17 Nisan 2019, Çarşamba 19:25:49

Qatar Airways ve Corendon direkt İzmir uçuşlarına başlıyor

Katar Havayolları ve Corendon Havayolları, direkt İzmir uçuşlarına başlayacak.
  • sunumlari cok acemiydi, bolge sorumlusu arkadas asiri kibirli, izmirde sorun yaşar bu hareketlerle.
  • ( Newark-izmir-katar) katar havayolları için aslında türk havayollarının uçuş hakları ile uğraşmadan milli havayolumuz olarak izmir - newyork hattında haftada 2-3 sefer yapmasının önündeki engel nedir. yolcu sayısı ile ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. ABD türkiyeden sadece tek bir havalimanına uçuş izni verse desek bile kargo uçakları bursadan bile amerikaya uçabiliyor.
  • Katar havayolları THY nın gizli sahibidir yaşa varol arap sermayesi
  • Güzel şirket hadi hayırlısı yakında Antalya nın bir numarası olur
  • Qatar sonunda geldin
  • thy nerede ? çevresiyle birlikte 7 8 milyonluk ülke gibi bir bölgede thy yok. sadece istanbula yazık ya bu zihniyete 100 bin nüfuslu şehirlerle bir tutuluyor. aktarma aktarma aktarma
  • Tr base oluşumunun ayak sesleri...
  • Corendon antalyadan sonra izmire de başlayarak iyi bir iş yaptı. Izmır gerçekten iyi bir potansiyeldir
  • hadi darısı ryanair wizzair gibi şirketlerin başına. ukrayna ve qatar izmiri çok büyük bir aktarma ağıyla tanıştıracak bu konuda. corendon'dan da beklentimiz bir miktar almanya dışı destinasyon çalışması.
  • sanırım genel geçer bir haber yapılmak istenmiş ama yanlış bir bilgi olmuş. aylar önce açıklanan kararlar bunlar. izmir'den direkt seferler artıyor gibi haber yapılıp yeni başlayacak uia qatar ve corendon gibi bilgiler verilseydi daha dığru olurdu.

İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Strateji ve Koordinasyon Müdürü Mehmet Ensarioğlu, İzmir Göç İdaresi Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, yabancıların İzmir'deki konaklamalarına baktıklarında son 3 yılda çok ciddi artışlar olduğunu, artışların çalışma yaptıkları ülkelerin vatandaşlardan oluştuğunu ifade etti.

Ensarioğlu, "Yolun gitmediği yere medeniyet gitmez" sözüne vurgu yaparak bir yere hızlı ve rahat gidilmedikçe ticaret ve yatırımın da kolay olmadığını dile getirdi.

Yaptıkları görüşmelerde tarifeli seferlerde firmaların biraz daha İzmir'e ağırlık vermelerini istediklerini belirten Ensarioğlu, "Bu bizim hak ettiğimiz bir şeydir. İzmir nüfusu ve doğal güzelliği, ülkemizde yatırım yapılabilir en cazip nokta olması, tarihi, gastronomisi, 365 günün 300 gününden fazlasında çok rahat hareket edilebilir olması itibarıyla direk uçuşları hak ediyor. Buraya çok daha yatırımcının, turistin, ticaret erbabının gelmesi hem ilimizin genel anlamda da ülkemizin menfaatinedir. Biz bu tanıtımları yaparken davet ettiğimiz firmalardan bugün burada Katar ve Corendon'un levhalarını görmek beni heyecanlandırıyor." diye konuştu.

Corendon Havayolları Kurumsal İletişim Müdürü Tuğba Özkan Güner, 1 Haziran itibarıyla İzmir ve Almanya'nın birçok şehri arasında direkt uçuşlara başlayacaklarını belirterek, "İzmir çok önem verdiğimiz bir şehir. Avrupa'dan daha fazla meydanı İzmir'e bağlamayı hedefliyoruz." dedi.

Katar Havayolları Türkiye Satış Müdürü Evren Ökmen ise Türkiye'deki yeni uçuş noktası olan İzmir seferleri için başlangıç tarihini 23 Mayıs olarak belirlediklerini ifade ederek, uçuşların Doha ve İzmir arasında olacağını söyledi.

Qatar Airways ve Corendon direkt İzmir uçuşlarına başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

çok acemi ~ 5 yıl önce
sunumlari cok acemiydi, bolge sorumlusu arkadas asiri kibirli, izmirde sorun yaşar bu hareketlerle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 5 yıl önce
( Newark-izmir-katar) katar havayolları için aslında türk havayollarının uçuş hakları ile uğraşmadan milli havayolumuz olarak izmir - newyork hattında haftada 2-3 sefer yapmasının önündeki engel nedir. yolcu sayısı ile ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. ABD türkiyeden sadece tek bir havalimanına uçuş izni verse desek bile kargo uçakları bursadan bile amerikaya uçabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakirler ~ 5 yıl önce
Katar havayolları THY nın gizli sahibidir yaşa varol arap sermayesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESK ~ 5 yıl önce
Güzel şirket hadi hayırlısı yakında Antalya nın bir numarası olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet olurlar ~ 5 yıl önce
İşlerine gelmeyince bırak patlarsa patlasincilarla dolu bir şirket uçaklar gecikince kimse ortada yok işler iyi gidince herkes sirketci
1 numara ~ 5 yıl önce
Hali hazirda 1 numara :)
Halihazırda ~ 5 yıl önce
1 numara diyen şakir işinize gelmeyince şekilden şekile giriyorsunuz yolcuya açıklama yapmaktan acizler ofiste oturup kumar oynamak daha iyi ofiste oturup lig TV izlemek daha iyi değil mi
Llll ~ 5 yıl önce
Qatar sonunda geldin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutlu ~ 5 yıl önce
thy nerede ? çevresiyle birlikte 7 8 milyonluk ülke gibi bir bölgede thy yok. sadece istanbula yazık ya bu zihniyete 100 bin nüfuslu şehirlerle bir tutuluyor. aktarma aktarma aktarma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 5 yıl önce
Tr base oluşumunun ayak sesleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izmır potansiyeli ~ 5 yıl önce
Corendon antalyadan sonra izmire de başlayarak iyi bir iş yaptı. Izmır gerçekten iyi bir potansiyeldir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
backpacker ~ 5 yıl önce
hadi darısı ryanair wizzair gibi şirketlerin başına. ukrayna ve qatar izmiri çok büyük bir aktarma ağıyla tanıştıracak bu konuda. corendon'dan da beklentimiz bir miktar almanya dışı destinasyon çalışması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 5 yıl önce
sanırım genel geçer bir haber yapılmak istenmiş ama yanlış bir bilgi olmuş. aylar önce açıklanan kararlar bunlar. izmir'den direkt seferler artıyor gibi haber yapılıp yeni başlayacak uia qatar ve corendon gibi bilgiler verilseydi daha dığru olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000