17 Mart 2022, Perşembe 12:20:33

Qatar Airways, yeni seyahat kitlerini tanıttı

Qatar Airways, ikonik Fransız Parfüm üreticisi Diptyque'in özel aktivite kitleri ve hediye kutularının piyasaya sürülmesiyle uçaktaki lüks standardını bir kez daha yükseltiyor.
  • Yerli Hırsz Havalimanı personelimize dikkat edelim, THY uçakları gibi yağmalanabilir.
  • Air clicnic TGS saldırın çantalara uçak iner inmez yolcu ucaktaykem haydi katara da bı el atın
  • Arabia olabilir ama ürün made in "France". Çok katiteli ama THY'in rengarenk .
  • Yine mi arap reklamı ya. Kimse istemiyor kardeşim. Aklı başında olan herkes arap reklamı istemiyor. Gidin kendi ülkenizde yapın reklamınızı

Qatar Airways, ikonik Fransız Parfüm üreticisi Diptyque'in özel aktivite kitleri ve hediye kutularının piyasaya sürülmesiyle uçaktaki lüks standardını bir kez daha yükseltiyor. Bu ısmarlama ürünler, Londra ve Paris'e A380 uçuşlarına ek olarak, Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda'daki rotalarda First ve Business Class yolcuları için başlangıçta mevcut olacak.

Yeni olanak yelpazesi Diptyque markalı çantaların yanı sıra Diptyque'in özel oval markasını içeren hediye kutularından oluşur; erkek ve kadın yolcular için özelleştirilmiştir. Her Qatar Airways aktivite kiti ve hediye kutusu, aşağıdakiler dahil olmak üzere özel olarak seçilmiş Diptyque ürünleri sunuyor:

  • Besleyici Dudak Kremi- dudakları yatıştırmak ve yumuşatmak için güller ve menekşelerle zenginleştirilmiş
  • Vücut için Taze Losyon- portakal çiçeklerinin kokusu ile aşılanmış, tüm cilt tipleri için uykulu cildi yenilemek için
  • Temel Yüz Kremi- parlaklığı artırmak için dikenli armut özü ile besleyici ve ikmal
  • Diptyque koku- 'Eau Rose' Eau de Toilette - en iyi şamdan ve centifolia güllerinin bir infüzyonu veya markanın imzası olan '34 Boulevard Saint Germain' Eau de Toilette kehribar, pazı, tarçın ve gül notaları.

Qatar Airways'in sürdürülebilirliğe odaklanması doğrultusunda Diptyque çantalar vegan deriden, göz farı ve çoraplar ise RPET'ten yapıldı.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı, Sayın Akbar Al Baker şunları söyledi: "Yolcunun deneyimini yükseltmedeki sürekli yeniliğimiz nedeniyle dünyanın en iyi havayolu şirketiyiz. Müşterilerimizin yolculuğunu geliştirmek ve beklentilerini aşmak için sürekli yeni yollar arıyoruz. Müşterilerimiz, Diptyque'in kadınlar ve erkekler için özel kokuları da dahil olmak üzere aktivite kitlerinin içinde çok sayıda ürün keşfetmekten mutluluk duyacaktır. Diptyque ile yaptığımız bu özel ortaklık sayesinde, diğer tüm havayolları için çıtayı yükselterek Premium seyahati daha da yükselttik.

Sadece iki öncü markanın iş birliği yapması ve 'ilkler' geleneğimizi sürdürmesi kaçınılmazdı. Qatar Airways'in, uçakta ve salonlarımızda sunulan tuvalet olanaklarını tamamlayan, uçakta Diptyque ürünleri sunan tek havayolu olduğunu söylemekten gurur duyuyorum. Bu ortaklık, birinci sınıf yolcu deneyimimizi daha da geliştirir ve müşterilerimizi tekrar uçağımızda ağırlayana kadar yolculuklarının kalıcı anılarıyla baş başa bırakacaktır."

"YOLCULARA BÜYÜLEYİCİ BİR DENEYİM YAŞATMAYI HEDEFLİYORUZ"

Diptyque İcra Direktörü Fabienne Mauny ise şunları söyledi: "Seyahat, yetiştirdiğimiz bir zarafettir. Diptyque bu nedenle Qatar Airways yolcularına, sağlıklı yaşam ve gökyüzündeki mutluluğu için sunmaktan mutluluk duyuyor. Değerli parfümlerimizi bir araya getirmek için dünyanın dört bir yanından en asil malzemeleri arıyoruz. Bu seçkin koleksiyonla yolculara büyüleyici bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz."

Qatar Airways, Fransız Parfümcü 'Diptyque' ile özel ortaklığına ilk kez Mart 2021'de girdi ve tuvalet ürünlerini hamad Uluslararası Havaalanı'ndaki (HIA) Premium salonlarında ve uçakta sundu. Ürün yelpazesi Temel Yüz Kremi, Aşılanmış Yüz Suyu, Kadife El Losyonu, el yıkama, duş jeli, şampuan ve saç kremi, Taze Vücut Losyonu ve El Yıkama Jeli Durulama ürünlerinden oluşuyor. Söz konusu iş birliğinin, Diptyque'in Fransız yaşam sanatını ve Qatar Airways'in beş yıldızlı mükemmellik standartlarını yansıttığı belirtildi.

Qatar Airways, yeni seyahat kitlerini tanıttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Mert ~ 2 yıl önce
Yerli Hırsz Havalimanı personelimize dikkat edelim, THY uçakları gibi yağmalanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q ~ 2 yıl önce
Air clicnic TGS saldırın çantalara uçak iner inmez yolcu ucaktaykem haydi katara da bı el atın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diptyque'in fazla kaliteli. ~ 2 yıl önce
Arabia olabilir ama ürün made in "France". Çok katiteli ama THY'in rengarenk .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine mi ~ 2 yıl önce
Yine mi arap reklamı ya. Kimse istemiyor kardeşim. Aklı başında olan herkes arap reklamı istemiyor. Gidin kendi ülkenizde yapın reklamınızı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne oldu kıskandınmı? ~ 2 yıl önce
Sana ne?
Tgs ~ 2 yıl önce
Tgs Bakmis olsa herkesin elinde bu cantalardan gezer Amirin 20000 maas alip eve muz goturdugu yerde Canta nedir ki
Tgs ye ~ 2 yıl önce
Aklinin ermedigi seylere karisma.
TGS'li ~ 2 yıl önce
Bizim buralarda senin yorumuna""DERVİŞİN FİKRİ NE İSE, ZİKRİ'DE ODUR""derler.....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000