02 Mayıs 2022, Pazartesi 09:00:21

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Hayırlı uçuşlar dileriz.
  • herkezin bayrami kutlu olsun, kucukleri yanaklardan, buyukleri elerinden operim. nice keyifli mutlu ramazanlara insallah
  • Herkesin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Oruç tutanların orucu kabul olsun, tutamayanlara Allah şifa versin, bir daha ki Ramazan dayanma gücü versin. Her ne kadar rakı masasında kadir gecesi haberlerine ve yapılan bir o kadar kötü yorumlara derinden üzülsek de inşallah birgün o arkadaşlarımız da hidayete kavuşur. İnsan hata yapabilir, affedilsinler, önemli olan onların iç dünyasında tekrar rabbine yönelip içten özür dilemesinde yoksa iş, kariyer vs nedir ki 70 senelik ömürde(+, - değişebilir) ne demiş ayette Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da. (gel ne olursan ol gel, tövbenin 100 kere bozup pişman olsan da gel, bizim dergahımız ümitsizlik içermez.) Para insanları nasıl değiştiriyor aklım almıyor. Kendi devrelerime de hidayet diliyorum. Hangimiz biliyoruz ansızın gelecek eceli, bilen var mı tabutumuzun ağacı hangi ağaçta? Sırf yanında ki inançsız kaptanın amirin gönlü olsun diye sözle double isyan edenlere de üzülüyorum. Belki de Allah bizi itti uzaklara, alemleri bizim için, bizi kendisi için yarattı. Derler ki bana ya kaptanım insan nasıl olmalı? Hep derim ki hani ecel gelir de ayakların dolanır, nefesin kesilir ya da bi hastane odasında çaresiz kalırsın, işte o anda nasıl olmalı ise insan hep öyle olmalı. Allaha emanet olun. Emniyetli uçuşlar. Saygılar.
  • Mutlu bayramlar, oruç tutanların orucu kabul olsun, tutamayanlara Allah şifa ve kolaylıklar versin. Barış, huzur içinde nice mutlu bayramlarımız olsun.

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Hayırlı uçuşlar dileriz.

AirportHaber ailesi olarak tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bütün havacılık camiasına sağlık, huzur,bereket ve güvenli uçuşlar dileriz.

©AirportHaber

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Yorumlar

airport ~ 2 yıl önce
herkezin bayrami kutlu olsun, kucukleri yanaklardan, buyukleri elerinden operim. nice keyifli mutlu ramazanlara insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs FO ~ 2 yıl önce
Herkesin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Oruç tutanların orucu kabul olsun, tutamayanlara Allah şifa versin, bir daha ki Ramazan dayanma gücü versin. Her ne kadar rakı masasında kadir gecesi haberlerine ve yapılan bir o kadar kötü yorumlara derinden üzülsek de inşallah birgün o arkadaşlarımız da hidayete kavuşur. İnsan hata yapabilir, affedilsinler, önemli olan onların iç dünyasında tekrar rabbine yönelip içten özür dilemesinde yoksa iş, kariyer vs nedir ki 70 senelik ömürde(+, - değişebilir) ne demiş ayette Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da. (gel ne olursan ol gel, tövbenin 100 kere bozup pişman olsan da gel, bizim dergahımız ümitsizlik içermez.) Para insanları nasıl değiştiriyor aklım almıyor. Kendi devrelerime de hidayet diliyorum. Hangimiz biliyoruz ansızın gelecek eceli, bilen var mı tabutumuzun ağacı hangi ağaçta? Sırf yanında ki inançsız kaptanın amirin gönlü olsun diye sözle double isyan edenlere de üzülüyorum. Belki de Allah bizi itti uzaklara, alemleri bizim için, bizi kendisi için yarattı. Derler ki bana ya kaptanım insan nasıl olmalı? Hep derim ki hani ecel gelir de ayakların dolanır, nefesin kesilir ya da bi hastane odasında çaresiz kalırsın, işte o anda nasıl olmalı ise insan hep öyle olmalı. Allaha emanet olun. Emniyetli uçuşlar. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arda ~ 2 yıl önce
Mutlu bayramlar, oruç tutanların orucu kabul olsun, tutamayanlara Allah şifa ve kolaylıklar versin. Barış, huzur içinde nice mutlu bayramlarımız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000