23 Ekim 2020, Cuma 15:22:57

Qatar Airways yeni uçaklarını teslim aldı

Qatar Airways, üç Airbus A350-1000 tipi yolcu uçağını daha teslim aldı.
  • Los Angeles'a 2 kere uctum Katar'in A-350'si ile ve bir kerede THY'nin 777'si ile uctum. Katarin ucaklari daha iyiydi, yemek serviside yaptilar 2 kere. THY ile uctugumda 2 kere sandvic ekmek verdiler virus bahanesi ile. Yemek bahane, amac masraftan kismak tabiki THY icin. Arkasinda devlet destegi olmasin, slot almalarda oncelik verilmesin THY aninda batar!
  • Cagdas ve Rantbl bir ucak, Tk hazir ucaklar yerdeyken A330 ucaklarini ve pilotlarini elden cikarmali, A350 lerle az oz yeni bir filo kurmali

Qatar Airways, üç Airbus A350-1000 tipi yolcu uçağını daha teslim aldı. Bu teslimatla, Qatar Airways’in Airbus A350 filosu 52 adete ulaşmış oldu. Havayolunun çift motorlu, yakıt tasarruflu ve çevreci uçaklara yönelik ileri görüşlü stratejik yatırımı, kriz boyunca uçmaya devam etmesine ve küresel havacılığın sürdürülebilir büyümesine liderlik etmesine olanak sağladı.

Havayolu, genç ve karma filosu ile operasyonlarını Orta Doğu’nun En İyi Havalimanı seçilen Hamad Uluslararası Havalimanı üzerinden yolcularına esnek seyahat seçenekleri sunarak gerçekleştiriyor.

Qatar Airways, bugün teslim aldığı 3 adet Airbus A350-1000 ile filosunda bulunan A350 sayısını 52’ye çıkardı ve en büyük A350 filosuna sahip havayolu olma ünvanını korudu.  Teslim alınan 3 A350-1000 de havayolunun ödüllü Business Class koltuğu olan Qsuite ile donatıldı. Bu filo Afrika, Amerika, Asya-Pasifik ve Avrupa'ya stratejik uzun mesafeli rotalarda uçacak.

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker: “Qatar Airways, kriz boyunca uçmayı hiç bırakmayan ve yeni uçak teslim almaya devam eden az sayıda küresel havayolundan biri. Modern, yakıt tasarruflu ve çevreci çift motorlu uçaklara yaptığımız stratejik yatırım, pandemi başından bu yana 37.000'den fazla uçuşla milyonlarca insanı evlerine güvenle götürmemize ve uçmaya devam etmemize olanak sağladı. COVID-19’un seyahat talebi üzerindeki olumsuz etkisi nedeniyle, Airbus A380 gibi büyük bir uçağı mevcut pazarda kullanmak ticari veya çevresel olarak mantıklı olmadığı için Airbus A380 filomuzu yerde tutmaya ve A350 gibi daha çevreci ve akıllıca çözümler üretmeye devam edeceğiz.

Çevre bilincine sahip yolcular, Qatar Airways'in her bir rota için en verimli uçağı kulladığına ve bunu sağlamak için hem yolcu hem de kargo talebini sürekli olarak değerlendirdiğine emin olabilirler. Qatar Airways, sınırlı uçak seçeneklerinden dolayı büyük ve geniş gövde uçakları uçurmak yerine, yolcuların istedikleri zaman seyahat etmelerine olanak sağlayan çok çeşitli uçak tiplerinden oluşan filosu ile seyahat esnekliği sunuyor.” şeklinde konuştu.

Qatar Airways yeni uçaklarını teslim aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Lax ~ 3 yıl önce
Los Angeles'a 2 kere uctum Katar'in A-350'si ile ve bir kerede THY'nin 777'si ile uctum. Katarin ucaklari daha iyiydi, yemek serviside yaptilar 2 kere. THY ile uctugumda 2 kere sandvic ekmek verdiler virus bahanesi ile. Yemek bahane, amac masraftan kismak tabiki THY icin. Arkasinda devlet destegi olmasin, slot almalarda oncelik verilmesin THY aninda batar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap seviciler ve akepe ~ 3 yıl önce
Hemen kurlayın katar havayollarını. Hatta iga nın işe yaramaz ceo au da panolara reklam versin hayırlı olsun diye. Bi bitmediniz bi gidemediniz
Bedevi severler ~ 3 yıl önce
Tamam artık bu akşam kutlamalara başlarsınız. Araplar neler yapıyor diye. Ülkemin düşmanlarını sevmek vatan hainlidir
A350 ~ 3 yıl önce
Cagdas ve Rantbl bir ucak, Tk hazir ucaklar yerdeyken A330 ucaklarini ve pilotlarini elden cikarmali, A350 lerle az oz yeni bir filo kurmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 3 yıl önce
Tamam
330-350 ~ 3 yıl önce
Benim lisansa ikisini birden yazmışlar ne olacak şimdi ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000