25 Eylül 2020, Cuma 13:35:07

Qatar Airways'ten ücretsiz Super Wi-Fi sürprizi

Qatar Airways yüksek hızlı Super Wi-Fi hizmeti ile donatılmış uçak sayısının 100’e yükselmesini kutlamak amacıyla tüm yolcularına 100 gün boyunca ücretsiz Super Wi-Fi hizmeti sunacak.
  • Arabın promosyona bak. Tam bedev zihniyeti işte.en yaratıcı işi bu

Qatar Airways yüksek hızlı Super Wi-Fi hizmeti ile donatılmış uçak sayısının 100’e yükselmesini kutlamak amacıyla tüm yolcularına 100 gün boyunca ücretsiz Super Wi-Fi hizmeti sunacak.

2018'den beri milyonlarca yolcuyu havada Super Wi-Fi hizmeti ile sevdiklerine bağlayan havayolu, Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da modern ve yakıt açısından verimli uçaklardan oluşan genç filosu ile üstün hizmet vermeye devam ediyor.

Qatar Airways son teknoloji ürünü uçaklarının 100'ünü yüksek hızlı geniş bant ile donatmasını kutlamak amacıyla tüm yolculara 100 gün boyunca ücretsiz uçak içi Super Wi-Fi bağlantısı sunuyor.

Super Wi-Fi ile yolcularının uçuş esnasında en hızlı geniş bant hizmetini kullanarak aileleri, arkadaşları ve meslektaşları ile iletişim halinde kalmasını sağlayan havayolu, 25 Eylül’den itibaren 2 Ocak 2021’e kadar bu hizmeti ücretsiz sunacak. Gökyüzünde bulunan 100 Super Wi-Fi özellikli uçağı ile Qatar Airways, şu anda Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki en üstün yüksek hızlı geniş bant ile donatılmış en fazla sayıda uçak ile hizmet veren havayolu ünvanını taşıyor.

Qatar Airways Grup CEO’su Akbar Al Baker: “Qatar Airways, bu zorlu zamanlarda yolcularına ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ndan bekledikleri beş yıldızlı deneyimi sunarak liderlik etmeye ve yenilikler sunmaya devam ediyor. Kalkıştan varışa kadar tüm yolcularımıza uçuşları boyunca yüksek hızlı geniş bant bağlantısı sunmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi ve şunları ekledi: “Diğer havayolları, içinde bulunduğumuz bu dönemi kullanarak Wi-Fi tekliflerini kısıtlıyor fakat Qatar Airways olarak biz, bu zorlu zamanlarda olağanüstü hizmetimizi sergilemekle kalmıyoruz, ayrıca dünyanın her yerinden insanları birbirine bağlama misyonumuzun sadece seyahatle başlayıp bitmediğini de kanıtlamış oluyoruz.  İster yerde ister 35  bin fit havada olsun, insanların her zaman internete bağlı kalmalarını sağlamanın önemini özellikle bu son aylarda daha da fazla anlıyoruz.”

Havayolunun 100 uçağında küresel mobil uydu iletişim sağlayıcısı Inmarsat'ın ödüllü GX Aviation teknolojisi kullanılıyor. Bu hizmet, havayolunun filosunda 2018'deki lansmanından bu yana milyonlarca yolcunun uçakta dinlenirken internette gezinmesine, sosyal medyayı kontrol etmesine, video içeriklerine ulaşmasına ve daha pek çok sekilde iletişim kurmasına olanak sağladı. GX Aviation ile donatılmış uçuşlardaki Qatar Airways yolcuları, daha fazla çevrimiçi zamana ihtiyaç duyulması halinde uçuşta tam erişimi sağlayan satın alma özelliği ile Super Wi-Fi hizmetine bir saate kadar ücretsiz erişim sağlayabilir.

Birçok ödülü bulunan Qatar Airways, Skytrax tarafından yönetilen 2019 World Airline Awards’ta "Dünyanın En İyi Havayolu" seçildi. Ayrıca çığır açan Business Class deneyimi olan Qsuite sayesinde "Orta Doğu'nun En İyi Havayolu", "Dünyanın En İyi Business Class’ı" ve "En İyi Business Class Koltuğu" seçildi. Havayolu endüstrisinde beş kez mükemmelliğin zirvesi olarak tanınan ve gıpta ile bakılan "Skytrax Yılın Havayolu" unvanını alan tek havayolu oldu. HIA (Hamad Uluslararası Havalimanı), geçtiğimiz günlerde Skytrax World Airport Awards 2020 tarafından dünya çapındaki 550 havalimanı arasında “Dünyanın En İyi Üçüncü Havalimanı” seçildi.

IATA’nın son verilerine göre; Qatar Airways, Nisan-Temmuz ayları arasında insanları evlerine götürme misyonunu yerine getiren en büyük uluslararası havayolu oldu. Bu, havayolunun yolcularını güvenli ve hijyen kurallarına en üst seviyede dikkat ederek taşımada benzersiz bir deneyim edinmesine ve uçuş ağını etkin bir şekilde yeniden inşa etmesine olanak sağladı. Taşıyıcı, ayrıca evi olan Hamad Uluslararası Havalimanı'nda da en gelişmiş güvenlik ve hijyen önlemlerini etkin biçimde uyguladı.

Qatar Airways'ten ücretsiz Super Wi-Fi sürprizi

Yorumlar

Arap ~ 4 yıl önce
Arabın promosyona bak. Tam bedev zihniyeti işte.en yaratıcı işi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000