26 Nisan 2018, Perşembe 10:49:48

Qatar Airways Türk uçuş ekipleri arıyor

Katar Havayolları artan uçuş ekibi ihtiyacını karşılamak adına pilot ve kabin görevlisi arıyor.
  • Open day etkinliğine mülakata giden arkadaşlar içerik ve süreç hakkında bilgilendirirse seviniriz.
  • Hayat orada sandığınız kadar kolay değil,gündüz 50 derece ve her şey çok pahalı çünkü hiç bir şey yetişmiyor.
  • Banka müdürüyüm boğaziçi mezunuyum 9000 ₺ maaş alıyorum artı araba sadece çay kahve taşıyarak 10000 tl ye yakın kazanıp hala ağlama yazol azcık şükür
  • Thy de kabin memurları oldukça mutlular halinden. Maaşlar dünya ortalamasın epey üstünde .. daha kötü şartlarda az maaşa niye qatar a gitsinler zor..
  • Bence biz uçan aşçılar için çok iyi bir fırsat çünkü zaten iki seneden beri enflasyon zamlarimizi bile alamıyoruz ve kimsede çıkıp (Ne THY nede Doco)bizlere bir açıklama yapmıyor bence şimdi bırakıp gitmenin tam zamanı.Belki o zmn yetişmiş elemanlarını kayıp ederlerse akılları başlarına gelir.Bu çağrım kabin memuru arkadaşlarım içinde geçerli.Insan gibi ne yaşayabiliyoruz nede çalışabiliyoruz artık nu ülkede o yüzden hep beraber bir ders verelim bu zihniyete.
  • gece saat 4 te yurda (ortak esyalı eve) donmek zorundasiniz donmezseniz sabah 7 ye kadar doha sokaklarında hintlilerin arasında yatarsiniz :D
  • Ne kadar vizyonsuz insan varsa toplanmış yorumlara, kabinin maaşı kadartaş düşsün kafanıza, THY kabin memurunu Atlas memuruyla değil, Lufthansa ile kıyasla Emiratesle kıyasla Qatar ile kıyasla, Araplar lojman da veriyor İstanbul’daki gibi eski evlere 1500 tl kira da vermiyorsun elektrik su doğalgaz yol parası ödemiyorsun
  • Ucusa her gittigimde kabin memurlarini gorunce adeta tiksiniyorum.
  • şartları daha iyi
  • uniformayi gorunce tekrar denemek istiyorum varya. bende yaklasik 3 yil fln flight attendant olarak calismistim, aradan 4 yil gecti. evlendim ve 2 cocuk oldu, biraktim isi. cok guzel gunlerdi, ozluyorum. simdide haftada 20 saat ofiste calisiyorum, esimde haftada 40 saat calisiyo. km isi yorucu ama baska bir devletde olmak keyifli. herkese basarilar.

Katar Havayolları artan uçuş ekibi ihtiyacını karşılamak adına pilot ve kabin görevlisi arıyor. İstanbul'da 29 Nisan'da yapılacak işe alım etkinliğinde yaklaşık 7 bin 500 lira’dan maaş başlangıcı ile kabin görevlisi olmak isteyen Türk arayacak
Katar-Türkiye arasındaki sıcak ilişkiler Katar Havayolları’nın daha fazla Türk uçuş ekibi bulundurmasına yol açtı.

Astronomik maaşlar vererek Türk ve yabancı pilot transferleri yapan Doha merkezli Katar Havayolları, İstanbul'da 29 Nisan'da yaklaşık 7 bin 500 lira’dan maaş başlangıcı ile kabin görevlisi olmak isteyen Türk arayacak.

Habertürk'te yer alan habere göre, başvurusu kabul edilenlerin ilerleyen dönemde şirkette geniş gövdeli uçaklarda sorumlu olduğunda maaşı 15 bin lira’yı da geçecek. Kabul edilen Türklere Doha’da ortak kullanımlı eşyalı daire de tahsis edecek.

Katar Havayolları büyüyen filosuna paralel olarak artan uçuş ekibi ihtiyacını karşılamak adına dünya genelinde pilot ve kabin görevlisi arıyor. Türkiye'de çalışan Türk ve yabancı pilotlar arasında astronomik maaşlar vererek transferler yapan Katar Havayolları şimdi de İstanbul'da kabin personeli alımı ile ilgili etkinliğe geliyor.

DOHA DA EŞYALI DAİRE DE TAHSİS EDECEKLER

Katar başvurusu kabul edilenlere Doha’da ortak kullanımlı eşyalı daire de tahsis edecek. Türkiye'de havayolu şirketlerinde uçan kabin görevlilerinden de başvuralara ilgi göstermesi bekleniyor.

Verilen ilanda “Katar Devleti'nin Ulusal Havayolu olarak Katar'ın en sıcak ve cömert misafirperverliğini en iyi şekilde yansıtmayı hedefliyoruz” ifadeleri de yer aldı.

Başvurmak isteyenlerin beraberinde CV’si, pasaport fotokopisi ve eğitim sertifikalarını da getirmesi istendi.

7 BİN 500 LİRA’DAN MAAŞLAR BAŞLAYACAK

29 Nisan'da İstanbul'daki Crowne Plaza'da saat 09:00 ile 17:00 arasında yapılacak Kabin Ekibi İşe Alım etkinliğinde başvuruda bulunacak olanların minimum 21 yaşında, en az lise mezunu ve akıcı İngilizce yazıp konuşma şartı aranıyor.

Kabul edilenler 6 aylık deneme süresi sonunda Katar Havayolları'nda vergisiz (1500 euro)7 bin 500 TL’den başlayan maaşlarla çalışma şansı yakalayacak.

Uçuş saati artıkça personelin maaşı da yükselecek. Başvurusu kabul edilenler Doha’da yaşayacak.Geniş gövdeli uçaklarda sorumlu olduğunda maaşı 15 bin lira’yı da geçecek. Katar Havayolları başvurularda uçuş tazminatı, konaklama, harcırahlar ve görev için ulaşımında olduğu bir dizi paket sunacak.

6 AY DENEME SÖZLEŞMESİ

Başvurusu kabul edilenler ilk eğitim kursunu tamamladıktan sonra, üç yıllık bir süre için altı aylık bir deneme süresi ile sabit süreli bir sözleşme yapılacak. Bu üç yıldan sonra, sözleşme uzun sürebilecek. Normal olarak 80-100 saat arasında uçuş yapılacak.

İlk 6 ayın temel maaşı ortalama 733 euro olacak. Deneme süresini tamamladıktan ilk altı aydan sonra temel maaş ekonomi sınıfında görev yapacaklar 1500 euro maaş alacak.Bu ücrette uçuşlar ve zamlarla daha da artacak. Daha sonra alacağı göreve göre 2000,2200 ve 2700 euro’ya kadar maaşı çıkacak.

İLANA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Qatar Airways Türk uçuş ekipleri arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (106)

qatarlovers ~ 4 yıl önce
Open day etkinliğine mülakata giden arkadaşlar içerik ve süreç hakkında bilgilendirirse seviniriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 6 yıl önce
Hayat orada sandığınız kadar kolay değil,gündüz 50 derece ve her şey çok pahalı çünkü hiç bir şey yetişmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Banka müdürüyüm boğaziçi mezunuyum 9000 ₺ maaş alıyorum artı araba sadece çay kahve taşıyarak 10000 tl ye yakın kazanıp hala ağlama yazol azcık şükür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimse başvurmaz ~ 6 yıl önce
Thy de kabin memurları oldukça mutlular halinden. Maaşlar dünya ortalamasın epey üstünde .. daha kötü şartlarda az maaşa niye qatar a gitsinler zor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 6 yıl önce
Vallaha sen kimse basvurmaz demişsin ama bugün ki görüşmede tahminen 10 Bin kişi vardı cok kalabalıktı
F (s)C ~ 6 yıl önce
Bence biz uçan aşçılar için çok iyi bir fırsat çünkü zaten iki seneden beri enflasyon zamlarimizi bile alamıyoruz ve kimsede çıkıp (Ne THY nede Doco)bizlere bir açıklama yapmıyor bence şimdi bırakıp gitmenin tam zamanı.Belki o zmn yetişmiş elemanlarını kayıp ederlerse akılları başlarına gelir.Bu çağrım kabin memuru arkadaşlarım içinde geçerli.Insan gibi ne yaşayabiliyoruz nede çalışabiliyoruz artık nu ülkede o yüzden hep beraber bir ders verelim bu zihniyete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no subject ~ 6 yıl önce
Katar da 3 yildir zam yapmiyor, her ne kadar TL karsiligi artmis olsa da,dolar olarak ayni parayi veriyor. Yillik enflasyonun %5 civari oldugu dusunulurse, maaslar simdiden %15 eridi.
hep şikayet ~ 6 yıl önce
Ne ağladınız be, yazık size, bence bırakın dışarda asgari ücrete çalışın oh kafa rahat, zaten zam diye bişeyde yok, al 1600 ü otur aşa... stres yapmazsın bari.
katar ~ 6 yıl önce
gece saat 4 te yurda (ortak esyalı eve) donmek zorundasiniz donmezseniz sabah 7 ye kadar doha sokaklarında hintlilerin arasında yatarsiniz :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyonsuz ~ 6 yıl önce
Ne kadar vizyonsuz insan varsa toplanmış yorumlara, kabinin maaşı kadartaş düşsün kafanıza, THY kabin memurunu Atlas memuruyla değil, Lufthansa ile kıyasla Emiratesle kıyasla Qatar ile kıyasla, Araplar lojman da veriyor İstanbul’daki gibi eski evlere 1500 tl kira da vermiyorsun elektrik su doğalgaz yol parası ödemiyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Lufthansa filan Turk sirketi degil niye onlarla kiyaslasin? Gercek su ki gercekten kabin memurlari o maasi haketmiyor. Bunu herkes biliyor
Serdar ~ 6 yıl önce
Ucusa her gittigimde kabin memurlarini gorunce adeta tiksiniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CC ~ 6 yıl önce
Serdarcim tiksiniyosan ucaga binmezsin. Caresi var dert etme
Lthd ~ 6 yıl önce
Serdar Bey,sizin gibi bencil ve dusuncesiz insanlar ucaga binmesin ucagın kalitesini dusurmeyin.
tk ~ 6 yıl önce
şartları daha iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flight attendant ~ 6 yıl önce
uniformayi gorunce tekrar denemek istiyorum varya. bende yaklasik 3 yil fln flight attendant olarak calismistim, aradan 4 yil gecti. evlendim ve 2 cocuk oldu, biraktim isi. cok guzel gunlerdi, ozluyorum. simdide haftada 20 saat ofiste calisiyorum, esimde haftada 40 saat calisiyo. km isi yorucu ama baska bir devletde olmak keyifli. herkese basarilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe varmı? ~ 6 yıl önce
Utanıyormusun hostes kelimesinden? Attendant nedir yahu... Kaptan yada yardımcı pilotum yerinede captain yahut first officer’ımmı diyorlar sanki?
kendine bak ~ 6 yıl önce
ister flight attendant der ister hostes. sana mi kaldi??? kendine bak sen.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000