14 Haziran 2017, Çarşamba 09:36:40

Qatar Airways İstanbul'da neden tip değiştirdi?

Qatar Airways, bir hafta için Doha’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na yaptığı seferlerde Boeing 777 tipi uçak kullanma kararı aldı. O kararın sebebi ne?
  • Bu ilişkilerin devamında Qatar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan öğrenci pilotlara THY gibi saat sınırlaması olmaksızın ilan açar diye ümit ediyorum.
  • ne yardımı?? biz katardan daha fazla yardıma muhtaç bir ülkeyiz,hangimiz aç?
  • Artık arap dunyası anlamalııı hiç sevmedikleri türkiyeden başka dostları yokkk yıllarca büyük paraları türkiye dişında harcadılar cucukleri türkiye ye verdiler uyanınnn artık bakkk yanınızda yanlız türkiye var kepinizi önunuze koyunn artıkkkkk
  • Ee bimden gonderdigimiz yogurtlardan dolayi onlarda bunu gonderdi
  • Bu aksam saw-doha globemaster ile yapıldı
  • Buyuk resmi göremeyen sizler o ucak büyütülmüş kapasitesi kargo için cunku İslamın farzı fakır fukaraya bir ekmek götürebilmek ramazan ayı içinde...o ucaga konan kargolar katar aktarma myanmara, yemene gidiyor...ramazan günü aksini düşünmek bile ayıp ayıp..
  • şimdi suud kralı olunce milli yas ilan etmistik ya o tarih ne zaman kutlamalara cevirelim. bizde misilleme yapalım:))))
  • devam edin devam. memleketi bakalim daha ne hallere sokacaksiniz. Bu kadar ulke durduk yerdemi katara tavir aldi saniyorsunuz. Ates olmayan terden duman cikarmi. bariz sekilde delil olmasa uluslararasi hukugu yok sayip araplar bunu tapabilirmi, bunlar amerika degilki yapabilsin. bariz sekilde katar sii milislere maddi yardim yapiyor yilladir. madem ucmayi bilmiyorsun niye yakiyorsun gemileri
  • 777 de Line check icin meshur kahire , riyad , dubai rotalari vardi .Bu hatlar kapandi. E amerika ucusunada line check verilemeyecegine gore Istanbul'a planlamislardir.
  • Niye olacak Turkiyeyi istemiyorlardı şimdi türkiyenin eline düştüler işlerini halledene kadar göz önünde olmak istiyorlar maksat Turkiyeyi önemsiyoruz yalandan

Qatar Airways, bir hafta için Doha’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na yaptığı seferlerde Boeing 777 tipi uçak kullanma kararı aldı. O kararın sebebi ne?

Suudi Arabistan, Mısır, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri’nin, terör örgütlerine destek sağlamakla suçladıkları Katar ile ilişkilerini kesmelerinden sonra Türkiye ile Katar arasında yardım trafiği hızlandı. Katar’a açık destek veren Türkiye, bir süredir bu ülkeye THY’ye ait kargo uçaklarıyla gıda malzemesi gönderirken Katar Havayolları  da kargo talebini karşılamak için önemli bir karar aldı.

Katar’ın başkenti Doha’dan haftada 10’ar kez Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen’e, haftanın her günü de Ankara Esenboğa Havalimanı’na tarifeli uçuşlar düzenleyen Katar Havayolları, Sabiha Gökçen’e yaptığı seferlerde Airbus 320-321 yerine Boeing 777 tipi uçak kullanma kararı aldı. 14 Haziran-19 Haziran tarihleri arasında bu tip uçaklarla seferlerini gerçekleştirecek olan Katar Havayolları’nın bu uçağı tercih etmesinde kargo kapasitesinin daha yüksek olmasının etkili olduğu ve Türkiye’den gönderilen yardımların bu uçaklarla götürüleceği kaydedildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

Qatar Airways İstanbul'da neden tip değiştirdi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

F/O Candidate ~ 7 yıl önce
Bu ilişkilerin devamında Qatar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan öğrenci pilotlara THY gibi saat sınırlaması olmaksızın ilan açar diye ümit ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cem ~ 7 yıl önce
ne yardımı?? biz katardan daha fazla yardıma muhtaç bir ülkeyiz,hangimiz aç?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 7 yıl önce
Ne yardımı? Adamlar parayı bastırıp alıyor. Karşılıklı çıkara ve dostluğa dayanan bir ilişki. Herkesi kendin gibi fakir mi sanıyorsun?
Yarasa ~ 7 yıl önce
Artık arap dunyası anlamalııı hiç sevmedikleri türkiyeden başka dostları yokkk yıllarca büyük paraları türkiye dişında harcadılar cucukleri türkiye ye verdiler uyanınnn artık bakkk yanınızda yanlız türkiye var kepinizi önunuze koyunn artıkkkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Ee bimden gonderdigimiz yogurtlardan dolayi onlarda bunu gonderdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 7 yıl önce
Bu aksam saw-doha globemaster ile yapıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Askeri ~ 7 yıl önce
O askeri ucak
Buyuk resim ~ 7 yıl önce
Buyuk resmi göremeyen sizler o ucak büyütülmüş kapasitesi kargo için cunku İslamın farzı fakır fukaraya bir ekmek götürebilmek ramazan ayı içinde...o ucaga konan kargolar katar aktarma myanmara, yemene gidiyor...ramazan günü aksini düşünmek bile ayıp ayıp..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garson ~ 7 yıl önce
Senin dinin dunyayı degistirdi.Dunya artik cok daha yasanir bir yer.
Tarhanacı ~ 7 yıl önce
şimdi suud kralı olunce milli yas ilan etmistik ya o tarih ne zaman kutlamalara cevirelim. bizde misilleme yapalım:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan ~ 7 yıl önce
devam edin devam. memleketi bakalim daha ne hallere sokacaksiniz. Bu kadar ulke durduk yerdemi katara tavir aldi saniyorsunuz. Ates olmayan terden duman cikarmi. bariz sekilde delil olmasa uluslararasi hukugu yok sayip araplar bunu tapabilirmi, bunlar amerika degilki yapabilsin. bariz sekilde katar sii milislere maddi yardim yapiyor yilladir. madem ucmayi bilmiyorsun niye yakiyorsun gemileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetoculer Halavar ~ 7 yıl önce
Tam kripto fetocüden beklenen bir yorum
Hasan'a cvp ~ 7 yıl önce
Daha sen Qtr ın neyle suçlandığını bilmiyorsun .. şii milismiş .. güldürdün Hasan:)
Line check ~ 7 yıl önce
777 de Line check icin meshur kahire , riyad , dubai rotalari vardi .Bu hatlar kapandi. E amerika ucusunada line check verilemeyecegine gore Istanbul'a planlamislardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asilli LAZ ~ 7 yıl önce
Niye olacak Turkiyeyi istemiyorlardı şimdi türkiyenin eline düştüler işlerini halledene kadar göz önünde olmak istiyorlar maksat Turkiyeyi önemsiyoruz yalandan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 7 yıl önce
Öğleden sonra diyemi böyle yazdınız.Katarla Türkiyenin arası eskidende iyiydi.Bir çok yatırımları var.Yarın sabah düşünüp bir daha yazın
Bmxcik ~ 7 yıl önce
Canım benim laz gordun diye laf cambazlıgi yapma gülüm katarla aynı masadami şey ettin de ilişkilereilişkileri bu kadar guveniyorsun benim cebime giren çıkan yok ticaretten beni irgalamaz senin varsa agrin bilemem bi bankaya yada doktora gözük aslan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000