05 Haziran 2017, Pazartesi 08:48:27

Qatar Airways'e kötü haber!

Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn, ülke güvenliği için Katar ile tüm diplomatik ilişkilerini kestiklerini, ülkelerinin hava sahasını Katar'a kapattıklarını, Katarlı diplomatların 48 saat içinde ülkelerinden ayrılması gerektiğini duyurdu.
  • Ozaman gidin katar lilari dusunun kendini dusunen okadar adam thy nin zor zamanlarinda qr elemelerinde ter doktu thy yi kotuledi oralarda birakin bu garip edebiyatini kedini dusuncen tabi elin katarini dusunuyosan el gecmisolsun bay el cevap
  • batinin oyunudur muslumanlarin ve dolayisiyla araplarin bir arada olmasindan asla memnun olmayanlar bu oyunu hazirladi..hoş zaten osmanlidan şu zamana kadar arap yarimadasinda savaşlar isyanlar durdu mu hayir malesef..musluman olan arap ulkeleri birbirleriyle geçinemiyorlar malesef..batida elini ovuşturup pis pis guluyorlardit..ayrica da iran da bu olumsuzluktan dolayi çok memnun olmaktadir..amaci araplari birbirine duşurmek zaten karişikliklarda başroldedir..surekli iran kendisi arap yarimadasi tek guc olma yolundadir..arzusudur
  • Yorumcular ne vasıfsız şak şakçılar
  • Eee hurma ve tirmalama ikilemi ciktigi kabugu begenmiyenler dusunsun qr a gittim doha dan baska bihalt yok tamamen parayla dikilmis bir sehir sahte ve yalan isleride ole kendileride yolunuz acikolsun onlara bisey olmaz siz kendinizi dusunun qr hv yollarini savunacaginiza bence bu is karisir daha
  • bizde durudurlaım qatar seferlerini kısaca satalım gitisn suudilerde daha çok para var:)
  • Noldu qatara gidecimler şimdi napacak?
  • bence altinda ticari cikar var
  • Bu yeni dünyanın kalleş bir savaş taktiği
  • Katar'ı batının, arapların eliyle boğmak istemesi, ÇOK YAZIK. Bu bir savaş ilanıdır
  • THY varken; qatara kaçacaklar dikkatli olun

Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn ülke güvenliği için Katar ile tüm diplomatik ilişkilerini kestiklerini, ülkelerinin hava sahasını Katar'a kapattıklarını, Katarlı diplomatların 48 saat içinde ülkelerinden ayrılması gerektiğini duyurdu.

Karara gerekçe olarak Katar'ın terörist gruplara verdiği iddia edilen destek gösterildi.

Bahreyn Dışişleri'nden açıklama

Bahreyn Dışişleri Bakanlığı, ülkenin güvenliği için Bahreyn'in Katar ile tüm diplomatik ilişkilerini kestiğini duyurdu.

Bahreyn Dışişleri Bakanlığı internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Bahreyn'in Doha'daki diplomatik misyonlarını geri çağırdığı ve Katar diplomatlarına da ülkeyi terk etmeleri için 48 saat süre tanındığı bildirildi.

Bahreyn vatandaşlarının Katar'a seyahat etmesinin, Katar vatandaşlarının da ülkeye gelmeleri ile transit geçiş yapmalarının yasaklandığı belirtilen açıklamada, Bahreyn'de oturumu olan veya turistik gezi için ülkede bulunan Katarlıların 14 gün içinde ülkeyi terk etmeleri gerektiği, bu açıklamanın yayımlanmasından 24 saat sonra Bahreyn hava sahası, kara suları ve limanların da Katar'a kapatılacağı ifade edildi.

Mısır: Düşmanca tutumlar nedeniyle

Mısır Dışişleri Bakanlığı, "düşmanca tutumları" nedeniyle Mısır'ın Katar ile diplomatik ilişkilerini kestiğini bildirdi.  Mısır Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Katar’ın "El Kaide ve DEAŞ fikrini yaydığı, Sina Yarımadası’ndaki terör örgütlerini desteklediği, ayrıca Mısır ve diğer Arap ülkelerinin iç işlerine karıştığı" ifadesi kullanıldı.

Açıklamaya şöyle devam edildi: “Mısır yönetimi, düşmanca tavırları, Müslüman Kardeşler Teşkilatı (Ihvan) yöneticilerini ülke topraklarında barındırması ve Mısır milli güvenliğini tehdit eden terör örgütlerinde destek vermesi nedeniyle Katar ile diplomatik ilişkileri kesmeyi kararlaştırmıştır.”

Açıklamada, Katar'ın ulaşım ve taşıma araçlarına Mısır’daki havaalanları ve limanların tümünün ülke milli güvenliği için kapatıldığı da kaydedildi.

BAE: 48 saat içinde ülkeden çıkın

BAE resmi haber ajansı ENA'da yayınlanan Dışişleri Bakanlığı açıklamasında, Bahreyn ve Suudi Arabistan'ın Katar ile ilişkileri kesme kararının desteklendiği, BAE'nin de Katar ile tüm diplomatik ilişkileri kestiği belirtildi.

Ülkede bulunan Katarlı diplomatların 48 saat içinde, Katar vatandaşlarının da 14 gün içinde ülkeyi terk etmesi gerektiği, BAE vatandaşlarının da Katar'a seyahatinin yasaklandığı bildirildi.

Qatar Airways'e kötü haber!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Plt ~ 7 yıl önce
Ozaman gidin katar lilari dusunun kendini dusunen okadar adam thy nin zor zamanlarinda qr elemelerinde ter doktu thy yi kotuledi oralarda birakin bu garip edebiyatini kedini dusuncen tabi elin katarini dusunuyosan el gecmisolsun bay el cevap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
batinin oyunudur muslumanlarin ve dolayisiyla araplarin bir arada olmasindan asla memnun olmayanlar bu oyunu hazirladi..hoş zaten osmanlidan şu zamana kadar arap yarimadasinda savaşlar isyanlar durdu mu hayir malesef..musluman olan arap ulkeleri birbirleriyle geçinemiyorlar malesef..batida elini ovuşturup pis pis guluyorlardit..ayrica da iran da bu olumsuzluktan dolayi çok memnun olmaktadir..amaci araplari birbirine duşurmek zaten karişikliklarda başroldedir..surekli iran kendisi arap yarimadasi tek guc olma yolundadir..arzusudur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcular ~ 7 yıl önce
Yorumcular ne vasıfsız şak şakçılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 7 yıl önce
Eee hurma ve tirmalama ikilemi ciktigi kabugu begenmiyenler dusunsun qr a gittim doha dan baska bihalt yok tamamen parayla dikilmis bir sehir sahte ve yalan isleride ole kendileride yolunuz acikolsun onlara bisey olmaz siz kendinizi dusunun qr hv yollarini savunacaginiza bence bu is karisir daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
el-cevap ~ 7 yıl önce
Kendimizi düşünmek, kendi çevremizi düşünmekten geçer bay pilot! Yoksa sen de yem olursun.
güzel ~ 7 yıl önce
bizde durudurlaım qatar seferlerini kısaca satalım gitisn suudilerde daha çok para var:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katır ~ 7 yıl önce
Noldu qatara gidecimler şimdi napacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katır'a ~ 7 yıl önce
Tasası sana mı düştü Katır.
Emir ~ 7 yıl önce
Kardeş merak etme yine gideriz. Sen ne yapacağını düşün.
Bir ezik daha ~ 7 yıl önce
Mulakattan kalan bir ezik daha
Sesli güldüm ~ 7 yıl önce
Arkadaş mülakattan kalmak nedir son bir senedir önüne geleni alıyor zaten döküntülerin hepsi orada,gören de Nasa'ya girmiş zannedecek.Kibir ne komik duruma düşürüyor insanı...
Sesli gulen ~ 7 yıl önce
Senin Sesin nereden ciktigi belli, iki gram ingilizce konusamaz, gidip yurtdisinda calisabilene laf eder. Qatar iki kati maas veriyor. Doha da yasamak zorunda da degilsin. Commuting yaparsin gozun yiyosa git gir.
Aklı evvel ~ 7 yıl önce
Bak arkadaşım.Bu körfez ülkeleri içinde en sıkı mülakatları Emirates yapar.Mülakat 3 gün sürer zeka testi de yapıyor adamlar psikomotor testi de.Bu mülakatlardan bile ortalama ve vasat adamların geçmişliği vardır.Sen gayet iyi biliyorsun aslında neler döndüğünü de.Neymiş iki gram ingilizce falanmış da.Burada uçanlar da dünyanı en büyük meydanlarına soğan sapı değil mi?Hadi eşi dostu orada uçmayana yutturuyorsun da yazdıklarını hiç mi aktif uçucu okumuyor bu siteyi adı başlıkta saklı arkadaşım...
Fiyturullah sesli gulen ~ 7 yıl önce
Cok basit bir soru sormus arkadas, madem herkes aliyorlar niye gidio yilda 600-700.000 dolar arasi kazanmiyorsun. Qatar'da yasamak zorunda da degilsin istanbuldan gider gelirsin ayda 4 ucus yaparsin parani alirsin. Artik cocugunu okutuyor dunyanin istedigin yerinde. Ben soyleyeyim dilin yetmez, havacilik bilgin yetmez, dunya gorusun yetmez. Mulakatta iki cumle kuramazsin. CRM'in yetmez, devrelerinden sakirlerin yemez. Yemez oglu yemez anca kurusıkı... Kiskanma yigido fesatliktan icin curumus. Calis senin de olur :))
Failciler sevindi ~ 7 yıl önce
Fail diyince nasıl fıttırdı :)) Burda arkadaşın dediği gibi devrelerin seni kayıramaz koçum. Sen torpillerinden fazla uzaklaşma.
qatar ~ 7 yıl önce
bence altinda ticari cikar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 7 yıl önce
Bence ABD nin oyunlarin biri.... Ortadogu karistirmaya cabasi bu....
Yeni Dünya Savaşları ~ 7 yıl önce
Bu yeni dünyanın kalleş bir savaş taktiği

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Savaş ilanı ~ 7 yıl önce
Katar'ı batının, arapların eliyle boğmak istemesi, ÇOK YAZIK. Bu bir savaş ilanıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar kaçççç ~ 7 yıl önce
THY varken; qatara kaçacaklar dikkatli olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000