05 Nisan 2022, Salı 15:30:47

Rauf Gerz'in ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Gazeteci Rauf Gerz'in ölümüne neden olan sürücü tutuklandı.
  • Azıcık vicdanlı insan ayna ve sinyal kullanır bencil olmayın, trafikte sadece siz varmışsınız gibi davranmayın boş yolda bile sinyal veriyorum görmediğim bir yerden biri gelir diye, onun vicdan azabıyla yaşayamam
  • Cani dolu
  • Allah rahmet eylesin ama motorsiklet sürücüleri çok mu masum Allah aşkına! Arabaların sağından solundan fırlayıp çıkıyorlar. Madem sende taşıtsın şeridinde git neden arabaların dibinden aniden beliriyorsun.. motorsiklet sürücülerinden korktuğum kadar başka bişeyden korkmuyorum trafikte..
  • trafik canavarı deyimine tam tamına uyan bir canavar. Ölen abimize ALlah rahmet eylesin bu da cezasını çeksin içerde...Bunun gibi tiplrt çok fazla var trafikte...
  • Ömür boyu hapis verilmeliki emsal teşkil etsin trafikteki teröristlere
  • Tutuklansa ne kısa süre yatar çıkar. Ülkede en ucuz şey insan maalesef...

Gazeteci Rauf Gerz'in ölümüne neden olan sürücü tutuklandı.

Kaza, dün saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu Sultangazi mevkiinde yaşandı. Yüksel Çalkam otomobili ile otoyoldan çıkış yapacağı sırada, sağ tarafında bulunan Rauf Kemal Gerz (56) idaresindeki 34 RG 434 plakalı motosiklete çarptı. Kazanın etkisi ile sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği motosiklet bariyerlere çarptı. Kazada Rauf Kemal Gerz hayatını kaybetti.

Kazaya ait görüntülerde otomobilin sol şeritten bir anda sağdaki sapağa doğru yöneldiği ve şeridinde ilerleyen Gerz'in motosikletine çarptığı görülüyor.

Rauf Gerz'in ölümüne ilişkin gözaltına alınan otomobil sürücüsü Yüksel Çalkam tutuklandı.


 

 

 

Rauf Gerz'in ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Vicdan ~ 2 yıl önce
Azıcık vicdanlı insan ayna ve sinyal kullanır bencil olmayın, trafikte sadece siz varmışsınız gibi davranmayın boş yolda bile sinyal veriyorum görmediğim bir yerden biri gelir diye, onun vicdan azabıyla yaşayamam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam olarak ~ 2 yıl önce
Pbu söyledikleriniz tüm motorlu taşıt kullanıcıları için değil mi? Çünkü kimileri kendinde üstünlük sayıp aradan dereden çıkıp trafiği tehlikeye atıyor.. ve bu son zamanlarda daha da arttı. Kaldırımdan yaya geçidinde gitmeleri de cabası!
Memleket ~ 2 yıl önce
Cani dolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam olarak ~ 2 yıl önce
Allah rahmet eylesin ama motorsiklet sürücüleri çok mu masum Allah aşkına! Arabaların sağından solundan fırlayıp çıkıyorlar. Madem sende taşıtsın şeridinde git neden arabaların dibinden aniden beliriyorsun.. motorsiklet sürücülerinden korktuğum kadar başka bişeyden korkmuyorum trafikte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
, ~ 2 yıl önce
Tamamda Rauf Bey zaten şeridinde giden ve kurallara uyan bir insandı.
Tam olarak ~ 2 yıl önce
Tam olarak seninde raufa çarpan adamdan farkın yok. Sürekli kabahatı başkasında arayan cahil tipler ne kadar çokmuş burada.
TAM OLARAK'A ~ 2 yıl önce
ÇOK YERSİZ BİR YORUM. GERZ KURYELİK YAPMIYORDU. MOTOR KULLANMA KONUSUNDA USTAYDI. BUNA RAĞMEN ÇOK DİKKATLİ VE TÜM TRAFİK KAİDELERİNE RİAYET EDEN BİRİYDİ. KALDI Kİ VİDEOLAR KAZANIN NASIL MEYDANA GELDİĞİNİ DE GÖSTERİYOR. ÇETİN ÖZBEY
Tam olarak ~ 2 yıl önce
Cahillik sizin yaptığınız yorumdan belli oluyor! Ben şahıs için söylemiyorum okuduğunuzu anlayabiliyorsunuz! Genel olarak söylüyorum.. araç kameram var ve size günde onlarca söylediğim durumu gösterecek kanıt verebilirim.. gerçekten okumadan saçma sapan savunma yapmışsınız. Okuyun önce ne yazmışlar diye. Sonra yorum yapın.. ya siz başka bir evrende yaşıyorsunuz yada kaldırımda yaya geçidinde kırmızı ışıkta geçen motosiklet sürücülerinden hiç haberiniz yok.. bence bir gün Türkiye'de yaşıyorsanız bulunduğunuz şehirde merkezi bi yerde oturun gözlemleyin ve ne demek istediğimi anlayacaksınız!
aliveli ~ 2 yıl önce
trafik canavarı deyimine tam tamına uyan bir canavar. Ölen abimize ALlah rahmet eylesin bu da cezasını çeksin içerde...Bunun gibi tiplrt çok fazla var trafikte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
Ömür boyu hapis verilmeliki emsal teşkil etsin trafikteki teröristlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başına gelirse ~ 2 yıl önce
ki Allah vermesin. böyle konuşabilecek misin?
Tam olarak ~ 2 yıl önce
Başına gelirse yorumuna tam olarak katılıyorum. Burda asıp kesiyorlar ama hiç düşünmüyorlar yarını. Büyük lokma ye büyük söz konuşma derler..
Adalet ~ 2 yıl önce
Tutuklansa ne kısa süre yatar çıkar. Ülkede en ucuz şey insan maalesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000