12 Haziran 2018, Salı 14:34:14

Qatar Airways uçağı Bodrum'a teker koydu

Qatar Airways'in Doha'dan Bodrum'a ilk aktarmasız uçuşu, Salı günü Milas-Bodrum Havalimanı'nda gerçekleşerek, havayolunun Türkiye'deki altıncı ve yedi ay içinde ise üçüncü destinasyonu oldu.
  • Erişen erzengın bölükbaşi yatı olursa görüşürüz.antalyayada başlamışsınız hayırlı olsun.qatar ın en kaliteli kaptanlarına
  • Birçok seferi komşu ülkelerle sıkıntısından dolayı kapattığından uçakları boşa çıktı nereye sefer açayım diye düünüyor.Yakında Van,Sivas,Kayseri de başlarsa şaşırmayın.
  • Araplar ve bodrum. Hay allahım yarabbim. Ne işi var arapların bodrumda. Bundan sonra Türk turist gitmeyeceği gibi avrupalı turist de gitmeyecektir. Kısaca bütün turizm rezil olacak. Avrupalı ve amerikalılar hayatta araplarla beraber tatil yapmazlar. Bunların sonucunu düşünebiliyor musunuz ? Gitsenize Trabzona. Arapları orada halılarla karşılıyorlar. Gidin orayı batırın Bodrumu değil.
  • Ucaklariyla da kabin memurlariyla da super bir sirket. Bir de bizim thy’nin kibirli, surati eksi hosteslerine bak. E o kadar maasi verirsen tabi kendilerini pilot sanirlar
  • atatürk e airbus filosundan oluşan base açılış kararı alınmıştı en son, ne zaman olcağı belli mi?
  • İşşallah yatılı olur.qatardaki türk kaptanların yüzünü görelim bodrumda
  • bu qatar bu emirates bu etihad ne zaman izmire yaz/kış demeden fulltime uçuş başlatacak. batıya rahatça gidiyoruz olympic,lufthansa,sunexpress bide istanbulsuz doğuya rahatça gidebilsek.
  • su israf
  • Izmir uvey evlat mi oraya da ucus bekliyoruz.
  • Ferit beye Hatay uçuşları için sonsuz teşekkürler

Qatar Airways'in Doha'dan Bodrum'a ilk aktarmasız uçuşu, Salı günü Milas-Bodrum Havalimanı'nda gerçekleşerek, havayolunun Türkiye'deki altıncı ve yedi ay içinde ise üçüncü destinasyonu oldu. Airbus A320 ile gerçekleşen Qatar Airways QR317 seferi, Hamad Uluslararası Havalimanı'ndan saat 07:15'de ayrılıp 11:55'te Milas-Bodrum Havalimanı'na ulaştı ve geleneksel su takı ile karşılandı.

Havayolu, Bodrum'a direkt uçuşların başlamasından bir gün sonra da Antalya'ya sezonluk ve direkt uçuşlarını gerçekleştirmeye başlayacak.

Bodrum, Türkiye'nin güneybatı sahilinden Ege Denizi'ne uzanan Bodrum Yarımadası'nda yer almaktadır. Resmedilmeye değer tatil şehri, plajları, butik otelleri ve deniz ürünleri restoranları ile ünlüdür. Ziyaretçiler yarımadanın etrafında gezebilir, muhteşem tatil yerlerinde ünlüleri yakalayabilir ve Gümbet yakınlarındaki plajlarda dinlenebilirler. Bodrum'da görülmesi gereken yerler arasında Halikarnas Mozolesi, Antik Tiyatro, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, Kara Ada ve Bodrum Kalesi sayılabilir.

Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker şunları söyledi: “Bugün, yedi ay içindeki üçüncü yeni Türkiye destinasyonumuz olan Bodrum'a gerçekleştirdiğimiz ilk uçuşumuz, Türkiye'ye olan bağlılığımızı gösteriyor. İş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularımız, bu ülkenin sunduğu tüm deneyimlere büyük ilgi gösterdiği için, Türkiye'ye gerçekleştirdiğimiz hizmetler için çok fazla talep alıyoruz. Yolcularımıza, tatil sezonu başlarken güzel tatil beldesi Bodrum'u ziyaret etme fırsatı sunacağımız için çok heyecanlıyız. Bodrum yolcuları artık ödüllü Doha - Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA) ile hızla genişleyen rotalarımızdaki herhangi bir noktaya sorunsuz seyahat edebilecek.”

TAV Holding İşletmeler Direktörü Can Karamustafaoğlu “TAV Havalimanları’nın Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas–Bodrum Havalimanı işletmesini devralmasıyla birlikte Bodrum’da uçuş ağının genişlemesi ve uçuşların tüm yıla yayılması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bodrum’da özellikle yurt dışı direkt uçuşların artırılması için yerel yönetim ve STK’larla işbirliği içinde tanıtım çalışmaları sürdürüyoruz. Qatar Airways’in haftada iki gün Bodrum’a düzenlenecek uçuşlarından dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bodrum’un hak ettiği yere ulaşması için aralıksız çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Qatar Airways’in haftada iki kez Bodrum’a yapacağı yeni seferler, Airbus A320 uçağı ile Business sınıfında 12, Ekonomi sınıfında ise 132 koltuk ile beş yıldızlı konfor sunuyor. Turistik sezonda gerçekleştirilecek hizmet, her Salı ve Cuma günleri 28 Eylül 2018'e kadar devam edecek.

Qatar Airways, şu an Türkiye'deki altı destinasyona; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na günde iki kez, İstanbul Atatürk Havalimanı'na haftada on kez, Adana Havalimanı'na haftada üç kez, Hatay Havalimanı’na haftada üç kez, Ankara Esenboğa Havalimanı’na günlük ve Milas Bodrum Havalimanı’na sezonluk olarak haftada iki kez uçuş gerçekleştiriyor. Ödüllü havayolu şirketi, Kasım 2017'de Adana'ya ve Nisan 2018'de Hatay'a direkt seferler başlattı.

Qatar Airways uçağı Bodrum'a teker koydu

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Qatqr ~ 6 yıl önce
Erişen erzengın bölükbaşi yatı olursa görüşürüz.antalyayada başlamışsınız hayırlı olsun.qatar ın en kaliteli kaptanlarına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QTR ~ 6 yıl önce
Birçok seferi komşu ülkelerle sıkıntısından dolayı kapattığından uçakları boşa çıktı nereye sefer açayım diye düünüyor.Yakında Van,Sivas,Kayseri de başlarsa şaşırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstemiyoruz ~ 6 yıl önce
Araplar ve bodrum. Hay allahım yarabbim. Ne işi var arapların bodrumda. Bundan sonra Türk turist gitmeyeceği gibi avrupalı turist de gitmeyecektir. Kısaca bütün turizm rezil olacak. Avrupalı ve amerikalılar hayatta araplarla beraber tatil yapmazlar. Bunların sonucunu düşünebiliyor musunuz ? Gitsenize Trabzona. Arapları orada halılarla karşılıyorlar. Gidin orayı batırın Bodrumu değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eren Eren ~ 6 yıl önce
O kadar gereksiz bir yorum ki tamamen ırkçı, ey kafası az çalışan arkadaşım Bodrum’a hiç gittin mi etrafına baktın mı illa 5 cent harcamayan 3.sınıf rus ve Alman mı gelsin ?
Eren ~ 6 yıl önce
Bodrumda arap turist ne yapacak ortalığı batırmanın dışında. Bir bodrumlu olarak buranın nabzını iyi biliyorum. Parasız alman paralı araptan iyidir. Hiç bir bodrumlu arap istemez. Yukarıdaki arkadaş doğruları yazmış. Çalışan kafa bunu böyle algılar. Hiç bir ülke bunları neden istemiyor acaba ? Bence biraz düşünün sonra yorum yazın. Not: Konunun ırkçılıkla falan alakası yok. Sadece şehrimizi seviyoruz.
Serdar ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Eren eren ~ 6 yıl önce
Bodrumlu değilsen bodrum hakkında yorum yazma. Burada bir anket yapsalar yüz kişiden yüzü de arapları istemiyoruz sonucu çıkar. Klavyenin başına oturup cebinde centle gezen avrupalılar araplardan çok daha iyidir. Biz memnunuz. Sen arap seviyorsan neden gidip arabistanda çalışmıyorsun.
Qatar ~ 6 yıl önce
Ucaklariyla da kabin memurlariyla da super bir sirket. Bir de bizim thy’nin kibirli, surati eksi hosteslerine bak. E o kadar maasi verirsen tabi kendilerini pilot sanirlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atatürk base ~ 6 yıl önce
atatürk e airbus filosundan oluşan base açılış kararı alınmıştı en son, ne zaman olcağı belli mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 6 yıl önce
İşşallah yatılı olur.qatardaki türk kaptanların yüzünü görelim bodrumda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ruzgar ~ 6 yıl önce
bu qatar bu emirates bu etihad ne zaman izmire yaz/kış demeden fulltime uçuş başlatacak. batıya rahatça gidiyoruz olympic,lufthansa,sunexpress bide istanbulsuz doğuya rahatça gidebilsek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi tabi ~ 6 yıl önce
Doldur buralari
xx ~ 6 yıl önce
su israf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
engineer ~ 6 yıl önce
Izmir uvey evlat mi oraya da ucus bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferit ~ 6 yıl önce
Ferit beye Hatay uçuşları için sonsuz teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erhan ~ 6 yıl önce
Kasım ayı için Hatay seferleri görülmüyor..Seferler kalıdırılıyor mu acaba?
hata ~ 6 yıl önce
yakında o hattı kapatır Qatar, neredeyse boş gidip geliyor.
kendi kendine ~ 6 yıl önce
ferit bey kendinizi tebrik etmenizi tebrik ediyoruz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000