11 Şubat 2019, Pazartesi 13:20:53

Qatar Airways seferlerini Sabiha Gökçen'e kaydıracak

Qatar Airways, halihazırda Atatürk Havalimanı'na düzenlenen önümüzdeki ay bazı seferlerin Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştirileceğini duyurdu.
  • Diger yabanci sirketlerden bir ses cikmadi su ana kadar. Onlarin planlari ne?
  • Almanya'da fabrikada çalışıyorum. İş yerinde hep Daily Sabah Deutsch okuyor okutuyorum arkadaşlara. Benim arkadaş var Hans geçen geldi yanıma, dedi ki "Ahmed; biz hep dünyanın 2nci sanayi ülkesi idik, birinci meğer Turkiye imiş. Ben başımı alıp Türkiye'ye işçi olarak gitmek istiyorum. Arbeit izni nasıl alınır, senin tanıdık var mı orada oturum izni için nikah falan yaparız. Oturumu halledince hanımı çocukları da aldırcam Türkiye'ye, burada bi b.k olmazlar, adam gibi ülkede okusunlar" Sen yine de o kadar gaza gelme gurbet zordur dedim, biraz ikna oldu ama ertesi gün yine Sabah okuyunca, başlarım böyle ülkeye, gerekirse kaçak girer çalışırım Türkiye'de dedi. Yeni Havalimanı da var daha ne olsun dedi. 3ncu köprünün resmini wallpaper yapmış, Eifelden schön diyor. Allah'tan bu haberler yer almıyor o gazetede. Yoksa mazallah dünyanın en süper flughafen da işler karışık mı diye şüphe edecek
  • Thy tasinmayacak. QR in önünde ki engel neki ne
  • Hani yeni çakma havaalanı açılmıştı. Yalaklık yapılan Katar bile tenezzül etmemiş.
  • ya adam gibi 2020 temmuz 2021 haziran.. doğru düzgün ve gerçekçi bir tarih versenize nisan dı mayıs oldu yok haziran.. ne gerzek bir yönetim anlayışı..
  • nisan da mayıs olursa o iş yaş demektir. iga yetiştiremediyse operasyon kısımlarını kbahati kendinde arasın biraz
  • E hani tasinma ertelenmisti?

Qatar Airways, halihazırda Atatürk Havalimanı'na düzenlenen önümüzdeki ay bazı seferlerin Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştirileceğini duyurdu.

Şirketten yapılan resmi açıklamada, Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gerçekleştirilmesi planlanan taşınma nedeniyle bazı seferin geçici süreyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na kaydırıldığı belirtildi.

1-2 Mart tarihinde gerçekleştirilecek uçak seferlerinin Sabiha Gökçen Havalimanı'na aktarıldığı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan icra edilen seferlerin bu durumdan etkilenmeyeceği ifade edildi.

Yolcuların havalimanlarına gitmeden önce şirketin resmi internet sitesi üzerinden uçuş durumlarını kontrol etmeleri istendi.

Öte yandan Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinin Nisan ayına ertelendiği iddia edilirken bu konu hakkında kısa süre içerisinde resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Qatar Airways seferlerini Sabiha Gökçen'e kaydıracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Sirketler ~ 5 yıl önce
Diger yabanci sirketlerden bir ses cikmadi su ana kadar. Onlarin planlari ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Das ist nicht gut ~ 5 yıl önce
Almanya'da fabrikada çalışıyorum. İş yerinde hep Daily Sabah Deutsch okuyor okutuyorum arkadaşlara. Benim arkadaş var Hans geçen geldi yanıma, dedi ki "Ahmed; biz hep dünyanın 2nci sanayi ülkesi idik, birinci meğer Turkiye imiş. Ben başımı alıp Türkiye'ye işçi olarak gitmek istiyorum. Arbeit izni nasıl alınır, senin tanıdık var mı orada oturum izni için nikah falan yaparız. Oturumu halledince hanımı çocukları da aldırcam Türkiye'ye, burada bi b.k olmazlar, adam gibi ülkede okusunlar" Sen yine de o kadar gaza gelme gurbet zordur dedim, biraz ikna oldu ama ertesi gün yine Sabah okuyunca, başlarım böyle ülkeye, gerekirse kaçak girer çalışırım Türkiye'de dedi. Yeni Havalimanı da var daha ne olsun dedi. 3ncu köprünün resmini wallpaper yapmış, Eifelden schön diyor. Allah'tan bu haberler yer almıyor o gazetede. Yoksa mazallah dünyanın en süper flughafen da işler karışık mı diye şüphe edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma ~ 5 yıl önce
Ne saçmalıyorsun sen yaaa?
St Yalani Yerlerse ~ 5 yıl önce
arkadasim bos konusma almanyadan türkiyeye gitmek isteyen ya delidir yada senin hayal ürünündür
QR ~ 5 yıl önce
Thy tasinmayacak. QR in önünde ki engel neki ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QR ~ 5 yıl önce
Engel ic hatlarda sunduklari TK baglantili seferlerin ayni zamana denk gelmemesi TKnin tasinmamasi halinde.
ISL ~ 5 yıl önce
Hani yeni çakma havaalanı açılmıştı. Yalaklık yapılan Katar bile tenezzül etmemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
washak ~ 5 yıl önce
ya adam gibi 2020 temmuz 2021 haziran.. doğru düzgün ve gerçekçi bir tarih versenize nisan dı mayıs oldu yok haziran.. ne gerzek bir yönetim anlayışı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nisan mayıs ~ 5 yıl önce
nisan da mayıs olursa o iş yaş demektir. iga yetiştiremediyse operasyon kısımlarını kbahati kendinde arasın biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 5 yıl önce
E hani tasinma ertelenmisti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airporthaber demek ~ 5 yıl önce
Kaos tellallığı demektir. Bu yorumu yayınlamazlar ya ben gene de yazayım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000