19 Ekim 2021, Salı 10:17:48

Qatar Airways'in uçuşları askıya alındı!

Qatar Airways'in Covid-19 pozitif olduğu tespit edilen yolcu taşıdığı gerekçesiyle uçuşları askıya alındı.
  • Conliler bu isi iyi yapiyor, adamlar gelmeyin demenin bin holunu buldular, halen yatida harcirah vermiyiruz diye Tk orada yati yapmaya calisiyor, beter olun, ins tamamen ceza verir yasaklar

Qatar Airways'in Covid-19 pozitif olduğu tespit edilen yolcu taşıdığı gerekçesiyle uçuşları askıya alındı.

Hong Kong Hükümeti, 18 Ekim 2021'de, Qatar Airways uçuşlarının Doha'dan 18 Ekim 2021'den 31 Ekim 2021'e kadar gelişine geçici süreyle askıya alındığını açıkladı.

Hong Kong Sağlık Bakanlığı, havayolu şirketinin 13 ve 16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen QR818 sefer sayılı Doha-Hong Kong uçuşlarında Covid-19'lu iki yolcu tespit edildiği gerekçesiyle böyle bir karar aldığını duyurdu.

Hong Kong Sağlık Koruma Merkezi alınan karar sonrası yaptığı açıklamada, "COVID-19 enfeksiyonunun küresel durumu ciddiyetini koruyor ve mutasyonlu virüs içeren vakaların sayısında sürekli bir artış var. Bazı aşılanmış bireylerde çığır açan enfeksiyonlar olduğuna dair raporlar da var" ifadelerini kullandı.

Qatar Airways'in uçuşları 28 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında da Hong Kong Hükümeti tarafından aynı nedenle askıya alınmıştı.

Benzer nedenlerden dolayı Türk Hava Yolları'nın İstanbul çıkışlı Hong Kong uçuşları da geçtiğimiz günlerde ikişer hafta süreyle iki kez askıya alınmıştı.

©AirportHaber.com

 


Qatar Airways'in uçuşları askıya alındı!

Yorumlar

Biliyor ~ 3 yıl önce
Conliler bu isi iyi yapiyor, adamlar gelmeyin demenin bin holunu buldular, halen yatida harcirah vermiyiruz diye Tk orada yati yapmaya calisiyor, beter olun, ins tamamen ceza verir yasaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000