyük bir pay verirler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pastacı ~ 6 yıl önce
İnşa etme kabileyetin yada şirketin varda sana vermemişler gibi sitem etmişsin kardeşim güldürdün beni Allahta seni güldürsün inş.
Ataniz ~ 6 yıl önce
Sefalet ceken ulkede trilyonlarca maas aliyordu. Birak sultanda yesin !!!
Off of ~ 6 yıl önce
Ballı kaymaklı börek. Yürü be Turkiyem kim tutar seni. Sen herşeye mustehaksin.. kredileri ver.. 25 yıl işletmeyi ver.. yolcu garantisi ver.. yolcu başına euro ver.. yıllık kirayı ertele.. şimdi de yakıt ihalesini de ver.. ver babam ver.. benim trabzonlu ordu lü afyon lu kırşehirli kahraman yerli ve milli vatandasim dunyanin en buyuk havaalanina sahip oldugu icin gobek atsın.. yakışır benim milletime

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anten ~ 6 yıl önce
sok

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000