02 Aralık 2020, Çarşamba 08:39:15

Qatar Airways frekans artıracak

Qtatar Airwas Cape Town, Durban, Maldivler, Maputo, Phuket, Seyşeller ve Zanzibar için frekans artırımına gitmenin yanı sıra uçak tiplerini de güncelleyecek.
  • yakinda tehayeyi de alip yerlesir bunlar ulkeye
  • Türkiye seninle gurur duyuyor,sen olmasan ne olurdu halimiz !!!
  • Aralik maaslarini tam alacagiz

Qtatar Airwas Cape Town, Durban, Maldivler, Maputo, Phuket, Seyşeller ve Zanzibar için frekans artırımına gitmenin yanı sıra uçak tiplerini de güncelleyecek.

Havayolunun yakıt tasarrufu sunan uçaklardan oluşan genç filosu, yolcu talebine göre hizmetlerini ideal şekilde güncellemesine, frekans artırmasına ve yolcularına istedikleri zaman seyahat edebilme esnekliği sunmasına olanak sağlıyor.

Qatar Airways, yaklaşan kış tatili için önemli tatil rotalarına yapacağı ek uçuşları ve uçak tipi güncellemelerini duyurmaktan memnuniyet duyduğunu açıkladı.

Havayolunun yakıt tasarrufu sunan modern filosu, pandemi boyunca uçmaya devam etmesine ve 100'den fazla noktaya haftalık 700'den fazla küresel uçuş yaparak havacılık sektörüne liderlik etmesine olanak sağladı.

Qatar Airways, uçak tiplerini güncelleyerek aşağıdaki uçuş noktalarına frekans artırımı yapacağını duyurdu:

• Cape Town (16 Aralık itibarıyla günlük uçuşlar)
• Durban (18 Aralık itibarıyla haftada üç uçuş)
• Maldivler (17 Aralık - 10 Ocak tarihleri arasında günde 3 uçuş)
• Maputo (18 Aralık itibarıyla haftada üç uçuş)
• Phuket (4 Aralık'ta başlayacak uçuşlar, 18 Aralık itibarıyla haftada üçe çıkarılacak)
• Seyşeller (15 Aralık itibarıyla haftada üç uçuş)
• Zanzibar (1 Aralık itibarıyla A350-900 ile uçuşlar başlayacak)

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker şunları söyledi: “Seyahat kısıtlamaları hafifledikçe, uluslararası seyahatin toparlanmaya başlamasının ilk yeşil filizlerini görmeye başladık. Bu yılın ilk aylarında insanları evlerine götürmek için uçmaya devam etmek önceliğimiz olmuştu. Önümüzdeki kış dönemi için de seyahat planlaması yapan yolculara ve acentelere daha esnek seçenekler sunmak bizim için aynı derecede önemli. Bu nedenle Cape Town, Maldivler, Seyşeller ve Zanzibar gibi birçok önemli tatil noktasına yapılacak uçuşların kapasitesini artırıyoruz. Dünya genelinde 100'den fazla noktaya haftalık 700'den fazla uçuş yapıyoruz ve ortaklarımız aracılığıyla yüzlerce mükemmel bağlantı sunuyoruz. Yolcularımız istedikleri yere, diledikleri zaman, esnek seyahat seçenekleri ile uçmak konusunda Qatar Airways'e güvenebilirler. "

Qatar Airways frekans artıracak

Yorumlar

km ~ 3 yıl önce
yakinda tehayeyi de alip yerlesir bunlar ulkeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyy katar ~ 3 yıl önce
Türkiye seninle gurur duyuyor,sen olmasan ne olurdu halimiz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaslar duzeliyor ~ 3 yıl önce
Aralik maaslarini tam alacagiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000