06 Haziran 2017, Salı 15:57:26

Qatar Airways'in işletme ruhsatı iptal edildi!

Suudi Arabistan, Qatar Airways'in ruhsatını iptal ettiğini duyurdu.
  • Politikaya girmiyorum.Yaşayan bilir "offline" ve "suspend" sivil havacılık çalışanları için bir kabusdur .Uçuşların suspend edildiği ülkelerdeki meslekdaşlara geçmişler olsun,bu da geçer.
  • Qatar'ın suudlara ve diğerlerine tepkisiz kalmalarının sebebi, bu olayların arkasında gerçekte thy olduğunu bilmesinden. thy iyi pilotlarını ve tekniklerini kapan qatar airways'i cezalandırmak için bu kumpası kurup akıl yoksunu entarilileri gatarın üstüne saldırttı. Yakında olay çözülecek, sakin olun lütfen.
  • Ey qarar seni biz kurtarırız ingilizler degiiiil
  • Bu bir büyük bir oyun arkasında ise Abd destekli Arabistan amaç Qatar ın önünü kesmek
  • Keser doner sap doner gun olur hesap doner
  • Sanırım haberiniz okuyucuları yanlış yönlendiriyor. Qatar Airways'in Suudi Arabistan'a uçuş yapması ile alakalı izinlerin iptal edildiğini düşünüyorum, ancak haberinizde sanki AOC'si (Air Operator Certificate) iptal edilmiş gibi anlaşılıyor ki bu mümkün değil.
  • Pegasus Qatar'ı satın alıyormuş. . .
  • Şu mübarek Ramazan ayında müslüman ülkelerin birbirlerine yaptıklarına bak. Müslümanlıktan felan çıkmış bunlar ne mübarek gün dinliyorlar ne de din kardeşliği yapıyorlar. Böyleleri yüzünden İslam çok yanlış anlaşılıyor. Başka diyecek çok fazla sözde yok bu saatten sonra rezilsiniz ortadoğu ülkeleri zor adam olursunuz.
  • USAK OLAMK YAKISIR
  • eyyy Qatar sen kimsin yaaaa!

Suudi Arabistan, Katar'la diplomatik ilişkilerini kesmesinin ardından bugün Qatar Airways'in işletme ruhsatını iptal etti.

SPA haber ajansından aktarılan habere göre, Qatar Airways'in ülkedeki tüm ofislerinin 48 saat içinde kapatılması emredildi.

Açıklamada, "Sivil Havacılık Otoritesi,  Qatar Airways'e verilen tüm lisansların iptal edilmesine ve ülkedeki tüm ofislerinin 48 saat içinde kapatılmasına karar verdi" denildi.

Öte yandan Katar'dan veya Katar'a bilet almış tüm yolculardan, geri iade için havayollarının internet sitesini kontrol etmeleri veya seyahat acentesiyle iletişime geçmeleri istendi.

TÜM UÇUŞLAR ASKIYA ALINMIŞTI

Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Mısır'ın da dahil olduğu 7 ülke dün Katar'la diplomatik ilişkilerini kestiğini açıklamıştı.

Ardından Suudi Arabistan, BAE, Bahreyn ve Mısır ülkeye yapılan ve ülkeden gelen tüm uçuşları da askıya almıştı.

Buna karşılık Qatar Airways de söz konusu ülkelere uçuşlarını durdurmuştu.

Qatar Airways'in işletme ruhsatı iptal edildi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Didem Keremoğlu ~ 7 yıl önce
Politikaya girmiyorum.Yaşayan bilir "offline" ve "suspend" sivil havacılık çalışanları için bir kabusdur .Uçuşların suspend edildiği ülkelerdeki meslekdaşlara geçmişler olsun,bu da geçer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tepkisizlik ~ 7 yıl önce
Qatar'ın suudlara ve diğerlerine tepkisiz kalmalarının sebebi, bu olayların arkasında gerçekte thy olduğunu bilmesinden. thy iyi pilotlarını ve tekniklerini kapan qatar airways'i cezalandırmak için bu kumpası kurup akıl yoksunu entarilileri gatarın üstüne saldırttı. Yakında olay çözülecek, sakin olun lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 7 yıl önce
Ey qarar seni biz kurtarırız ingilizler degiiiil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 7 yıl önce
Bu bir büyük bir oyun arkasında ise Abd destekli Arabistan amaç Qatar ın önünü kesmek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he hee ~ 7 yıl önce
evet qatar nufusu ve bilimiyle dünyada lider olma yolunda önünü kesiyorlar:)
HE HEE'YE ~ 7 yıl önce
Katar doğal gaz yataklarıyla dünyayı satın alır.1 no. LNG exporter.
he hee ~ 7 yıl önce
önce makarna alsın sonra dünyayı alır:)
Hasan ~ 7 yıl önce
Keser doner sap doner gun olur hesap doner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AOC ~ 7 yıl önce
Sanırım haberiniz okuyucuları yanlış yönlendiriyor. Qatar Airways'in Suudi Arabistan'a uçuş yapması ile alakalı izinlerin iptal edildiğini düşünüyorum, ancak haberinizde sanki AOC'si (Air Operator Certificate) iptal edilmiş gibi anlaşılıyor ki bu mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evdeki hesap ~ 7 yıl önce
Pegasus Qatar'ı satın alıyormuş. . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Treum ~ 7 yıl önce
Biraz kitap oku. Film izlemeyle ve dedikodu yapmayla zeki olunmuyor canım benim.
Yorum ~ 7 yıl önce
Şu mübarek Ramazan ayında müslüman ülkelerin birbirlerine yaptıklarına bak. Müslümanlıktan felan çıkmış bunlar ne mübarek gün dinliyorlar ne de din kardeşliği yapıyorlar. Böyleleri yüzünden İslam çok yanlış anlaşılıyor. Başka diyecek çok fazla sözde yok bu saatten sonra rezilsiniz ortadoğu ülkeleri zor adam olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
U ~ 7 yıl önce
Amerika saudi arabistanla anlasti amerikanin planlari.yazik muslumanlar birbirlerini oldurecek amerika avrupa para kazanacak numaradan arabulucuk yapacaklar yollar gececek baris birturlu saglanamayacak. Bedavadan petrolleri alacaklar
Arap ~ 7 yıl önce
Çok doğru yorum. Arap dedin mi 15 dakika düşüneceksin. Bunlar sürekli birbirlerini yiyiyorlar. Yemeyenler de karadeniz kıyılarını rezil ediyorlar.
SANA ~ 7 yıl önce
USAK OLAMK YAKISIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qatar ~ 7 yıl önce
eyyy Qatar sen kimsin yaaaa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000