29 Ekim 2020, Perşembe 09:10:03

Qatar Airways'e şok!

Avustralyalı kadınlara karşı Doha’da uygulanan cinsel içerikli kötü muameleler sebebiyle Avustralyalı çalışanlar, Sidney’de Qatar havayollarına hizmet vermeyi kesmeyi düşünüyor.
  • Biz de cok merakliydik otel karantinasina avustralyada
  • Kadin ulkemizde Ataturkle ve Cumhuriyetle Deger bulmustur

Avustralyalı kadınlara karşı Doha’da uygulanan cinsel içerikli kötü muameleler sebebiyle Avustralya çalışanlar, Sidney’de Qatar havayollarına hizmet vermeyi kesmeyi düşünüyor.

Havalimanı çalışanlarını temsil eden sendikadan yapılan açıklamada kadınların insan haklarına karşı yapılan saldırıya tepki olarak, yakıt ikmali ve temizlik gibi hizmetlerin yapılmaması yönünde bir tepki adımı atabilecekleri bildirildi.

Olay 2 ekimde Katar’ın Doha şehrindeki  Hamad Uluslararası Havaalanından Avustralya’ya gitmek üzere olan uçaktaki Avustralyalı 13 kadının da dahil olduğu kadın yolcuların uçaktan indirilerek çıplak denetime tutulmasıyla başladı.

Katar hükümetinden yapılan açıklamada ise aramaların bir bebeğin poşete sarılarak çöpe konmasıyla başladığı ve annesinin sağlığı konusunda endişeli oldukları belirtildi. Konuya ilişkin Qatar Havayolları’ndan bir açıklama yapılmadı.

©️AirportHaber

Qatar Airways'e şok!

Yorumlar

Super haber ~ 3 yıl önce
Biz de cok merakliydik otel karantinasina avustralyada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadin ~ 3 yıl önce
Kadin ulkemizde Ataturkle ve Cumhuriyetle Deger bulmustur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdanli ~ 3 yıl önce
Ortada taciz felan yok ölü bir bebek var tabiki aranicklar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000